9/26/2016

Yaban İğdesi Yüz Temizleme Köpüğü

Yüz temizlemesinde, köpük formda ürünleri çok daha fazla sevdiğimi biliyorsunuz. Bee Beauty Yaban İğdesi Yüz Temizleme Köpüğü ile geçtiğimiz haftalarda, Gratis çok şık bir lansmanla bizlere tanıtmış ve serinin ürünlerini hediye etmişti. Köpüğün incelemesini sizlerle paylaşmak istiyorum.

Yaban-İğdesi-Yüz-Temizleme-Köpüğü




Yaban İğdesi Bee Beauty Köpük Temizleyici

Yapısı aslında sıvı ancak pompadan çıkış anı yumuşacık köpük. Ben çok az ıslattığım cildime bir kaç pompa sıkıp yuvarlak hareketlerle sürüyorum.Üzerinde göz çevresine sürmeyin deniliyor ama sürekli göz çevreme de kullandım hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Özellikle kuru atopik ciltlerde köpük temizleyiciler gergin bir his bırakıyor. Ancak bu seride böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Yaban-İğdesi-Yüz-Temizleme-Köpüğü


Cildimi makyaj temizleyicilerimle temizledikten sonra, köpük temizleyici ile son bir dokunuş yaparak tamamen gözeneklerimi açıyorum.

Kokusunu kesinlikle bir gratis mağazasına gittiğinizde test edin. Ben size kelimelerle anlatmaktansa siz deneyimleyin bu fresh bu doğadan gelen kokuyu.

Yaban-İğdesi-Yüz-Temizleme-Köpüğü


Bu serisinde gratis harika bir yeniliğe adım attı, içeriğinde Parapen, Sülfat ve petrol türevlerini uzaklaştırdı.

Özellikle benim gibi içeriğe dikkat ediyorsanız, içeriklerin ne kadar temiz olursa cildinize fayda sağlayacağını biliyorsanız bu seri ürünleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Cilt üzerindeki etkileri, temizlemesi başarılı, günlük olarak kullanımım da cildimde bir reaksiyona sebep olmadı. Sanki bir miktar burnumun üzeri nedense cildimin tüm yağını barındırıyor, onun yağ oranını minikte olsa dengelemeye başladı.

Yaban-İğdesi-Yüz-Temizleme-Köpüğü


Ciltten arındırması çok kolay, ardında bir kalıntı veya cilt üzerinde kötü bir his bırakmıyor.

Eğer sizleride benim gibi köpük temizleyici kullanıp içeriğinde yukarıda saydığım kötü maddeler olmasın, fiyatı uygun seviyede olan bir ürün arıyorsanız Gratis mağazalarında satılmaya başlanan Bee Beauty Yaban İğdesi Yüz Temizleme Köpüğü deneyebilirsiniz.

sevgilerrr

14 yorum:

  1. benimde çok merak ettiğim bir seri bu, kullanma fırsatım olmadı şimdilik... blogger arkadaşlarımın paylaşımlarını takip ediyor ve en kısa zamanda denemek istiyorum... sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seriyi ilk izlenim olarak beğendim ben, kuru hassas cildimle anlaştı.
      Birde unisex bir seri. hem kadın hem erkekler rahatlıkla kullanabiliyor.
      sevgilerimle

      Sil
  2. bu seriyi merak ediyorum ama elimde o kadar çok ürün var ki, muhtemelen yeni yıl indirimine kadar almayacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. indirimlerde denemenizi tavsiye ederim. çok ciddi uygun fiyata geliyor :)
      sevgilerimle

      Sil
  3. Ben Hiç beğenmedim..cildimi aşırı kuruttu,paraben içermiyor ancak içeriğini incelerseniz paraben gibi bir çok koruyucu madde mevcut (bir kımyacı gözüyle söylüyorum)..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. %100 doğal içeriğe sahip değil zaten, ancak bu bile bir adım bana göre. Loreal garnier ve daha bir çok marka halen içeriklerinden kaldırmadı bu maddeleri maalesef.
      Cildinize uymamasına üzüldüm :( elbette hepimizin cilt yapısı çok farklı
      sevgilerimle

      Sil
  4. Ablam yolladığın Himalaya ürünleriyle aşk yaşarken elimdekinlerde hazır bitti sayılır bunlara bakıcam içerik cidden önemli ve bunların da temizmiş :) Çok dikkatimi çekiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özellikle indirim döneminde al canım, himalaya serisini sevdiysen eğer bunuda seviceksindir

      Sil
  5. İçeriğie her zaman dikkat edemesemde bu köpüğün içeriği hoşuma gitti ve seveceğimi düşünüyorum,henüz ona geçemedim ama kokusunun çok güzel olduğunu yazmışsın sanıyorum denemek için bakıcam yarın :) Bende göz çevresinden uzak tutun denen temizleyicileri bir şekilde göz altlarımda buluyorum, evet kurutuyorlar tek sakıncası bu diyemi böyle uyarıyorlar bilmiyorum ancak, sonrasında zaten nemlendiricimi sürüyorum.İnce deri hassas evet ama nemlendiricimi sürünce o sorun ortadan kalkıyor tabi sadece tek uyarı amacı buysa.. Güle güle kullan dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. göz makyaj temizleyiciler hepsi yağlı his bırakıyor. onu duru suyla temizleyemiyorumki :( dediğin gibi ardından zaten nemlendiricilerimi uyguluyorum. o yağlı his üzerine zaten ne sürersem sürim asla faydasını göremiyeceğim diye hissediyorum.
      sevgilerimle

      Sil
  6. O kadar değişik markalarla tanıştım ki sayende... Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. herkesin kullandığını özellikle almıyorum çünkü herkeste üç aşağı beş yukarı benzer sonuçlar :)
      ben teşekkür ederim güzel sözlerine
      sevgilerimle

      Sil
  7. Daha önce hiç görmediğim bir ürün bu. Farklı ürünler tanıtmanız hoşuma gitti, sizi takibe alıyorum. Bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler, aldım hemen sevgilerimle

      Sil