12/19/2016

Sleek maskara ile uzun kirpikler

Sleek markası Gratis mağazalarına geldiğinden beri hepimiz farlarına aydınlatıcılarına kapatıcı setlerine aşkla bakıyoruz. Ama ürün çeşitleri bunlarla sınırlı değil. Ben çok uzun zamandır aradığım özellikleri, Sleek maskara ile uzun kirpikler sayesinde buldum. Sizlere de bol resimli, bu efsane olabilecek maskarayı tanıtmak istedim.

sleek-maskara-ile-uzun-kirpikler


Sleek Lethal Length Mascara

Fırça yapısı silikon. Benim en sevdiklerim, benim kirpiklerimle en iyi anlaşan fırça yapısı bu. Normalde dümdüz ne kadar uğraşsam da o kirpikleri kıvırsam da 1 saat içinde gene dümdüz oluyor. Bir de hassas gözleri eklediğimde en ufacık reaksiyonda maskaram akıyor.

Sleek-Lethal-Length-Mascara


Maskaralar da özellik yüze düşen minik siyah parçacıklar, hepimiz bundan nefret ediyoruz. Bu yüzden çok fazla çöpe atılmış rimelim var. Kötü deneyimlerimi bir kenara bırakıyorum ve Sleek Lethal Length Mascara ile sizi baş başa bırakıyorum.

Fırçası iki taraftan oluşuyor. Bir tarafı uzunluk bir tarafı ise hacim veriyor. Ben öncesinde hacim için kısa olan tarafı kullanıyorum iki gözüme de sürdükten hemen sonra uzun tarafı ile kirpiklerimi upuzun görünüme kavuşturuyorum.

uzun-kirpikler-için-maskara


Deneme amaçlı 5 kat sürdüğüm oldu topaklanma yapmıyorum ben sana, istediğin kadar kat çıkabilirsin diyen bir maskaradan bahsediyorum sizlere.

Yüze tek bir parça dahi düşmedi tüm kullandığım zorlu şartlardaki deneyimlerimde. Kıvırdığım kirpiklerimi, ne kadar benim kirpiklerim bırak biz aşağıya bakıcaz deselerde Sleek Lethal Length Mascara buna izin vermedi.

Sleek-maskara-ile-uzun-kirpikler


Yapısı çok ıslak değil hem de ilk açtığım andan itibaren. Buda en yakın çekimde sizlere ispatı olarak gösterebiliyorum bir tane topaklanmış birbirine yapışmış kirpik sizde göremiyorsunuz değil mi?

Bir de Sleek markası Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Bu bilgiyi de bir çoğumuz bilmiyoruz.

Sleek maskara ile uzun kirpikler benim için artık hayal değil. Ben 34.90TL ye gratis mağazalarından aldım. Bu fiyata %50 indirim eklenmemiş haliydi, yani indirimsiz aldım. Ancak ilk indirimde kesinlikle stoklayacağım.
Sevgilerr..

12 yorum:

  1. Canım merhaba konuyla alakasız yazacağım bu ara bloguma pek bakamıyorum .O yüzden yazdınmı yazmadınmı farkında değilim bu sabah aklıma geldin.Dedim rahatsızdı acaba iyi mi?Keyfi yerinde mi?Umarım daha iyicesindir.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şükür iyi diyelim canım, 45 günde bi kontrolde olucam değişiklik varmı yokmu diye. Henüz oh tamam geçti bitti diyemem ama genede şükür diyorum. Teşekkür ederim sorduğun için.
      sevgilerimle

      Sil
  2. Çok iyi bir sonuç. Listeye alalim hemen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. indirimde muhtemelen zor bulunucaktır çünkü maskaralarını henüz kimse tanımıyordu deryacım.
      sevgilerimle

      Sil
  3. İndirimdeyken bakabilirim bunu not ettim. Geçtiğimiz günlerde başka bir marka aldım açıkçası beklediğim gibi çıkmadı :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hangimiz %100 memnun kalabildikki :( evdeki mascara bardağım var kocaman yatay durması hızlı kurutur denildiği için dikey tutuyorum. O bardaktakilerin nerdeyse hepsi 1 veya 2 kez kullandıklarım. bi şu anda sleek beni ciddi mutlu eden oldu

      Sil
  4. İndirimde çok daha uygun fiyata gelir ve sonuç harika! Kesinlikle alınmalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. indirime ortalama 20tl civarına geliyordu galiba muhteşem bir rakam çağlacım

      Sil
  5. cidden harika durmuş kirpiklerinizde. bu kadar iyi bir maskara olduğunu bilmiyordum, fırça yapısı da tam benlikmiş!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bendde çok büyük beklentim olmadan aldım çünkü hiç inceleme bulamadım :) iyiki aldım diyorum
      sevgilerimle

      Sil
  6. Bu tarz akmayan ve kirpikleri ayıran bir maskaraya ihtiyacım vardı, ellerinze sağlık indirmde bulabilirsem alacağım :) Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah bulabilirsin herhalde 20tl civarına inmiştir diye tahmin ediyorum.
      sevgilerimle

      Sil