9/05/2016

SANTE Organik Ruj

Daha önce yazmış olduğum Rujlarda kullanılan zararlı kimyasallar nelerdir yazımda sizlere klasik rujların içerikleri ile ilgili bilgi vermiştim. Şimdi sizlere organik ruj ile klasik rujların yapı olarak aslında aynı olduklarını sadece içeriklerinin ne kadar farklı olduğunu anlatmak istiyorum.  SANTE Organik Ruj incelemesi yazımda.

sante-organik-ruj




Organik Ruj İncelemesi

Organik rujlar yapı olarak bildiğimiz asansörlü rujlarla birebir aynı. Kremsi bir sürümü var. Ancak içerikleri temiz ve BDIH Doğal Kozmetik Sertifikalı. Bu sertifika ile üretim aşamalarında sürekli denetleniyor ve içeriklerinde hiçbir zararlı kimyasal olmasına izin verilmiyor.

Benim elimdeki rengi 13 Nude Malva ten rengime takın içerinde metalik bir parlaklık barındıran bir  renk. Dudağıma sürdüğümde, pütürleşme yapmadı. Klasik rujlar gibi de kolay çıkmıyor ancak kalıcı mat rujlar gibi de uzun süreli kalmıyor.

sante-organik-ruj


Ayrıca seride toplam 12 renk bulunuyor. Aşağıda renk seçeneklerini görebilirsiniz. Özellikle 23 numaranın dudakta duruşuna ayrıca bayıldım.

sante-organik-ruj


İçeriğindeki jojoba ile dudaklarım nemleniyor. Ayrıca Gluten free (Glutensiz) bu da glüten alerjisi olan kişilerin bile rahatlıkla kullanabilmelerini sağlıyor.
Sürümü itibariyle saten bir etki bırakıyor, yapışkan bir his yok kesinlikle.

Eğer sizlerde kalıcılığı ve verdiği renk ile sizi mutlu edebilecek, içeriğinde zararlı maddeler barındırmayan Organik ruj deneyimi yaşamak istiyorsanız Ayışığı Organik sitesinden alabileceğiniz SANTE Organik Ruj serisini inceleyebilirsiniz. Fiyatı 55TL olan organik ruj serisinden doğal renklerinden biri mutlaka sizinde zevkinize hitap edecektir.
sevgilerrr.

8 yorum:

  1. Rengi cok guzel gule gule kullanin ☺

    YanıtlaSil
  2. çok hoş bir rengi var kremsi gibi bakım da yapar dudaklara güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım, içeriğide tertemiz renklerde cezbetti beni çok fazla

      Sil
  3. elimdeki rujları bitirme projem hızla devam ediyor, sonrasında ise sante ve laveranın bu organik rujlarından alacağım. elinize sağlık çok güzel bir yazı yine =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimdi aklımda lip glossları var benim de, ruj insanı pek diilim bakalım onlardan denemeyi planlıyorum.
      sevgilerimle

      Sil
  4. 11 numara cok güzelmis amaaa :) Teşekkürler ablacım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dudaktaki duruşlarına googledan baktım canım, hepsi harika duruyor

      Sil