1/09/2017

En iyi siyah dipliner markası

Simsiyah dipliner kullanmak, hassas gözlerde sizce mümkün mü? Bir de üzerine organik içeriği tertemiz olsa nasıl olurdu? İşte sizlere anlatacağım gecenin karası simsiyah Organik şimdiye kadar kullandıklarım arasında En iyi siyah dipliner markası olan Sante'ye ait blog yazımı paylaşıyorum.


en-iyi-siyah-dipliner-markası


Dipliner Nedir?


Dipliner klasik eyelinerlerden daha kolay sürebilme imkanı veren fırça şekline sahip silikon bir ucu olan göz kaleminin sıvı hali diyebilirim. Aşağıda görebileceğiniz gibi ince silikon bir başlık, bu başlık esnemiyor çok fazla göz üzerinde,bu yüzden rahatlıkla hareket imkanı veriyor.

en-iyi-siyah-dipliner-markası



İnce uçlu olduğu için rahatlıkla kuyruk kısmını şekillendirebiliyorsunuz.

Rengin muhteşemliğini size gösteriyorum. Simsiyah bir dipliner.

en-iyi-siyah-dipliner-markası


Neden En iyi siyah dipliner markası markası dediğime gelirsek. Sante markası organik içeriğe sahip BDIH Doğal Kozmetik Sertifikalı NaTrue Sertifikalı. İçeriği tertemiz aloe vera ve jojoba bulunuyor içerisinde.

Gözlerimde hiçbir alerjik reaksiyon gerçekleşmedi. Kalıcılığı simsiyah olmasıyla benim herhalde en kısa sürede bitireceğim dipliner bu olucak.

en-iyi-siyah-dipliner-markası


Organik kozmetik markaları içerisinde sevdiğim markalardan biri Sante. Şu anda kullandığım yeşil göz farı blog yazımda ilk Sante Naturkosmetik ile tanıştım. Sonrasında da bu diplineri aldım.

Sürüm şekli çok kolay, çizgilenme veya dalgalanma yapmıyor. Göz üzerinde 2.kat üzerine geçsem dahi kuruduğunda çatlama yapmadı. Çok hızlı kuruyor. Göz kapağına bulaşma veya göz altlarına akma yapmıyor.

Sizlerde simsiyah akmayan En iyi siyah dipliner markası diyebileceğim kadar iddialı Sante markasının diplinerini almak istiyorsanız organik kozmetik bölümünde Ayışığı Organik sitesinden 105TL’ye alabilirsiniz. Fiyat performans olarak kesinlikle hakkını veriyor.
Sevgilerrr..



8 yorum:

  1. Kullanabilir miyim bilemedim :)Elim titrer yamuk sürerim gibi hissettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok rahat kullanırsınız, hatta şöyle diyebilirim, göz kaleminden çok daha rahat çekersiniz. Çünkü uç kısmı hareketli değil, sabit çekme imkanı veriyor
      sevgiler

      Sil
  2. bayağı güzelmiş
    önerini dikkate alacağım tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sonunda siyahını bulan masum uzaylı modundayım bende :) denersen yorumlarını bekliyeceğim canım, sevgiler

      Sil
  3. Markayı ilk defa duydum, kalıcı, temiz içerikli olması tercih sebebi, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sante çok ciddi bir marka organik ve temiz içerik konusunda bende yeni yeni keşfediyorum ürünlerini :)
      sevgilerimle

      Sil
  4. Ne güzel durmus gözünde. Resimlerini de çok begendim 😊

    YanıtlaSil
  5. İçeriğinin temiz olması harika ve benim için akmaması eyeliner, diplinerda en önemli faktörlerden aklımda bulunsun. :) Güle güle kullanın <3

    YanıtlaSil