1/23/2017

Probiyotikli Nemlendirici Temizleme Sütü

Cilt temizliği için hassas ciltli kişiler çok dikkatli olmalı. İçeriğinde zararlı kimyasal bulunmayan, cildi nemlendirici etkisi olan ürünler tercih edilmeli. YOGHURT of Bulgaria markasının daha önce nemlendirici serisini kullanmış ve memnun kalmıştım. Şimdi de Probiyotikli Nemlendirici Temizleme Sütü blog inceleme yazımı sizlerle paylaşıyorum.




YOGHURT of Bulgaria Probiyotikli Nemlendirici Temizleme Sütü

Ben günlük makyaj yapmasamda cildimi temizliyorum. Bunun nedeni hava zaten kirli eğer cilt günlük olarak temizlenmezse bir süre sonra gözenekler büyümeye ve tıkanmaya başlıyor. Bu da siyah nokta oluşumunu hızlandırıyor.

Probiyotikli Nemlendirici Temizleme Sütü ultra hassas tabir edilen ciltler için bile kullanımında sakınca olmayan bir ürün. Cildimi pamuk gibi yapıyor üzerine nemlendirici bile sürmeme çoğunlukla gerek duymuyorum.

Cilt temizliğini yaptıktan sonra herhangi bir ağırlık veya yağlı bir his bırakmıyor. Sonrasında cildimi yıkadığımda bu nemlendirici etkisi devam ediyor. Özellikle yoğun makyaj yaptıktan sonra temizlemek işkence olmuyor benim için.

Durulama yapılması tavsiye ediliyor ama ben yorgun olduğum günlerde bunu yapma gereği hissetmiyorum, sabahında zaten pamuk gibi bir cilt ile uyanıyorum.

İçeriğinde bulunan probiyotik cildi nemlendiriyor katmanlar altına inerek hassas kızarıklık sorunu olan cildimi rahatlatıyor.

Göz makyajım hariç tüm cilt makyajımı temizlemek için güvenle kullanıyorum, Göz makyajı temizleme için zaten tavsiye edilmiyor.

Eğer sizlerde cildinizi yormayacak, hafif, nemlendirici etkisi kuvvetli bir cilt temizleyici arıyorsanız YOGHURT of Bulgaria  Probiyotikli Nemlendirici Temizleme Sütü kullanabilirsiniz. Fiyatı indirimli olarak kendi sitelerinde 29.50TL.
Sevgilerrr..


7 yorum:

  1. Probiyotik,yoğurt,süt,nemlendirme,temizleme..maşallah yok yok gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. enteresan içerikli :) denemeni mutlaka tavsiye ederim
      sevgilerimle

      Sil
  2. güzel bir ürüne benziyor teşekkürler canım bu arada yeni yazıma beklerim :)

    YanıtlaSil
  3. Nemlendirici etkisi olan temizleyicileri daha çok seviyorum ben de:) Çok güzel bir ürünmüş gerçekten <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi :) fiyatıda uygun daha ne isterizki :)
      sevgiler

      Sil
  4. Sütleri nedense kullanamiyorum ama bunun icerigi güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim cildim çok kuru canım bu yüzden sütler sanki daha rahatlatıyor

      Sil