7/12/2016

Essence Metal Glam Göz Farı 11 Numara

Metalik göz farları özellikle yazın mutlaka elimin altında.  Essence Metal Glam Göz Farı 11 numara tam bir yaz için üretilmiş renk benim için. Yeşil ve metalik tonlarında olan bir göz farı

Essence-Metal-Glam-Göz-Farı-11-Numara


Essence Metal Glam Göz Farı 11 Numara İncelemesi


Far yapı itibariyle tozutma minimum düzeyde yapıyor. Sürdüğünüzde göz kapağınızda hemen rengini veriyor. Küçük bir boyu var, ancak klasik minicik farlar gibi de değil asla.
Tek başına, bol maskara ile kullanabilirsiniz veya eyeliner ve Essence Metal Glam Göz Farı 11 numara sürdüğünüz gözlerinizi maskara ile tamamladığınızda, yaz geceleri için harika ve kolaylıkla yapabileceğiniz bir makyajınız olacaktır.

Essence-Metal-Glam-Göz-Farı-11-Numara


Serinin renklerini bulmak çok zor, ben şans eseri Gratis mağazalarında buldum fiyatı 4,5TL aldım.
Aşağıda makyaj blogu olarak sizlere farklı göz makyajı örnekleriyle, kullandığım denemelerimi görebilirsiniz. Özellikle bronzlaşmış bir tende veya benim gibi beyaz bir tende çok güzel ışık yansılamaları olan bir yapısı var.

Essence-Metal-Glam-Göz-Farı-11-Numara


Üst üste sürdüğünüzde kendi içerisinde gölgeli bir yapıya kavuşuyor, buda göz üzerinde tek bir far ile dikkat çekici bir makyaj yapma imkanı veriyor.
Ben Essence Metal Glam Göz Farı 11 Numara ile tüm yaz makyajlarımda kullanabileceğim bir far buldum. Sizlerin bu seride kullandığınız beğendiğiniz renkler neler?
Sevgilerrr

8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim ümrancım
      sevgilerimle

      Sil
  2. yeşil renge bayılırım denk gelirse mutlaka alıcam bu renkten yok çünkü hep koyu yeşilim var sağol canım tanıttığın için, sana da çok yakışmış güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bendede hep koyu yeşiller vardı, bunuda şans eseri gördüm. bulabilirsen mutlaka almanı tavsiye ederim.
      sevgilerimle

      Sil
  3. Süper bir renkmiş çok yakışmış :))

    YanıtlaSil
  4. Ben yapsam hayatta yakısmaz sana cok yakısmıs ablam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yakışır mutlaka sanada çağlacım, sevgilerimle

      Sil