7/18/2016

Haziran Favorilerim

Haziran ayı, biraz soğuk sonra aniden sıcak sonra gene serin şeklinde geçince Haziran Favorilerim bunun verdiği rehavetle gecikti.

haziran-favorilerim


Haziran Ayı Favorilerim

Öncelikle favorim Ay Işığı Organik. Alışveriş yazımı biliyorsunuz, anneme boya ve kendime diş macunu aldım. O kadar soruma cevaplamalarına, nezaketlerine hayran kaldım itiraf ediyorum. Ayrıca bu nasıl bir hızdır anlam veremedim, alışverişimi yaptım ok tuşuna bastım 1 saat geçmeden siparişim kargoya verildiğine dair mesaj ve ertesi gün kapımda kargom. Sonrasında bu ay başında gene bir alışverişim daha oldu ve gene aynı hız ve nezaketle kargom yollandı ve sorularım cevaplandı. Kısaca benim gibi alacağı ürünlerle ilgili detaya önem verenler, online alışverişte fiyat kadar müşteri memnuniyetini önem veren firmalardan alışveriş yapmak isteyenler AY Işığı Organik sitesine bir uğramanızı tavsiye ederim

haziran-favorilerim


Yogurt of Bulgaria serisi yüz kremlerim ve şampuanım haziran ayı favorilerimden oldu. Hem cildim yumuşacık, hem saçlarım harika parlıyor, sağlıklı gözüküyor. Ayrıca muhteşem bir haberle artık lila kutuda satışları başladı. Yogurt of Bulgaria serisi Lila Kutu

Limonian firmasından aldığım Aloe vera jel harika bir haziran ayı favorisi oldu. Sadece cildimde değil saçlarımda bile kullandım. O kadar hızlı bir uzama gösterdi ki saçlarım normalde yeni kestirmiştim mecburen perçemlerimi yeniden kestirmek zorunda kaldım. Az kaldı bu kadar sık kullandığım için, şimdi farklı bir çeşidini getirtmişler onda gözüm var itiraf ediyorum.

Limonian ZSole 50 SPF içeren güneş kremim kurtarıcım oldu diyebilirim. Harika yapısı ve ciltte bıraktığı etkiyle tüm yaz benimle birlikte olucak. Ayrıca bu ay muhteşem bir kampanyaları başladı, Zsole güneş kremi ve kocaman aloe vera jel 55TL. Bu fiyata kesinlikle kaçırmayın derim.

haziran-favorilerim


Gosh Boombastic Volume Xxl Mascara tüm makyajlarıma eşlik etti diyebilirim. Haziran ayında elimden düşmedi.

Golden Rose Mat Kalem Ruj sen ne tatlı bir renksin ki neredeyse yarısına kadar kullandım, haziran ayında oda elimden düşmedi.

Herbital saç bakım yağım, saçlarımın ihtiyacı olan bütün vitaminleri doğal yolla bitkilerin gücünü verdiğinden, yaz ayına geçiş döneminde haftada 1 kez uygulayarak, saçlarımdaki sağlıklı görünümü arttırdı.

Bu ay neredeyse ilk defa bir cilt bakım ürünümü bitirmek üzereyim. Himalaya Herbals Peeling cildimle çok iyi anlaştı. Cilt üzerindeki ölü tabakayı çok güzel temizledi. 

Benim Haziran Favorilerim bunlar oldu. Sizlerin en beğendikleri neler?

sevgilerrr....

7 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş ablam. Peeling ve diğer yolladığın ürünlerden cok memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim çağlacım, bende çok memnunum, azıcık kaldı peelingim :)
      sevgilerimler

      Sil
  2. Boombastic maskaranın etkisini çok seviyorum.Bittikçe alınacaklardan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende yapısını sürüm kolaylığını sevdim, ama şu deneyeceklerimi açmamak içinde kendimi zor tutuyorum:)
      sevgilerimle

      Sil
  3. http://www.herseydenkonusmali.com/2016/07/bakim-makyaj-bloglari.html buradan senin blogunu takibe aldım bende beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. Tekrar söylüyorum Limonian markasına bayılıyorum ve o güneş kremi de bir harika :)

    YanıtlaSil