8/23/2016

Argan Therapy Onarıcı Saç Maskesi

Saç Bakım maskeleri, saçların güzel gözükmesini isteyen her kadının evlerinde uyguladıkları en kolay bakım ürünü. Ancak öncelikle saç tipiniz için doğru bir tercih yapmalısınız. Fonex markasına ait Argan Therapy Onarıcı Saç Maskesi benim saçlarımın yeni dostu oldu.

Argan-Therapy-Onarıcı-Saç-Maskesi




Argan yağı içeren ürünlere karşı zaafımı biliyorsunuz. Özellikle artı içeriklerinde zararlı kimyasallar barındırmıyorlarsa, sürekli kullanmak istediğim ürünler oluyor.

Fonex Argan Saç Maskesi Kullanımım

Benim saç uçlarım kendimi bildim bileli kuru ama diplerde yağlanma var. Bu yüzden onarıcı saç bakım maskelerinin o ağırlaştıran özelliklerinden dolayı çoğu zaman kullanamıyorum. Ancak Fonex markasının bu serisi beni yanılttı.

Saç diplerime sürmüyorum, sadece boy kısmı ve uçlarına uyguluyorum. Yapısı oldukça yoğun, ama bu yoğunluk sizi korkutmasın. Saçlardan arındırmak çok kolay oluyor. Sadece 5 dakika tutmam yeterli geliyor. Ardından duruluyorum.

Argan-Therapy-Onarıcı-Saç-Maskesi


Saçlarıma verdiği etki, daha kuruturken ortaya çıkıyor. Harika bir koku, yumuşacık ve parlayan saçlarım oluyor.

Bu etkisi ortalama 5 gün devam ediyor. Sonrasında yavaşça azalıyor parlaklık. Bu süre içerisinde ek hiçbir bakım ürünü kullanmama gerek kalmıyor. Saçlarım uzun olduğu halde çok kolay taranıyor.
Şimdi gelelim tek eksi yönüne. Saçlarım toka tutmuyor. Saçlarım o kadar yumuşacık bir yapıda oluyor ki saçlarım, toka üzerinden kayıp gidiyor.

Eğer sizlerde saç bakımınıza öne veriyor ve saçlarınızı yumuşacık yapan, ışıltısıyla herkesi kıskandıran bir maske arıyorsanız Argan Therapy Onarıcı Saç Maskesi denemenizi tavsiye ederim. Fiyatı 300ML boyu sadece 13TL. Fonex kozmetik web sitesinden alabilirsiniz.
sevgilerr

8 yorum:

  1. Öyle yumuşak saçlarım uzun süredir hiç olmadı.Denemek gerek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim saçlarımda boya yok ancak birde boyalı saçlar için olan versiyonu var onu annemde test ettiriyorum. bendeki sonucun aynısını alıyor oda .)
      sevgiler

      Sil
  2. teşekkürler paylaşım için canım güzel bir ürüne benziyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uygulama öncesi ve sonrası etkisiyle çok sevdim canım. sevgilerimle

      Sil
  3. Bu ürün tam benlikmis ya saçlarımın parlak ve yumusak olmasını cok seviyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende canım ve fiyat aralıklarıda çok iyi

      Sil
  4. bu ürünü ilk kez duydum. arganlı bakım ürünlerini ben de çok seviyorum =) teşekkürler, elinize sağlık =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yapı olarakta saça verdiği parlaklık ve yumuşaklık çok güzel :)
      sevgiler

      Sil