8/16/2016

Rival De Loop Clean Care Makyaj Temizleme Pedi

Göz makyaj temizleyici bir ürün uzun zamandır aradığımı biliyorsunuz. Son Rossmann alışverişimde, Rival De Loop Clean Care Makyaj Temizleme Pedi aldım. Neredeyse bitmek üzere artık rahatlıkla size yorumlayabilirim.

rival-de-loop-clean-care-makyaj-temizleme-pedi




Rival De Loop Clean Care Makyaj Temizleme Pedi Jojoba
Birçoğunuz serinin aloe vera içeren göz makyaj temizleme pedini kullandığınızı okudum. Ancak benim aldığım Jojoba içeren yağ bazlı olan serisi. Bu seri de diğer serisi gibi 1 kutuda 50 incecik disk içeriyor. Bu diskler ile göz makyajınızı temizliyorsunuz. İlk elime aldığımda incecik olmasıyla korktum temizlemez görüşündeydim. Ancak göz makyajımı çok güzel bir şekilde temizledi.

rival-de-loop-clean-care-makyaj-temizleme-pedi


Ama ;
O nasıl bir yağlı yapıdır öyle. Tamam göz makyajımı 1 disk ne kadar yoğun olursa olsun gayet güzel kirpiklerimi yolmadan dökmeden temizliyor. Ama o yağlı his yüz temizleme köpüğüyle temizlemeden cildimi göz çevremi asla gitmiyor. Ellerim bildiğiniz yağ içerisinde kalıyor. Ellerimi yüzümü hemen saniyesinde mutlaka yıkamam lazım.

rival-de-loop-clean-care-makyaj-temizleme-pedi


Artısı göz makyajını kirpikleri dökmeden temizlemesi
Eksisi çok ciddi yağlı olması.
Elbette yağ bazlı diye üzerinde kocaman yazıyor ama bu kadar aşırı yağlı bir ürün hayatımda ilk kez kullanıyorum.
Sevdiğim özellik göz makyajımı sorunsuz temizlemesi ancak bu kadar aşırı yağlı olmasıyla maalesef bir daha almayı düşünmüyorum. Çünkü beni çok ciddi rahatsız etti  Rival De Loop Clean Care Makyaj Temizleme Pedi yapısından dolayı. Fiyatı indirimi yakalarsanız eğer 4,50TL gibi küçük bir ücretle alabilirsiniz, ancak çok ciddi bir yağ sorunu yaşayacağınızı unutmayın. Eğer bulabilirsem aloe vera içeren serisini şimdi denemeyi düşünüyorum.
Sevgilerrr

8 yorum:

  1. Yağlı olması gerçekten önemli bir sorun.

    YanıtlaSil
  2. Bunun yeşil kutuda olanını kullandım hatta tekrar aldım. O zaman yazısını hazırlarken yaptığım araştırmada okumuştum bunun yağ faciasını:)
    Ama kirpikleri zorlayan bir ürün mü yağlı his bırakan bu ürün mü deseler bunu seçerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yalan söyliyemem tek bir kirpiğimi görmedim ped üzerinde, ama o his berbat ötesi. gözlerimi bile açtırmıyor öyle bir yağ.
      yeşil kutuda olanını şimdi bende deniyeceğim
      sevgilerimle

      Sil
  3. Ay bu cok kötüymüs ya yağlı his bırakmasından dolayı asla almam hic sevmiyorum :/

    YanıtlaSil
  4. Makyaj temizleme pedlerinden bir ara bende kullanmıştım. Sonrasında normal temizleme yağlarını kullandım. Ne yazık ki bende makyajımı çıkardıktan sonra o yağlı durumun gitmesi için peelingle filan tekrar yıkıyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen ya peeking ya temizleme köpüğüyle 2 kez geçiyorum üzerinden bende

      Sil
  5. ben çok yağlı buldum bir daha da almam

    YanıtlaSil