3/29/2017

Babydream Çok Hassas Ciltler İçin Parfümsüz Islak Mendil

Rossmann mağazalarında temiz içerikli ürünleri bulabiliyorum. Cildimi temizlemek için ıslak mendil ararken Babydream Çok Hassas Ciltler İçin Parfümsüz Islak Mendil gördüm. Malum benim cildim hassas atopik olduğu için deneme amaçlı aldım.

babydream-cok-hassas-ciltler-icin-islak-mendil



Babydream Çok Hassas Ciltler İçin Parfümsüz Islak Mendil


Cildimi makyajdan arındırırken, ıslak mendilleri seviyorum. Hem kolaylık oluyor hem de üst tabakayı gayet güzel temizliyor. Ancak önemli kriterim parfümsüz olması alkol içermemesi. Aksi halde cildime sürdüğüm anda kızarıyor kabarıyor.

En hassas bebek cildine uygun olan bu mendiller koku, boya, mineral, eterik, parafin yağı, Peg içermiyor. Yumuşacık bir yapısı var. Cildimi çizmeden temizliyor.

Ancak özellikle dikkat edin, ben bunu sürdüm cildimi temizledim demiyorum asla. Sadece üst katmanı alıyorum ardından mutlaka köpük veya krem bir temizleyici ve su ile cildimin gözeneklerini açıyorum. Aksi halde siz sadece üst kısmı temizler ve o şekilde bırakıp üzerine cilt kremlerinizi sürerseniz epidermis tabakaya ulaşmaz ve cildinize hiçbir fayda sağlamaz.

babydream-cok-hassas-ciltler-icin-islak-mendil


25 adetlik olan boyunu aldığımda 4TL civarı bir ücret ödedim. Hem içeriği temiz hem de cildimde reaksiyona sebep vermeden rahatlıkla kullanabiliyorum. Alman alerji ve astım derneği tarafından onaylanmış bir marka. İçeriğinde Aloe Vera ve Allantoin içerikli losyon bulunuyor.

Sizlerde cilt temizliğinde ıslak mendil kullanmayı seviyorsanız eğer,  temiz içerikli Rossmann mağazalarında bulabileceğiniz Babydream Çok Hassas Ciltler İçin Parfümsüz Islak Mendil deneyebilirsiniz.
Sevgilerrr.

2 yorum:

  1. Rossmann'a uğrayınca hemen alacam bu mendillerden canım :)

    YanıtlaSil
  2. Deneyebilirim teşekkür ederim bilgiler için :)

    YanıtlaSil