10/25/2016

Organik Parlaklık veren Argan Yağlı şampuan

Şampuan saç bakımının birinci basamağı. Eğer saç tipinize uygun bir ürün kullanıyorsanız, sonraki aşamalar için hazır olucaktır saçlarınız. Ben bitirdiğim ve 2.şişesine geçtiğim vegan, gluten içermeyen Logona Organik Parlaklık veren Argan Yağlı şampuan serisini kullanıyorum.

Logona-Organik-Parlaklık-veren-Argan-Yağlı şampuan



Özellikle kolay kırılan ve yıpranmaya meyilli saçlara tavsiye ediliyor vegan, gluten içermeyen Logona Organik Şampuan bu serisi. Kremsiz bir şampuan, bu yüzden saçlarınızı ağırlaştırmıyor.

EcoControl, BDIH ve NaTrue Ekolojik Sertifikalı bir marka Logona. İçeriği tertemiz. Hiçbir sülfat, paraben ve yabancı maddeleri barındırmıyor.

Cildimizde kaçındığımız maddeleri, saç diplerimiz aracılığıyla da bedenimize alabildiğimizi öğrendiğimden beri, temiz içerikli şampuanlarla saçlarımı yıkıyorum. İtiraf ediyorum ilk bir hafta ciddi zorlandım. Çünkü alışmışım köpük köpük yıkamaya saçlarımı, ama organik şampuanlar sülfat ve köpürtücü madde içermediğinden çok fazla köpürmüyorlar.

Logona-Organik-Parlaklık-veren-Argan-Yağlı şampuan


Vaadlerine gelirsek;
Parlatıcı ve Onarıcı
Kolay kırılan ve yıpranmış saçların gereksinimleri için özel olarak geliştirilmiştir.
Organik argan yağı, organik kayısı ve organik Inca inchi yağları ve doğal betain içeren doğal parlatıcı formülü saça ipeksi parlaklık kazandırır, saçın yumuşak ve düz olmasını sağlar, doğal saç yapısını optimize eder.
Yumuşak yıkama maddeleri saçı koruyarak temizler.

Saçlarıma verdiği yumuşaklık ve temizlik hissini sevdim. Benim saçlarım ayrıca, yağlı ve boya yok. Bu da özellikle şampuan geçişlerinde yağlanması bazen hızlanabiliyor, ancak Logona Organik Şampuan da bu sorunla karşılaşmadım. Saçlarım kalın telli olduğu halde, sönükleşebiliyor yıkadıktan sonra, ancak bu sorunu da yaşamadım. Benim gibi saç dipleriniz aralıklarla kaşıntı krizlerine giriyorsa, bu glüten alerjinizin olmasından ve içeriği temiz olmayan şampuanlardan kaynaklanıyor unutmayın. Ben içeriği temiz şampuan kullanmaya başladığımdan beri saç diplerimde kaşıntı yaşamıyorum.

Eğer sizlerde temiz içerikli bir şampuan arıyorsanız, Ayışığı Organik sitesinden vegan, gluten içermeyen Logona Organik Parlaklık veren Argan Yağlı şampuan serisini deneyebilirsiniz. Ben 250ML ortalama 40TL’ye aldım. Sitelerinde ilk alışverişlerde 150-25 hediye çeki verdiğini hatırlatıyorum.
sevgilerrr


4 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. çok sevdim, 2.şişemde bitmek üzere. şimdi serinin başka çeşidinin verdim siparişini :)
      sevgilerimle

      Sil
  2. ilk kez duyduğum bu ürünü merak ettim doğrusu, elimde ki şampuanlar bitince denemek isterim .sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben elimdeki şampuanları komple ayırdım. içeriğine göre. daha dikkat ediyorum artık temiz olmasına. denerseniz eğer merakla bekliycem yorumlarınızı
      sevgilerimle

      Sil