8/26/2016

Estee Lauder Liquid Lip Potion Vague Obsession Ruj

Yüksek fiyata sahip her ürün muhteşem midir? İşte bunun cevabını bu yazımda okuyabilirsiniz. Estee Lauder Liquid Lip Potion Vague Obsession Ruj yorumlarım

Estee Lauder biliyorsunuz high end tabir edilen yüksek fiyatlar ile satılan bir ürün yelpazesi olan marka. Markanın en küçük ürünü bile ortalama 80-100TL aralığında. Bununla beraber incelemelerin çok fazla tarafsız olmadığı kanısındayım. Bu yüzden size elimde bulunan ürünüyle ilgili kendi düşünceleri yazmaya karar verdim.

estee-lauder-liquid-lip-potion-vague-obsession-ruj




Estee Lauder Liquid Lip Potion İncelemesi

Öncelikle ekranda görerek renk tercihi kesinlikle yapmayın. Çünkü renkler çok farklı. Ben tam bir pembe alt tonlu düşünürken dudağımda kahve tonlu duruyor. Belki benim dudak rengim çok açık ton onunla da ilgili olabilir.
Klasik fırçalı rujların ince yapılısı olarak düşünebilirsiniz. Kalıcılık ortalama 1 saat civarı. Eğer bu süre içerisinde yeme içme yaparsanız bu sürede tamamen silinecektir. Dudaklardaki duruşu güzel ancak, birden fazla kat uygulamanız lazım. Dudaklara çok hafif bir dolgunluk veriyor ve ıslak görünümlü dudaklarınız oluyor.

estee-lauder-liquid-lip-potion-vague-obsession-ruj


Silinmeye başladıkça çok hafif bir ten rengi dudaklarda kalıyor. Klasik lip balmların fırçalı olanlarını düşünün yapı itibariyle öyle. Koku hassasiyetiniz varsa eğer yakından inceleyin. Çünkü içerisinde parfüm bulunuyor. Kokuyu size tarif etmem gerekirse vanilya ve hafif bir çiçek kokusu karışımı olarak rahatlıkla söyleyebilirim.

Estee Lauder Liquid Lip Potion Vague Obsession Ruj 100Tl fiyatla satılmakta. Eğer ben high end hariç hiçbir marka kullanmam diyorsanız evet size göre ancak piyasada çok daha uygun fiyata ve daha kalıcı seçenekleri bulabilirsiniz.
Sevgilerrr…

6 yorum:

  1. Bu performansla bu fiyata değer mi ? bence hayır . İnsan azıcık paranın kıymetini bilecek ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte bu kadar, herkes tüketim çılgınlığında ve inan çeyreğinin fiyatına çok daha güzel kalıcı dudak ürünleri var piyasada
      sevgilerimle

      Sil
  2. pcde sorun oldu mesajım yarım gitti kusura bakma :( Sırf pahalı diye almaya gerek yok bence daha uygun fiyata daha güzel performansta ürünler alınabilir.

    YanıtlaSil
  3. Çiçek kokularına bayılırım :)

    YanıtlaSil
  4. The balm indirimlerini kaçırmıyorum en güzel rujlar o markanın 100 liraya 5 tane likit mat ruj alırdım valla :)) Yine güzel bir yazı olmus ablacım ellerine sağlık

    YanıtlaSil