7/26/2016

Logona Organik Gül Özlü Günlük Krem

Ayışığı Organik sitesinden geçtiğimiz ay aldığım Logona Organik Gül Özlü Günlük Krem alışverişim de yanında 7,5ML Logona Organik Göz Bakım Kremi Gül ve Aloe Özlü hediyesi ile birlikte gelmişti. Hediyeli olarak geldiğinde mutluluğumu tahmin edebilirsiniz.


Logona-Organik-Gül-Özlü-Günlük-Krem


Logona Organik Gül Özlü Günlük Krem Deneyimim
Bu markanın ürünlerini Ayışığı Organik sitesinde sıklıkla görüyordum. Özellikle,
BDIH Doğal Kozmetik Sertifikalı
ECO Control Ekolojik Sertifikalı
NaTrue Sertifikalı
Cruelty Free (Hayvanlar Üzerinde Test Edilmemiştir)
Gluten free (Glutensiz)
Vegan (Hayvansal hammadde içermez)
Açıklamalarından dolayı markayı denemek istedim. Biliyorsunuz her organik etiketine sahip ürün organik demek değildir.

logona-sertifikaları




Günlük kuru cildimi rahatlatacak, yaz ayları için ağır olmayacak bir krem ararken çok sevdiğim gül kokusunu içine hapsetmiş olan Logona serisi kuru ciltler için özellikle tavsiye edilen bu seride karar kıldım.

Logona-Organik-Gül-Özlü-Günlük-Krem


Normal de benim çoğunlukla kuru ciltler için kullandığım yüz kremleri fazla yağ içerir ancak, Logona Organik Gül Özlü serisi yağlı yapıya sahip değil. Cildime sürdüğümde hemen eriyip gidiyor. Nemlendirmesi başarılı, üzerine uyguladığım makyajımın cildimde tutunmasını çok güzel sağladı.

Logona-Organik-Gül-Özlü-Günlük-Krem


Bu sıcak havalarda cildim akşama doğru gerilmeye başlar. Ancak kremimi sürdüğüm günlerde bu gerginliğimi yaşamadım. Kokusu gül bahçelerinde geziyormuşçasına duru ve sade. Bir aylık kullanım süremde cildimde ilk kullandığım günden itibaren hiçbir reaksiyona sebep olmadı.
Özellikle peeling sonrasında kullandığımda, cildimdeki gerginliği çok güzel bir şekilde aldı ve nemlendirdi, yumuşacık yaptı.

Logona-Organik-Gül-Özlü-Günlük-Krem


Logona Organik Göz Bakım Kremi Gül ve Aloe Özlü 
Serinin göz kremi gül özlerinden farklı olarak aloe vera içeriyor. Bu bitkinin gül ile muhteşem bir uyumu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Kuru ciltlerin göz altlarında yaşadıkları problemler, çok ciddi gerilmesi ve bu yüzden ince çizgilerin oluşmasıdır. Çünkü cilt kuru, bu yüzden de cilt kendini geriyor ve çizgilenmeye müsait bir hale getiriyor.
Nemlendirme konusunda başarılı, üzerine makyaj uyguladığımda kapatıcım çizgilerime dolmuyor. Gün içerisinde göz altlarım pütürleşmiyor veya gerilmiyor. Yağlı bir yapıya sahip olmadığından makyajın tutunması kolay oluyor.

Ayrıca Ayışığı Organik sitesinden ilk alışverişlerde 25TL hediye çeki kampanyası süresiz devam ediyor. Tüm alışverişlerimde para puan kazanıyorum. Bu para puanımı 15TL biriktiğinde çeke dönüştürüp alt limitsiz olarak kullanabilme imkanım da oluyor.


Eğer sizlerde organik içerikli kuru ciltler için bir nemlendirici arıyorsanız Ayışığı Organik sitesinden Logona Organik Gül Özlü Günlük Krem denemenizi tavsiye ederim. Hem de bu sayede benim gibi serinin Logona Organik Göz Bakım Kremi Gül ve Aloe Özlü hediyesi ile birlikte deneme şansınız olacaktır.
sevgilerrr

12 yorum:

  1. Logonanın kremlerini çok seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende markayı çok sevdim. iyiki tanıştım canım
      sevgiler

      Sil
  2. Merhaba :) Bu markaya ait hiç bir ürün kullanmadım bir inceleyeyim bakalım, teşekkürler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. organik içerikli krem markalarının en üstlerinde yer alıyor seviyorum bu markayı bu yüzden. ayrıca organik kozmetik alanında da çok güzel ürün çeşitleri vardır
      sevgilerimle

      Sil
  3. daha önce bu markayı duymamıştım ama deneyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. göz kremiyle birlikte hediyeli satış olmasıda güzel oldu. hem doğal içerikli hassas kuru ciltler için gerçek anlamda memnun kaldığım bir seri oldu
      sevgilerimle

      Sil
  4. Daha önce hiç kullanmadım cilt tipime uygun varmı bir bakayım denemeyi isterim varsa bende. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. logona markasında tüm cilt tiplerine uygun serileri var. emin ol cildindeki değişime inanamıyacaksın. ben hassas ciltli olduğum halde cildim sakinleşti rahatladı kızarıklık neredeyse gitti kayboldu:)
      sevgilerimle

      Sil
  5. gül ve gülle ilgili her şeye hayranım ayışığı organik ürünlerini daha evvel kullanmış ve tanıtmıştım bloğumda da çok güzel bir site bence. Ürünlerini güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok seviyorum canım, gülün kendisinin koparılmasına karşıyım çok öyle seven bir kişi değilim evlerde kullanılmasını ama cilt bakım ürünlerinde kullanıldığında ve organik içerikteyse muhteşem oluyor.
      Ayışığı Organik sitesi bikaç aydır keşfettiklerimden. Sabırları, sorularıma cevap vermeleri, ve gerçekten müşteri odaklı çalışmalarıyla gönlümü fethettiler :)
      sevgilerimle

      Sil
  6. Ben ilk kez duyuyorum. Cildim kuru oldugu için arastirabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tüm sertifikalarıyla dünya çapında satışı olan bir marka canım. ben çok memnun kaldım. deneme imkanın olursa mutlaka yorumlarını bekliyeceğim.
      sevgilerimle

      Sil