11/21/2016

Wet N Wild Ultimate Brow Kaş Farı

Benim gibi kaşlarını yoksa daha doğrusu eskiden çok ciddi gür kaşlarım vardı ancak, Haşimato rahatsızlığımdan dolayı döküldüler. Kiminin saçları kiminin kaşları kirpikleri dökülüyor ve piyasada satılan sözde kaş kirpik çıkartan hiçbir ürün işe yaramıyor. Wet N Wild Ultimate Brow Kaş Farı benim far olarak kullandığım ilk ürün oldu. Bir süredir deneyimlediğim için sizlerle paylaşmak istedim.


wet-n-wild-ultimate-brow-kas-fari



Wet N Wild Ultimate Brow Kaş Farı Kullanımı

Kaş farı blog yazımda, deneyimimden önce cilt yapım kuru ama özellikle burun üzerim ve alnımın bir bölümü T bölgesi yani bütün cildimde olması gereken yağı barındırıyor. Bu yüzden kalem ile kaşlarımı şekillendirdiğim de yarım saat içerisinde dağılıyor çok kötü bir görünüm oluyor.

wet-n-wild-ultimate-brow-kas-fari


Kaş farı kullanmayı çok zor sanıyordum çünkü o toz ürünle benim olmayan kaşlarımı nasıl şekillendiricem diyordum.

Ancak şans eseri Gratis mağazası Wet N Wild Ultimate Brow ürünlerinde indirimine denk geldim ve gözümü karartıp kaş farı kitini aldım.

Wet N Wild Ultimate Brow Kaş kiti içerisinde, wax, açık kahverengi ve koyu kahverengi bir far bulunuyor. Ayrıca çok kullanışlı bir ayna var alt kısmında saklı, far uygulamak için açılı bir fırça ve cımbız da var. Bendeki rengi E963 Ash Brown.

wet-n-wild-ultimate-brow-kas-fari


Herkesten farklı olarak ben kaş kitindeki wax kısmını en alta uyguluyorum. Çünkü ciddi yağlı bir bölge üzerine ayrıca parmağımla bitirdikten sonra şekillendirmemi sürüyorum. Açık kahverengi ile önce hat kısmını biraz dolduruyorum. Sonrasında koyu renk kaş farı ile üzerinden geçiyorum. En son olarak gene wax sürüyorum. Sonuç tüm gün dayanan kaşlarım ve şekli bozulmuyor.

wet-n-wild-ultimate-brow-kas-fari


Özellikle haşimato hastası tanıdığım herkes kaşlarına kalıcı kontür yaptırıyor. Ancak benim kaş yapım çok ciddi inceldiğinden kimseye güvenemiyorum. Yapılacak işlemde çok sorunlu bir sonuç çıkarsa aylarca o kötü görünümle gezmek istemiyorum.

Wet N Wild Ultimate Brow E963 Ash Brown rengi tam benim koyu renk kaşlarımla uyum sağladı. Wax ciddi işe yarıyor. Ayrıca içerisindeki açılı kontür için çıkan fırçayı da çok sevdim. Başka fırça alma gereği duymadım. Önemli nokta temizlerseniz sık sık, ben bir miktar göz makyaj temizleyicisi döküyorum pamuğa ve onun üzerinden birkaç kez sürdüğümde zaten tertemiz oluyor. Sonrasında iyice peçete ile yağını alıyorum.

Kaş farı kullanmaktan çekiniyorsanız eğer ve haşimato hastalarının kabusu kaş dökülmesi yaşamışsanız, sizin elinizin altında çok pahalı ürünlerin bulunmasına kesinlikle gerek yok. Wet N Wild kaş kiti yüzlerce liralık ürünlerden çok daha iyi kalitede ve kalıcı.

İndirim döneminde Gratis mağazalarında sadece 8.90TL fiyata alabileceğiniz Wet N Wild Ultimate Brow Kaş Farı mutlaka sizin de tüm ihtiyacınızı karşılayacaktır.
Sevgilerrr..


20 yorum:

  1. Merhaba canım;
    Dax supergo YU TAVSIYE EDERM BEN KASLARIMA SURUORUM BI AYDIR VE GAYET GURLESTI.. BELKI BI FAYDASI DOKUNUR..


    https://behappymakeupp.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evimde 1000+TL kaş kirpik serumu var ve maalesef denemediğim yol kalmadı. haşimato rahatsızlığı hormonel bir rahatsızlık ve içeriden bozduğu için kökleri işe yaramıyor keşke yarasalardı :(
      sevgilerimle

      Sil
  2. kaş için toz ürünler değil de kaş kalemleri kullanıyorum daha çok..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kaç kalemleri bende çok belli oluyor canım malum nerdeyse hiç kaşım kalmadı :( ama bu far işi kurtarıyor.
      sevgilerimle

      Sil
  3. merak ettiğim ürün ama ne yazık ki ihtiyacım yok :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deme öyle, maşallah hiç bir zamanda inşallah ihtiyacın olmasın :)
      sevgilerimle

      Sil
  4. ben kullanmadım ama başarılı bir ürün olduğunu düşünüyorum 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ihtiyacın olmasın inşallah canım ama eğer ihtiyacın olursa gözün kapalı al derim

      Sil
  5. bende kaşsızlardanım :) böyle bir kaş farı almıştım ama kaşlarım ince oldugğu için zor geldi, flromar kalem ile rötuşlayıp duruyorum. sabah yapıyorum, akşam gidiyor ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kaş kalemi çok fazla vardı elimde ve far baktımki çok daha iyi.
      özellikle biz kaşsızlar :) altada wax kısmını üstede hafif tampon hareketlerle sürünce oynamıyor yerinden asla.
      sevgilerimle

      Sil
  6. benim de çok çok severek kullandığım bir kit bu, hatta bir tane bitirip yenisini aldım :D elinize sağlık keyifle kullanın =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biticek gibide durmuyo:) çok sevdim iyiki aldım dedim bende:)
      sevgilerimle

      Sil
  7. Sevda öncelikle çok geçmiş olsun, bende de troid var ve anlayabiliyorum. Kaş kalemi bence hiç kullanma çünkü, zaten dökülmeye eğilimli kaşlarımı kalemler iyice dökebiliyorlar. Bence kaş farları bu konuda daha güvenli... Bu üründen de memnun kalmana sevindim. Benim de aklımda olsun. Ben bu ara renkli kaş maskarası kullanıyorum daha çok. Bu kit aklımda olsun. Ellerine sağlık... Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim kaşlar çok çok ince kaldığı için canım maskara imkansız işe yaramıyor. o yüzden bu far olayını kabullenip almak çok iyi oldu.
      ikimizede geçmiş osun
      sevgilerimle

      Sil
  8. Çok geçmiş olsun bu ürünü 1 seneden fazladır kullanıyorum ve çok memnunum kaş kalemleri dökme yapıyor ve çok belli olduğunu düşünüyorum.Bu kaş farı çok doğal duruyor.Güle güle kullanın.Bu arada kaş dövmesi yaptırmayı denediniz mi?Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler, kaş dövmesini çok ciddi araştırıyorum. ama kaş yapım öylesine bozulduki ve yaptıran 10 kişiden 8 kişisi memnun değil bu riski göze alamıyorum. Birde üzerine hassas atopik dermatit cildim olunca ve kullanılan malzemeler bitkisel içerikli değil kimyasal içerikli araştırdığım kadarıyla benim muhtemelen yüzüm balon gibi şişer :(
      bu yüzden maalesef şu anki şartlarda yaptırmak çok fazla riski göze almam demek
      sevgilerimle

      Sil
  9. Canım rabbim bol şifa versin öncelikle.Benimde kaşlarım yok denecek kadar az ve sarı.Maalesef bende korkum ve doğal olmadığını düşündüğüm için kaş dövmesi fikrine uzağım.Farlar en doğal görüntüyü veriyor bence.Hem kalem bayağı dökülmelere neden oluyor.Emeğine sağlık.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle aynı şeyleri düşünüyoruz. bu çok ciddi bir risk. neredeyse 1 sene boyunca kalabilicek bir kontürleme işlemi ve eğerki başarısız olursa düşünemiyorum bile yüzümün alıcağı şekli. kaş çünkü ifadenin en büyün yardımcısı.
      Çok teşekkür ederim canım
      sevgilerimle

      Sil
  10. Ablam markayı cok seviyorum kaş farı kullanmıyorum ama arkadaslarıma önericem :)

    YanıtlaSil
  11. Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de ilk kaşlarımı kalem ile doldurmuştum ama sanki kaşlarımı daha çok döktüğünü hissettiğimden bırakıp elimde bulunan far kullanmaya başladım. Wet n Wild'ın kaş kiti ise stoklarda bir türlü bulamadığımdan deneme fırsatım olmadı. Gördüğüm yerde kapıcam, emeğine sağlık canım :))

    YanıtlaSil