10/26/2016

Golden Rose Essential Maskara

Kirpikler makyajın en büyük yardımcısı. Birçoğumuz halen hayatının maskarasını bulamadı. Buna bende dahilim. En son sürekli elimin gittiği Golden Rose Essential Maskara birazda olsa isteklerimi karşılıyor.

golden-rose-essential-maskara




Benim maskaradan beklentim, uzatsın kirpiklerimi, dolgunlaştırsın. Ama bunları yaparken gözlerimi ağırlaştırmasın. Çıkartırken de pamuğun üzerinde bana veda eden kirpiklerim olmasın.

Essential High Definition Lift Up & Great Volume Mascara adından da anlaşılacağı gibi uzatıyor dolgunluk veriyor vaadinde.

Tek katta uzatmada başarılı, ikinci katı sürmek için uzun süre beklememe gerek yok, 5 saniyede kuruyor ve ikinci kat için hazır oluyor.

Fırçası benim sevdiğim silikon fırçalardan. İncecik bir duruşu var. Tüm kirpikleri kavraması ve uzatıp dolgunlaştırması gayet güzel, kirpiklerimi ağırlaştırmıyor. Temizlemesi kolay oluyor. Ciddi bir kirpik kaybı yaşatmadı, muadili olan diğer maskaralarıma oranla.

golden-rose-essential-maskara


Ama her güzelin bir kusuru varmış. Bu güzel duruşa sahip olmasını sağladığım kirpiklerimden, 3 saat sonra minik minik göz altlarına ve yanağıma dökme yapıyor. Minik siyah parçacıklar göz altlarımdan temizlemek zorunda kalıyorum.

Eğer bu olmasa inanın ömrüm boyunca kullanacağım bir maskaram olurdu. Çünkü verdiği görüntüyü çok sevdim. Dolgunluk vermede ve uzatma konusunda başarılı tek rimelim bu oldu diyebilirim.


Dökülme sorunu dışında, Golden Rose Essential Maskara ile çok güzel anlaştık. Ama bu sorundan dolayı ben maskara arayışıma devam etmek zorundayım. Fiyatını özel indirimi vardı cevahir avm standlarında, 10 veya 15TL almıştım. Online alışveriş yapan sitelerden ve kozmetik marketlerde bulabilirsiniz.
Sevgilerrr.

18 yorum:

  1. Bir maskara ne kadar güzel durursa dursun, döküldüğünde tüm iyi özellikleri gözümde siliniyor malesef. Halbuki ne de güzel durmuş. O ideal maskarayı bulabilecek miyiz, ben de bilmiyorum.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inanki bitmiyor, çekmecemde açılmayı bekleyenler ayrı kullanmaya çalıştıklarım ayrı var
      biri istediğim gibi olsun 10 tane alıcam dedim ama yok :(
      sevgilerimle

      Sil
  2. Ben de hayatimin maskarasi diyebilecegim bir maskara kullanmadim henuz :/ Keske dökülmeseymis dedim , sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. alıp çekmecede yatanlar için inanki üzülüyorum :(

      Sil
  3. tam olarak kıvırmamış gibi kirpiklerinizi bana mı öyle geldi acaba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim çok ama çok düz bu yüzden, göz makyaj çekimlerimde hep takma krpik kullanmaya gayret ediyorum.
      birde resimleri 4 saat sonra çektimki o dökülmenin neden olduğu minik topaklanmaları gösterebilmek adına.

      Sil
  4. Hayatımızın maskarası sanki hiç karşımıza çıkmayacak ,hani derler ya her güzelin bir kusuru var. İllaki bir kusuru çıkıyor :) Silikon fırçaları daha başarılı buluyorum gerçekten , sanki daha güzel kavrıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok bulamıycaz ben artık buna inanıyorum. kimin muhteşem hayatımın maskarası dediği varsa gittim aldım artık kutum var okadar söyliyeyim tuttuğum maskaralarıma özel :(

      Sil
  5. Nedir bu maskaralardan çektiğimiz ablacım :( Bende bir türlü bulamadım ya kirpik döküyor ya da dolgunlaştırmıyor valla arayıştayım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben diyorum maskara üretelim hep beraber birleşelim kimse bana destek vermiyorki canım :)
      şaka bi yana maalesef kimse kullandıklarından memnun diil

      Sil
  6. Golden Rose un maskaralarının genelınde bu dokulme sorunu var bence denediğim ve deneyımleyen arkadaslarımdan duyduğum şikayet genelde hep dokulmesıne dair.Çok faydalı bir yazı olmuş eline sağlık canım<3 Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, başka çeşitlerini denemeyi düşünüyordum, şimdi bunları duyunca boş yere denemek olmaz dedim .
      sevgilerimle

      Sil
  7. Essence Get Big Lashes 3 Triple Maskara yazımda,yoruma yazdığın bu maskarayı merak edip okudum paylaşımını.Kirpiklerinin maşallahı var,maskarayla daha da güzelleşmiş ama dediğin gibi bir de dökülme yapmasaymış.Benim zaten ince,cılız,yokmuş gibi görünüyor kirpiklerim.Olanı da kaybetmek istemem.Ama yine de teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim :)
      ama öğrendim bu tarz ince ve kısa silikon fırçalı maskaralar muhtemelen aynı sonucu vericeklerdir
      sevgilerimle

      Sil
  8. Bende hiç dökülme yapmadı ama kirpik türünden diye zannediyorum.kirpiklerim kıvrık ve aman aman bi uzunluğu yok ama ben bu rimeli sevdim .bu arada kirpikler için hint yağı ve badem yağı kullanılabiliyormuş( bu arada vazelin de kayda değer uzunluk ve dolgunluk sağlıyor kirpiklerde )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vaselin bende şu sıralar okumaya başladım köklere diil ama kirpik uçlarına sürülmesi lazımmış.
      denemeyi kesinlikle planlıyorum :)
      sevgiler

      Sil
  9. Ben şahsen daha yeni tanıştım bu rimel ile ve ba-yıl-dım tek kelimeyle, benim isteklerimi karşıladı, sadece tek kat bile yetiyor ki benim kirpiklerim kısa ve düzdür bendeki etkisini çok sevdim ❤ bence 12 tl ye alınacak bir maskara, deneyin derim 👌

    YanıtlaSil