9/16/2016

Essence The Gel Nail Polish Top Coat

Oje sürdükten sonra kurumasını beklemek ne kadar sıkıcı değil mi? Bir de akşam sürmüşsem gece üzerinin çizilmesi, soyulmasını önlemek zor oluyor. Essence The Gel Nail Polish Top Coat bir şişemi bitirdim. Ancak benim kullandığım seri ambalaj değişikliğine gitmiş. Mecburen yeni seriden aldım.

essence-gel-nail-polish-top-coat



Essence Top Coat Hızlı Kurutma ve Parlaklık için Baz

Benim gibi sabırsız olanlar, kurutma işlemi için sprey kullanıyor ama ben kullanamıyorum, çünkü hapşırma krizlerine giriyorum. Bu yüzden çok işlevli bu oje üst bazını kullanıyorum.
Vaad ettikleri, ojenin kalıcılığını %60 oranında arttırmak, ojenin tırnakta tutuşunu korumak ve benim eski seride alışkın olduğum kuruma hızı.

Maalesef yeni seride bu kuruma hızını vermiyor. Ayrıca sitesine güvenip tırnağımda ilk kat olarak bunu kullandım. Sonrasında ojemi sürdüm, üstte de gene bunu sürdüm bitirdim tırnaklarımı süslemeyi.  Ojemin markası da aynı serinin yani farklı bir marka kullanmadım. Şimdi gelelim komediye, sabah kalktım, tırnağımdaki oje evet bozulmamış, ancak soyulan ojeleri hiç gördünüz mü bilmiyorum. Bildiğimiz tırnağımın kenarından tuttum komple oje çıktı. Bayram sabahı yeniden oje sürmemin imkanı yok. Tırnaklarım da tüm ojeler soyulmuş vaziyette, gece ben naaptım da bu olmuş olabilir diyorum.

Eski serisinde sürdüğüm ojem günlerce bozulmaz, diil soyulması kendi kendine, minicik bir ojenin çıkması bile mümkün olmazdı.

Ancak bu yeni serisinde ne yapılmış ben tam anlayamadım. Kolay oje çıksın diye mi sürülmüş piyasaya.

Ben dedim yanlış mı uyguladım, açıklamalarında hatamı var sadece üstte kullandım gene aynı sonu. Bu sefer sadece altta kullandım gene aynı sonuç. Komple ertesi gün olmadan kendi kendine soyulan tırnaklar. Essence ürünlerinde ilk kez hayal kırıklığını yaşıyorum.

Kısaca benim için Essence The Gel Nail Polish Top Coat eski serisini yeniden bulana kadar asla bir daha kullanmayacağım bir baz oldu. Fiyatı 9,50TL, Soyulan oje kullanmayı seviyorsanız alabilirsiniz.

Sevgilerrr…

10 yorum:

  1. bende hızlı kuruması için nk hızlı oje kurutucuyu kullanmıyorum memnunum fakat mesela kırmızı oje sürmüşsem onun üzerine uyguladıktan sonra şişenin içi kırmızı oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bendede hep aynısı oluyor, koyu renk ojelerde şişenin içi boyanıyor :(

      Sil
  2. Sadece üst kat olarak kullanılabilir gibime geldi. Soyulan oje mantığına da uymuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. üst kat olarakta kullansan aynı şekilde ojeyi soyuyor ama, bende anlam veremedim kesinlikle

      Sil
  3. Yorum ve bilgi için teşekkürler.Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Ay bende merakımdan alıcaktım Rimmel London'unkine bakıyım ozaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben şimdi yeni arayıştayım canım, bunu imkansız kullanamam

      Sil
  5. Bilgiler için teşekkürler, sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Essencenın butun oje çeşitleri harıka sanırım <3 gule gule suruştür.

    YanıtlaSil