3/30/2017

Logona Göz Kremi

Göz kremleri her yaş aralığında kullanılabilecek bakım ürünleri. Önemli olan ihtiyacınızın ne olduğunu bilmek ve doğru ürünü bulabilmektir. Logona Göz Kremi benim kullandığım ve bitirmek üzere olduğum çeşidi Organik Nar ve Q10 İçerikli Göz Bakım Kremi. Vegan yani içerisinde hayvansal hiçbir ham madde yok, 3 ayrı organik sertifikası daha var. BDIH Doğal Kozmetik, NaTrue, ECO Control Ekolojik sertifikalarını da sahip. Gluten içermiyor, hayvanlar üzerinde ne cilt kremleri ne de kozmetik ürünleri asla test yapmıyor.

logona-goz-kremi




Logona Göz Kremi


Logona Organik kozmetik markası dünya üzerinde en saf içeriği kullanan nadir markalardandır. Ciltte reaksiyon yapma ihtimali içeriğinin saf ve temiz olmasından dolayı minimum seviyede oluyor. Klasik bildiğimiz cilt bakım ürünlerinin aksine epidermis tabakaya kadar ulaşarak cilt için en iyisini vermeye çalışıyor.

Benim kullandığım, Logona Organik Nar ve Q10 İçerikli Göz Bakım Kremi 15 ml boyu var. Ama bana enteresan gelen öylesine yoğunki, minicik bir miktarla her iki gözaltımı rahatlıkla nemlendirebiliyorum.

Yağlı bir yapısı yok, sürdüğümde 2 dakika içerisinde cildim emiyor. Cilt gerginleştirme yapacağını okuduğumda acaba rahatsız eder mi dedim ancak beni çok fazla rahatsız etmedi. Morluklarımın rengini çok hafifte olsa açtığını düşünüyorum. Ardından makyaj yaptığımda eskiden sürdüğüm kapatıcım bir süre sonra pütürleşirdi, ancak son zamanlarda artık bu sorunumu yaşamıyorum.

Benim çok severek kullandığım ve bitmek bilmeyen Logona Göz Kremi Organik Nar ve Q10 İçerikli serisini Ayışığı Organik sitesinden satın alabilirsiniz. Fiyatı 99.90TL. Piyasada satın birçok zararlı kimyasallar içeren göz kremlerinden çok daha uygun fiyatlı ve çok daha faydalı. Tüm Blogger arkadaşlarıma da özel indirimlerinin olduğunu hatırlatıyorum😊
Sevgilerrr.

6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. çok beğendiğim bir marka benim, içerik olark ve hassas ciltlere güvenle kullanımda hiç sorun yaşamıyorum

      Sil
  2. bir miktar pahalılar sanki yav :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. diil bana göre, en basit göz kremlerinin fiyatları 50tlden aşağı diiller.
      içeriğine bakıyorum paraben silikon sles hepsi maşallah sıra sıra dizilmiş.
      göz altları çok ciddi hassas ve en ince derimiz. üzerine yanlış veya içeriği kötü bir ürün kullanıp fayda bekleniceğine 100liralık bütçeyle 4 ay minimum kullanım hesaplarsak 20 lira aylık bütçeye geliyor canım
      sevgiler

      Sil
  3. Bu marka aklımda bir yerde ama deneme fırsatım olmadı henüz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. denemeyi düşünürsen canım özel indirimleride var bilgin olsun

      Sil