2/02/2017

Sodasan Organik Elde Bulaşık Yıkama Deterjanı

Elde bulaşık yıkama benim için terapi gibi. Suyla oynadığımda o köpükler sanki beni rahatlatıyor. Ancak bulaşık yıkarken hassas ellerimin olduğunu unutmuyorum. Sodasan Organik Elde Bulaşık Yıkama Deterjanı Balsam ve Portakal içeren çeşidini bitirdim aralık başından beri kullanıyorum ve sadece 500ML küçük boyuydu.

sodasan-organik-elde-bulasik-yikama-deterjani


Sodasan Konsantre organik elde bulaşık yıkama deterjanı


Sodasan markası çok ciddi uygun fiyatlı ürünleri var. Özellikle ev temizliğinde, hem konsantre olmaları hem de gerçek anlamda temizliğin hakkını vermesiyle gönlümü kazandı diyebilirim. Ama önce anne testi lazım biliyorsunuz 😊

Öncelikle organik temizlik ürünleri sitesinden aldığım bilgileri;

ETKİLERİ:

-Bulaşıklarınızın üzerinde kimyasal atık madde bırakmaz.
-Ürün içeriğinde KESİNLİKLE paraben ve türevleri, sentetik parfüm, OPTİK PARLATICI ve ENZİM bulunmaz.
-Sertifika standartları gereği petrokimyasal maddeler KESİNLİKLE içermez.
-Hiçbir renklendirici ve koruyucu içermez.
-Doğal, ferah ve taze portakal kokusu
-Doğal ve organik içeriği ECOCERT ve ECOGARANTIE tarafından sertifikalandırılmıştır.
-Ürünün içerisinde KESİNLİKLE HAYVANSAL BİR KATKI MADDESİ BULUNMAZ.
-Ürün tamamen bitkiseldir. Bitkiselliği VEGAN tarafından sertifikalandırılmıştır.
KULLANIMI:
-Konsantredir. Çok az bir miktar bile bulaşık süngerine döküp kullanabilirsiniz.
-Çok ekonomiktir.
-Porselen ve çatal bıçak takımlarınız için de uygundur.
-Suyla birlikte köpüğü hemen akıp gider.

NOT: ÜRÜN SADECE BİTKİ TEMELLİ YIKAMA MADDELERİ İÇERİR. DETERJAN ÜRÜNLERİMİZ CO2 NÖTRALDİR. BU SAYEDE GREENPEACE VE PRİMA KLİMADAN SERTİFİKA ALMIŞTIR.

sodasan-organik-elde-bulasik-yikama-deterjani


İçeriğinde zararlı kimyasallar yok bulaşık deterjanı ve diğer serilerinde. Bulaşık yıkarken en korktuğum üzerinde kalan kimyasallar. Ancak sodasan organik markası bu konuda kesinlikle taviz vermiyor. İçeriğinin temiz olduğunu ECOCERT  -  ECOGARANTIE  -  VEGAN sertifikaları ile onaylamış bir marka.

Organik temizlik etiketine sahip olup bu 3 sertifikayı hak eden, sonrasında da sertifikasının arkasına saklanıp 3 liralık ürünü 53 liraya satmıyorlar.

Gelelim benim Konsantre organik elde bulaşık yıkama deterjanı deneyimime. Konsantre olur mu hiç demeyin, gerçekten konsantre. Ben 500ml boyunu özellikle aldım, çünkü bu iddiasını anlayabilmek istedim. Normalde 25 günde evimizde 1LT bulaşık yıkama deterjanı biter. 45 günde Sodasan Organik Elde Bulaşık Yıkama Deterjanı Balsam ve Portakal halen dibinde minicik kalma şekliyle rekor kırdı diyebilirim.

Anne onayından da geçince zaten, temizliği bardakların üzerinde leke bırakmaması, kötü veya ağır kokuları silip atması, benim yaktığım tencereleri rahatlıkla temizlemesi ile bizim süreklilikle alacağımız Organik elde bulaşık yıkama deterjanımızı bulduk.

Sizlerde uygun fiyatlı temizlik ürünleri arıyorsanız , Sodasan Organik Elde Bulaşık Yıkama Deterjanı Balsam ve Portakal içeren çeşidini denemek ve satın almak istiyorsanız 500ml boyu 14.50TL Ayışığı organik sitesinden alabilirsiniz.
Sevgilerrr.


6 yorum:

  1. Aynı marka değil ama benzer özelliklerde olan temiz içerikli ürünlere yönelmeye başladım uzun zamandır. Evdeki eskiler bitse sanırım iyice rahatlayacağım =)
    Sodasan' ı sanki Migros'larda gördüm ama emin olamadım. Sadede Ayışığı'nda mı satılıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sodasan yerel marketlerde satılmaz çünkü hem uygun fiyatlı hem konsantre bu yüzden diğer zararlı kimasallardan yapılan kocaman markaların pazar marjlarını düşürür ilkecim :)
      annem evdeki bütün deterjanları kapıcıya verdi :) ellerim düzeldi diyo bana bundan sonra bunlardan başka bişey alırsan kapıcıya veririm tehdidi var :)
      ayışığından farklı organik mağazalarda da var ama ben bir süredir ayışığı organik sitesinde çalışmaya başladım bu sayede alışveriş yapan veya yapıcak dostlarıma da ek indirimler vs verebilme yetkimde var :) eğer alışveriş imkanın olursa mutlaka bana haber ver
      sevgilerimle

      Sil
  2. bende markanın farklı bir bulaşık sıvısını kullanmış ve tanıtmıştım bir zamanlar eminim bu da harikadır şuanda da Amway'in kini kullanıyorum o da fena değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimdi farklı bi çeşini düşünüyorum canım kullanmayı, sevgiler

      Sil
  3. Artik bütün firmalar daha dogal ürünler üretse ne iyi olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yapmazlar canım, aksine insanların bilinçlenmesi ve tüketmemesi lazımki, o zaman akılları başlarına gelsin

      Sil