12/09/2016

Logona Organik Aloe ve Mine Çiçeği Şampuan

Günlük kullanıma uygun şampuanlar, genellikle saçlarımı ağırlaştırıyor. Zaten yağlı olan saçlarım daha gün bitmeden iyice sönükleşiyor. Ama spor yaptığım günlerde mutlaka yıkamak da zorundayım. Bu yüzden Ayışığı Organik sitesinden Logona Organik Aloe ve Mine Çiçeği Şampuan ile organik şampuan önerisinde bulunmak istedim blog yazımda sizlere.

Logona-Organik-Aloe-ve-Mine-Çiçeği-Şampuan



Logona Günlük Şampuan
Bu serinin günlük kullanıma uygun çeşidi içerisinde Aloe vera ve Mine çiçeği özü var. Saçı nemlendirirken ışıltısını kaybetmemesini sağlıyor.

Kremli bir şampuan değil. Bu da günlük kullanımda saçı ağırlaştırmıyor. Ben saç kremi kullanmıyorum. Onun yerine saçlarımı yıkadıktan sonra, durulanmayan saç bakım ürünleri ile çok daha iyi sonuç alıyorum.

Boyalı saçlar ancak bu çeşit kremsiz şampuanlar kullandıkları takdirde mutlaka saç kremi ile desteklemeleri lazım. Aksi halde saçlarında sertleşme olabilir.

Logona-Organik-Aloe-ve-Mine-Çiçeği-Şampuan


Logona Organik Aloe ve Mine Çiçeği Şampuan günlük kullanımda benim istediğim gibi gün sonunda saçlarımı ağırlaştırmıyor. Sönükleşmiş ve basık saçlarım olmuyor. Kokusu çiçeksi ancak bir saç parfümü olmasını beklemeyin. Kokusu kalıcı değil.

BDIH Sertifikalı bir marka Logona. Vegan içeriğe sahip, ayrıca hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka. Kesin sonuçları alabilmek için organik şampuan geçişlerinde 3 kez yıkamadan sonra görebiliyorsunuz farkı. Çünkü temiz olmayan içerikteki şampuanlarla saçlarınızı yıkadıkça içerikler saçlarda ve köklerde birikiyor.

Logona Organik Aloe ve Mine Çiçeği Şampuan Ayışığı Organik sitesinde 250ML boyu 29TL satılmakta. Bitmek üzere bittikten sonra başka bir markanın benzer içerikli şampuanında gözüm var. Ancak kendime sözümden dolayı bundan sonra şampuan bitirmeden asla almıyorum başka bir çeşit.
Sevgilerrr

6 yorum:

  1. Bu markayı daha önce de duymuştum ama deneme fırsatım olmadı.Elimdekiler bitince bundan deniyeceğim bende teşekkürler. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimdi başka bir markanın alıcam bu azıcık kaldı bitsin diye bekliyorum. ondanda umutluyum sevgilerimle

      Sil
  2. Umarım istediğin sonuca ulaşır ve aradığın ürünü bulursun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizlerin arayışı hiç bitmiyorki :)
      sevgilerimle

      Sil
  3. Ben de krem hiç kullanmam ama yemek ve spor yaptigim için her gün yikamak zorundayim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu yüzdende hafif bi şampuan kullanmak zorundayız deryacım, yoksa o saçlar sanki 10 gün yıkamamışsın gibi basık hale geliyor bende.

      Sil