8/29/2016

Lavera Naturel Likit Fondöten İnceleme

Kuru bir cildiniz varsa eğer fondöten kullanmak sizin için imkansız olabiliyor. Ancak bu yargımı değiştiren bir marka serisi ile tanıştım. Ayışığı Organik sitesinden aldığım, Lavera Naturel Likit Fondöten İnceleme ile de sizlere bir kuru ve hassas cilt nasıl porselen bir cilde dönüşebilir kısaca bunu anlatmak istiyorum.


Kuru Ciltlere Uygun Fondöten Seçimi
Öncelikle kuru ciltler neden fondötenle barışamıyor kısaca bunu anlatmak istiyorum.
Fondöteni uyguladığınızda anlık olarak gayet güzel bir cilt görünümü sağlar ancak altına istediğiniz kadar ciddi nemlendirici uygulayın, cilt en fazla 1 saat içerisinde fondöteni emer ve yüzeyi pürüzlü, elinizi sürdüğünüzde pütürleşmiş bir tabaka size merhaba der.
Zaten sıvı ürünler haricinde asla fondöten kullanamayan kuru ciltler bu yüzden vazgeçer bu harika kozmetik ürününden.
Benim hatam organik olmayan içeriğinde bir sürü zararlı kimyasal barındıran ürünleri sürekli tercih etmem oldu bu zamana kadar.

lavera-naturel-likit-fondoten-inceleme




Lavera Naturel Likit Fondöten
Lavera NaTrue ve vegan Sertifikalı bir marka. Yani diyor ki verdiğin tüm parayı hak ederim, senin cildine asla zararlı kimyasallarla alerjik reaksiyon göstermem.
Yazın en sıcağında kullanmaya başladım. Çünkü ben bu ürünü denemek zorundayım en zor şartlarda, sonrasında gerçek bir deneyim olacak ve sizlere önerip önermeyeceğime karar vereceğim.
Cilt üzerinde ki kapatıcılığı altına sadece nemlendirici sürmüş halimde aşağıda resimde görebilirsiniz. Resimde hiçbir filtre yok. Ham halinde yüzüm. Sanki altında kapatıcılar var üzerinde farklı ürünler kullanışmışçasına pürüzsüz ve kadife bir görüntü. Yazın cilt terliyor ve üzerine ne uygularsanız uygulayın cildinizde tutunmuyor. Ancak Lavera Fondöten vaadlerinde 10 saat mükemmel pürüzsüz görünüm diyor ama bu 10 saati aşan bir görünüm oldu benim için.

lavera-naturel-likit-fondoten-inceleme


Hatta ilk günler spora giderken bile denedim. Bakalım dayanma sınırlarını zorlayabilecek miyim diye. Buna bile dayandı.
Toplam 6 rengi var, ben 02 Ivory Nude rengi tercih ederek aldım. Cildimle tam örtüştü. Büyük risk denemeden fondöten almak ancak yapı itibariyle öyle güzel bir şekilde cildime oturdu ki, ilk defa ağustos sıcağında ne bb krem ne cc krem kullanmak istedim. Gün içerisinde cildime bakıp ya ne güzel gözüküyorsun, kızarıklık görünümüm sıfır, cildimdeki tüm pürüzleri 2 dakikalık bir uygulamada kapatıyorsun diye methiyeler düzüyorum kendisine.

lavera-naturel-likit-fondoten-inceleme


Eğer sizlerde kuru özellikle ciltliyseniz Lavera Naturel Likit Fondöten İncelemesi ile sizlere detaylı görünümümü de özellikle filtresiz gösterdim. Beni fondötenle barıştıran içeriğiyle jojoba yağı, cildi nem kaybına karşı korumak için argan yağı gibi besleyici organik yağlar ve esansiyel yağ asitleri içeren, 30ML boyu ve 1 damlacık kullanımla 58,38TL ‘ye sizde Ayışığı Organik sitesinden alabilirsiniz.

10 yorum:

  1. öyle güzel anlatmışsın ki canım hemen satın alasım geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım, beğenmene çok sevindim
      sevgilerimle

      Sil
  2. Kuru ciltli olsam koşarak alırdım bu sıcaklarda ne sürsek akıp gidiyor pek ten makyajı yapmayı tercih etmiyorum yine de güzel yazın için teşekkürler ablacım kuru ciltli arkadaşlarıma önereceğim :) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında her cilt tipine uygun deniliyor canım, ama ben kendi cildimde sadece denediğim için yapısını ve duruşunu çok sevdim

      Sil
  3. Güzel bir fondötene benziyor gerçekten.Cildinizde çok güzel durmuş. Mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. İlk defa duydum markayı ne güzel anlatmışsınız öyle cilt tipim karma olduğu için bu bana uymuyor siteye bakmam lazım neler varmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende sıklıkla organik keşifler bekleyin :)
      klasik bir fondöten fiyatı ama içeriğinde zararlı kimyasallar yok ciltte reaksiyon sebep olmuyor. hatta benim cildim atopik dermatit senelerdir fondöten kullanamıyordum. meğer organik içerikli olması en doğru seçimmiş.
      sevgilerimle

      Sil
  5. O kadar güzel detaylar vermis ve performansi büyük testlerden gecirmissin ki, testi gecen bu güzel ürünü keske kuru ciltli olsam da gidip alsam dedim icimden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) kuru ciltlerin inanın kabusu fondöten seçimi
      ciltte imkansız kalmıyor
      bu yüzden en zor şartlarda kullandım.
      sevgilerimle

      Sil