10/08/2016

Zigavus Jujube Ekstraktlı Şampuan

Bir süre önce, Zigavus firması denemem için bana Zigavus Jujube Ekstraktlı Şampuan göndermişti. Neredeyse bitirdim şişemi bu yüzden etkilerini, artıları neler eksileri neler hepsini sizlere kullanıcı yorumlarım olarak tarafsız bir şekilde paylaşabilirim.

zigavus-jujube-ekstraktli-sampuan



Jujube saçın parlaklaşmasını, dolgunlaşmasını sağlayan bir bitki. Bu bitki sayesinde saçlar kuvvetleniyor, kırık oluşumunun önüne geçiliyor. Elbette bu gibi etkileri görmek için uzun süreli kullanım kesinlikle şarttır. Mucizevi etki beklemek çok yanlış. Bu yüzden her zaman söylüyorum sizlere, sabırla saçlarınızın ihtiyacı neyse onu kullanmaya devam edin. Zaten bir süre sonra saçlarınız size cevap olarak gösterişi ve ışıltısıyla aynada yansıyacak.

zigavus-jujube-ekstraktli-sampuan


Kullandığım süre içerisinde, saçlarımdaki yumuşaklık güzeldi. Kolaylıkla taranması, saçlarımı sertleştirmemesini sevdim. Kokusu güzel çiçeksi, ancak saçlarda yoğun bir kalıcılığı maalesef olmadı. Zaten şampuanın görevi saçları temizlemesi bana göre. Genel olarak memnun kaldım ancak, sadece kafama takılan içeriği oldu. Keşke biraz daha içeriğine önem verilseydi. Çünkü yapı olarak çok güzel saçlarımdaki etkisinden memnun kaldım.

Saçlarımı yıkadıktan sonra yukarıda belirttiğim gibi sertleşme, kuruluk sorunu da yaşamadım. Benim saçlarımda boya yok bunuda belirtmek istiyorum. Çünkü her saç bakım ürününün etkileri farklı olabiliyor biliyorsunuz.

Sarımsaklı şampuan çeşidi Zigavus’un hepinizin bildiği, ancak markanın çeşitleri çok fazla. Cilt bakımından saç bakımına, saç boyalarına kadar markanın çok fazla ürünü var.

Zigavus Jujube Ekstraktlı Şampuan 450ML kocaman bir şişede satılıyor. Fiyatı ortalama 40TL, sitesinden veya online satış yapan sitelerden satın alabilirsiniz.

sevgilerrr

9 yorum:

  1. Aaaa, hep anlattığım hünnabın yani Aksaray ağzıyla inapın şampuanı mı çıkmış? Bakınırım...Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de içeriklere pek bakmiyorum maalesef ilk önwm verdigim saçimda gördügüm etki oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özellikle hassas ciltler çok dikkat etmeli canım.
      artık etkisi olduğu kadar içerikleride incelemeye çalışıyorum

      Sil
  3. Son iki aydır saç ürünleriyle kafayı bozdugum icin sanırım bunuda alırım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saç bakımına bi bulaştınmı benim gibi evde 2 kutu saç ürünün olup banyodan sonra 45dk sadece bakım sürmesiyle sonuçlanıyor çağlacım :)

      Sil
  4. jujubeyi ilk kez duyyorum =) güzel bir ürüne benziyor, bilgilendirme için çok teşekkürler =)

    YanıtlaSil
  5. güzel bir şampuana benziyormuş, denemek lazım:) içeriği nasılmış merak ettim. bu arada mimledim seni öptüm :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba ben de bu ürünü kullanıyorum. Çok memnunum :):)

    YanıtlaSil