9/09/2016

Logona Organik Nar Q10 El Kremi

Bir el kremi canavarı olarak neredeyse ayda bir bitiriyorum. Son olarak severek kullandığım Logona Organik Nar Q10 El Kremi Ayışığı Organik sitesinden almıştım.

 logona-organik-nar-q10-el-kremi




Belli bir yaşa geldikten sonra Q10 içerikli kremlerin özellikle eller üzerinde etkilerini sıklıkla okuyorum. Aslında bir kadının yaşını, yüzü değil elleri ele veriyor. Çünkü cildimize yaptığımız bakımı nedense ellerimizde yapmıyoruz. Aklımıza geldikçe sadece krem sürüyoruz.
Gün içerisinde her türlü zorlu şartlara maruz kalan, sürekli suyun içinde olan ellerimiz zamanla derisi inceliyor. Cildimizde olmayan çatlaklar, pürüzler ellerimizin üzerinde oluyor.
Bu yüzden, ellerinizin de bakıma ihtiyacı olduğunu unutmayın. benim gibi bulunduğunuz ortamlarda görebileceğiniz yerlerde mutlaka kremleriniz olsun. Zaten bir süre sonra sizde alışkanlık kazanıyorsunuz.

Logona Organik Nar & Q10 El kremi

BDIH Doğal Kozmetik Sertifikalı
ECO Control Ekolojik Sertifikalı
Vegan (Hayvansal hammade içermez)
NaTrue Sertifikalı
Gluten free (Glutensiz)
İçeriğinde zararlı hiçbir kimyasal barındırmıyor. Organik Nar Özü, Nar Çekirdeği Yağı ve Nar Suyu var içerisinde. Organik Hindistancevizi Yağı ve Organik Sheabutter da bulunuyor. Ellerimi yumuşacık yapıyor minicik bir parçasıyla. Ayrıca benim gibi ellerinin de misler gibi kokmasını isteyenlerdenseniz, muhteşem bir nar kokusu ellerinizde oluyor.

 logona-organik-nar-q10-el-kremi


Yapısı yağlı değil, cilt tarafından hemen emiliyor. Buda bir çoğumuzun nefret ettiği, o ellerdeki yağlı ve yapışkan hissin oluşmamasını sağlıyor.

Eğer sizlere organik içerikli el kremi arıyorsanız Logona Organik Nar Q10 El Kremi sizin de ihtiyacınızı karşılayacaktır. 50ML boyu 35,00TL satılıyor.
Sevgilerr...


6 yorum:

  1. ellerimizi ne kadar çok kullandığımızı düşünürsek, ellerimize sürdüklerimizin içerikleri o kadar önemli ki aslında... çok güzel bir marka, en kısa zamanda el kremini de deneyeceğim, elinize sağlık =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle, aslında en çok dikkat etmemiz gereken. ama hep unutuyoruz.
      deneme imkanınız olursa eğer yorumlarınızı beklicem
      sevgilerimle

      Sil
  2. Ben ancak gece yatmadan sürebiliyorum. Gün içinde ya wv isi ya da yemek ve bahçe islerinden pek mümkün olmuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o bile bişeydir. ben hep unutuyodum kullanmayı baktım ellerimin üzeri çizgi çizgi olmaya başladı. şimdi aklıma ne zaman eserse sürüyorum. yumoş yumoş duruyorlar

      Sil
  3. Krem sürdükten sonra benimde en sevmediğim şeydir yapış yapış olması.. Ondan hic sürmüyorum :/ Bu ürüne bakmam lazım teşekkürler ablacım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma canım en kötüsü o, mecburen ellerimi peçeteye silmek zorunda kalıyorum. çünkü geçmiyor o his

      Sil