12/26/2016

Organik Yeşil Göz Farı

Hem doğal tonlarda hem de yeşil olan bir far paleti bir süredir arıyordum. Son Ayışığı Organik alışverişimde, normalde verilen belli limit üzeri hediyeye ihtiyacım olmadığı belirttiğim için, bana muadili SANTE Organik Göz Farı Trio 3 Renk 04 Doğal Yeşil refill boyunu hediye ettiler. Organik Yeşil Göz Farı arıyorsanız blog yazımda incelediğim sante markası sizi de mutlu edecektir.

Organik-yeşil-göz-farı




Tekli göz farlarını evet seviyorum ama 3 ve daha fazlası renk içeren mini paletler hem kullanım kolaylığı hem de renk alternatifleriyle çok daha kullanışlı oluyorlar.

Organik-yeşil-göz-farı


SANTE Organik Göz Farı

Sante markasının şu anda eyelinerini de deniyorum. Ayrıca dip not onu da belirtmek istedim. Renk seçenekleri sante markasında oldukça güzel. Mesela bazı far paletlerinde yeşil rengin alternatifleri olarak bordolar veya uyumlu olmayan hiçbir tona yer verilmemiş.

Toplam sante organik 3’lü göz farı serisinde 6 farklı seçenek var. Organik Yeşil Göz Farı harici diğer tüm seçenekleri sizlere örnek olması için ekliyorum.

Organik-yeşil-göz-farı


Gelelim organik göz farı yapısına. Öncelikle renk vermesi baz ile muhteşem. Baz olarak ben Lavera Organik makyaj bazı kullanıyorum. Daha önce okumanız için yazmıştım. Bu baz ile renkler birebir gördüğünüz gibi oluyor. Birbirlerine karıştırmak istediğimde hiçbir zorluk çıkartmıyorlar. 3 renkte birbiriyle gayet güzel geçiniyor bu konuda. Gün içerisinde silinme veya çizgilere dolma gibi bir sorun yaşamadım. Nasıl sürmüşsem o şekilde beni akşama kadar idare etti. Eyeliner olarak en koyu rengi hafif ıslattığım fırça ile sürdüm.

Organik-yeşil-göz-farı


Yeşil renkli far arayışınız varsa ve bu far paleti hem yeşil hem altın sarısı hem de çok tatlı bir yeşil tonu içersin diyorsanız benim Organik Yeşil Göz Farı arayışım sante markası ile sona erdi. Sizlerde aynı ve benzer tonları merak ediyorsanız %17 indirim kampanyası devam ederken Ayışığı organik sitesinden BDIH Doğal Kozmetik Sertifikalı NaTrue Sertifikalı olan sante markasını güvenli alışveriş ve bol testerlarıyla satın alabilirsiniz.
Sevgilerrr.


16 yorum:

  1. yeşil farı sevmem aslında ama ne güzel bir yeşil bu böyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok sevdim sonunda şöyle istediğim gibi bi yeşil bulabildim :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. dimi atlanılan unutulan renk oluyor kendisi :)

      Sil
  3. Ben,fazla makyaj sevmiyorum ama yeşil göz farım mutlaka olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gözde gerçekten çok güzel duruyor. tek başına bile sadece mascarayla kullanılabilen nadir renklerden

      Sil
  4. Benim favori rengim siyah ve genelde far da kullanmam pek.Amma velakin böyle uzaktan bakınca insanın hoşuna da gidiyor canlı renkler ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gözü daha bir canlı enerjili gösteriyor metalik tonlar, sevgiler

      Sil
  5. o yeşil nasıl güzel bir yeşil ..Çok yakışmış

    YanıtlaSil
  6. Çok tatli bir renk olmus bu sana da çok yakismis 😊

    YanıtlaSil
  7. Renk çok hoşmuş.Bir de organik daha ne olsun ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. göze bir zararının olmadığını bilmek mutlu ediyor beni :)

      Sil
  8. Yeşili kendime yakıştırmıyorum ama böyle bir yeşile hayır demem ^^ Çok beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. böyle ben buradayım demeyen bir ton olunca bende çok sevdim çağlacım

      Sil