9/19/2016

Yaban İğdesi Yüz Bakım Maskesi

Cilt bakımında kil kullanımı oldukça revaçta. Ancak gerçek kil bulmak çok zor. Bu yüzden kil içeren ürünler ile cilt bakımını yapmak hem daha uygun fiyatlı oluyor hemde zamandan tasarruf. Yaban İğdesi Yüz Bakım Maskesi içerisinde Kaolin kili barındırıyor.

Yaban İğdesi Yüz Bakım Maskesi



Bee Beauty Yüz Bakım maskesi

Yaban İğdesi Yüz Bakım Maskesi


Öncelikle maskenin birinci görevi cildi derinlemesine temizlemek. Ama bunu peeling olarak düşünmeyin cilt katmanlarına kadar inerek, bütün biriken her şeyi silgi gibi siliyor. Ayrıca nem vermesi ve cilt tonunu dengeleyip sebum kontrolü de sağlıyor.
Benim hassas cildimde, kil içeren birkaç markanın daha ürününü denemiştim. Ancak içeriğinden dolayı pütürlü yapısı olduğundan, cildimde reaksiyona sebep olmuştu. Ancak bu üründe kremsi formülü ile bana kil içeren ürünleri sevdirdi.

Yaban İğdesi Yüz Bakım Maskesi


Maskeyi yeterli miktarda elime alıyorum ve kuru cildime sürüyorum. Ortalama 8-10 dakika bekliyorum. Sonrasında dairesel hareketlerle çok zorlanmadan çıkartıyorum. Kremsi maskeler genellikle çıkarttıktan sonra ciltte mutlaka kalıntıları kalır, ancak bu temizleme ve bakım maskesinde bu sorunla karşılaşmadım.
Verdiği vaatlerin de gözenekleri temizlemesi ve cildi yumuşacık yapmasını sevdim. Cildimde gerginlik yapmıyor. Cilt üzerinde bir reaksiyona sebep olmaması ile de haftada 1 kez yaptığım bir maskem oldu. Ancak ben kuru ciltliyim bu yüzden daha az yapıyorum. Yağlı ciltler bu maskeyi 2 veya 3 kez rahatlıkla yapabilirler.

Yaban İğdesi Yüz Bakım Maskesi


Eğer sizlerde haftalık bakımınıza cildinize hem bakım yapıcak hem de derinlemesine temizlik yapacak bir ürün arıyorsanız, Gratis mağazalarında sadece satılan Yaban İğdesi Yüz Bakım Maskesi deneyebilirsiniz. Fiyatı 26.90TL ancak %50 indirim sıklıkla yapılmakta bilginiz olsun.
Sevgilerrr…



11 yorum:

  1. Bu maskeyi ben de satın aldım ama henüz denemedim. Yorumlarınızın güzel olmasına sevindim, hassas ve kuru ciltliyim ve kil maskeleri beni hep korkutur. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım sizde memnun kalırsınız
      sevgiler

      Sil
  2. Not aldım.Denemeyi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. denerseniz yorumlarınızı bekliyeceğim.
      sevgilerimle

      Sil
  3. bende merak ettim bunları güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kokusu bir harika tüm serinin, eğer tester varsa rafta tavsiye ederim azıcık bir kokusuna bak canım:)
      sevgilerimle

      Sil
  4. Yaban igdesinin pek çok faydasini duydum kozmetikte de kullanilmasina sasirmadim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yurt dışında yaban iğdesi sıklıkla kullanılıyormuş. ancak ülkemizde ilk kez bu marka kullandı. yapısıda çok güzel, hassas ciltlerdede kullanımı reaksiyona sebep olmuyor.
      sevgilerimle

      Sil
  5. Mutlaka denerim, elimde maske yoktu ^^ Tesekkürler ablam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim canım, yorumlarını bekliyorum

      Sil
  6. daha önceleri de faydalarını bildiğim bir meyve. bu seriyi denemedim ama merak ediyorum çok, elimdekiler azalınca şans vermek istiyorum. sağlıkla kullanın, elinize sağlık =)

    YanıtlaSil