2/20/2017

Lavera Organik Badem Sütlü Aloe Vera Saç Bakımı

Hassas cilt ve saç derisi sorunu birçok kişide var. Bu sorundan dolayı şampuan saç kremi seçimi çok önemli. Çünkü aksi halde banyo keyfi ıstıraba dönüyor. Kuru saç hassas saç derisi için vegan içerikli ve natrue sertifikalı olan Lavera Organik Badem Sütlü ve Aloe Vera serisi bir süredir severek kullandığım şampuan ve saç kremim.

lavera-organik-badem-sutlu-aloe-vera-sac-bakimi

Lavera Kuru Saç Hassas Saç Derisi Şampuan ve Saç Kremi


İlk söylemek istediğim siz hiç konsantre şampuan gördünüz mü? Ben ilk kez kullanıyorum. Alışmışım avucuma dökmeyi şampuanı ama lavera şampuan da minik bir parça tüm saçlarımı temizlemeye yetiyor. Herhalde en uzun giden şampuanım olacak.

Vegan içerikli şampuan denildiğinde aklınıza sadece hayvanlar üzerinden test yapmayan markalar geliyor. Ancak vegan içerikte hayvansal hiçbir hammadde olmuyor. İçeriğine yabancı bir madde giremiyor. Silikon sls gibi en büyük zararları saç köklerimizden içeri sokmuyoruz.

lavera-organik-badem-sutlu-aloe-vera-sac-bakimi


Lavera Organik Badem Sütlü ve Aloe Vera serisi şampuan saçlarımı sertleştirmedi. Ancak hatırlatmakta fayda var bende boya yok. Annemde kullandığımızda onda boya var, biraz saçlarını sertleştirdiğini gördüm. Bu yüzden saç kremiyle destekledik. Onunda saçları pamuk gibi yumuşacık oldu.

lavera-organik-badem-sutlu-aloe-vera-sac-bakimi


Dikkat ettiğim diğer nokta, ben banyodan sonra yağlar, köpükler, serumlar kullanıyorum ama Lavera Badem sütlü serisine başladığımdan beri çok fazla yardımcı kullanmıyorum.

Sizlerde minicik bir miktarla konsantre şampuan deneyimi yaşamak ve yumuşacık vegan içerikli natrue organik sertifikalı Lavera Organik Badem Sütlü ve Aloe Vera serisi şampuan ve saç kremini denemek isterseniz AyışığıOrganik sitesinden satın alabilirsiniz.
sevgilerrr.



7 yorum:

  1. ürünler harika görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. Lavera markasını ben de beğeniyorum ama Almanya'ya gittiğimde almayı tercih ediyorum genellikle. Şampuan da aklımda olsun😊 Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saç bakımı konusunda çok memnun kaldım umarım sizde seversiniz :)
      sevgilerimle

      Sil
  3. ilk defa görüyorum bu şampuanı markayı biliyorum ama güle güle kullan badem sütü saçları eminim yumuşacık yapıyordur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yumuşacık yaptı canım ardından sprey yağ vs kullanmama gerek kalmıyor
      sevgilerimle

      Sil
  4. Ben de artik bu markalara yöneliyorum. Elimdekileri bitirdikce bunlardan aliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en güzeli canım, tüm hijyen ürünlerimde temiz içeriğe yöneldim bir de elbette pahalı olanlarda var ama bu markalar orta ve uygun fiyatlı kategorisinde. hatta yakında 75ml boyu 35-40tl civarı olan bir nemlendirici keşfim var onu paylaşıcam bana organik ürünler pahalı artık kimse diyemiyecek :)
      sevgiler

      Sil