2/27/2017

Limonian PerFect CC Cream ve Perfect BB Cream

Türkiye’de satılan Kore Kozmetik ürünleri en makul fiyatlarla Limonian bizlere ulaştırıyor biliyorsunuz. Birçok kozmetik maske ve cilt bakım ürünlerini denedim hepsi yedekli neredeyse kullandığım ürünler oldu. Şimdi de bir aydan fazladır deneyimlediğim Limonian PerFect CC Cream ve Perfect BB Cream incelemelerimi tek bir postta sizlere anlatmak istiyorum.

limonian-perfect-cc-cream-ve-perfect-bb-cream




Kore Kozmetik ürünleri


Limonian Perfect BB Cream

Yapısı su gibi değil ve cilde yayması çok kolay. Cilt tonunu eşitleme, nemlendirme, beyazlaştırıcı, cilt üzerindeki kızarıklığı kapatıcı özelliği var. Ayrıca ben fondöten altında baz olarak kullanıyorum. Cildim ciddi kuru olduğu için altında çünkü başka bir ürün kullanmazsam bir süre sonra fondöten cilt üzerinde pütürleşiyor.

Yaz aylarına çok uygun 50SPF güneş koruması içeriyor.

limonian-perfect-cc-cream-ve-perfect-bb-cream


Tek bir tonu var Limonian Perfect BB Cream ancak benim gibi çok açık tenlerde de koyu tenlerde de rahatlıkla kullanılabilir çünkü cilde renk değil eşitleme sağlıyor.

Fiyatı Limonian sitesinde 45TL

Limonian PerFect CC Cream

Sonunda bir CC krem kıpkırmızı yapmadı diyerek başlamak istiyorum. Ülkemizde satılan CC kremler nedense sürüldükten sonra turuncu bir hal alıyor. Ancak Kore Kozmetik ürünleri ortak noktası biliyorsunuz mermer gibi pürüzsüz gözüken ve turuncu olmayan cilt tonu. Perfect Cc kremde ciltte patlayan renk kapsülleri renk eşitsizliğini gideriyor. Resimde size en yakın çekimi gösteriyorum bu lila renkli mucizevi kremin. Gerçekten ciltte tam anlamıyla bir renk dengesi sağlıyor. Fondöten altın da kullandığımda ciltte çok daha iyi bir görüntü oluyor.

CC Krem de 50SPF güneş koruması içeriyor.

limonian-perfect-cc-cream-ve-perfect-bb-cream


Fiyatı Limonian sitesinde 45TL

Her iki üründe ıslak bitişli, yani cilt üzerinde strobing etkisi yapıyor. Ben ikisini karıştırıp kullanıyorum genellikle çünkü cc üzeri bb sürmeye genellikle üşeniyorum. Ayrıca cc krem+bb krem+fondöten üçlüsü içerisine 2 damla cilt yağı ile mermer gibi pürüzsüz bir cit tonu görüntüsü elde ediyorum.

Sitelerinden ilk üyeliklerinizde 10tl hediye çeki, kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme seçenekleri de var.

Eğer sizlerde Kore Kozmetik ürünleri konusunda benim gibi meraklıysanız ve uygun fiyata satın almak istiyorsanız Limonian web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Limonian PerFect CC Cream ve Perfect BB Cream incelemelerim benim olumlu oldu. Minicik bir miktar kullanımım yeterli geldiğinden uzun süre kullanabileceğimi düşünüyorum.
Sevgilerrr.

4 yorum:

  1. limonian cc kremleri olduğunu bilmiyordum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. var olmazmı :)) siteleri saniyelik takip ediyorum yeni gelen herşeyi merak ediyorum :)
      kore ürünlerini bir onların sitesinde ciddi uyguna bulabiliyorum

      Sil
  2. Merhaba cc krem hakkında son yorumunuz ne acaba alıcam ama kararsızım pek bilgi yok internet üzerinde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seviyorum seviyorum seviyorum :)
      merhaba Seda :)
      bu kelimelerle başladım neden dersen
      geçtiğimiz gün bir fondöten aldım rengi koyu geldi bende bu cc kremi eklesem ne olur dedim. öyle güzel bir yapısı olduki cildime sürdüğümde fondöteni tam cilt rengimle bütünleşti o zaman.
      yani bundan sonra sadece baz olarak değil fondötenlerimede rahatlıkla karıştırıcam.
      İstanbuldamısın? eğer istanbuldaysan limonian ofisleri Perpa içerisinde. Hem denemiş olursun hemde belki farklı ürünlerine de bakma şansında olurdu.
      sevgiler

      Sil