6/14/2016

Uygun Fiyatlı Kozmetiklerle Mezuniyet Makyajı

Mezuniyet dönemi yaklaştı. bir çok makyaj blogu kıyafet ve makyaj için bir çok seçenekler sunuyor. Sadece 2 far 1 maskara ve eyeliner ile sonunda da kullanacağınız takma kirpiklerle muhteşem bir Uygun Fiyatlı Kozmetiklerle Mezuniyet Makyajı yapmaya ne dersiniz?

Kullanacağınız ürünler

Wet n Wild Nutty Tekli Far
Maybelline Color Tattoo  03 Eternal Gold
Maybelline Siyah Jel Eyeliner
Gosh Boombastic XXL volume maskara
Seçtiğiniz bir takma kirpik
En önemlisi de 1000 Hours Takma Kirpik Yapıştırıcısı

Uygun-Fiyatlı-Kozmetiklerle-Mezuniyet-Makyajı



Burada neden takma kirpik kullandığımı size zaten aşağıdaki görsellerde göstereceğim. Takma kirpik takmadan da bitirdiğim göz makyajımı çektim.

Öncelikle göz altlarınıza minik bir miktarda kapatıcınızı sürün, üst göz kapağınıza da kullanabilirsiniz veya elinizde göz makyaj bazınız varsa kullanın. Ama kullanacağınız her 2 far da asla akmayan ve katlanma bölgenizde birikmeyeceğinden içiniz rahat olsun.


Sonrasında elinize makyaj fırçanızı alıp başlıyoruz Nutty farımızı sürmeye. Burada önemli noktalardan biri az miktar far alıp her seferinde dağıtmak. Nutty öyle bir far ki, her fırça darbesinde kendi içerisinde dağılmaya ve çok farklı renk yansımalarına başlıyor. Sonrasın da Maybelline Color Tattoo  03 Eternal Gold parmağımla uyguladım. Tam gözümün orta kısmına ters V şeklinde dağıttım. Burada da yavaş ve sakin bir sürme şekli yapın. Birden eğer çok fazla miktarda alırsanız dağıtma imkanınız zor olucaktır.

Uygun-Fiyatlı-Kozmetiklerle-Mezuniyet-Makyajı


Şimdi asla akmayan harika Maybelline jel eyelineriniz ile güzel bir kuyruklu eyeliner çiziyorsunuz.
Sonrasında az miktarda pamuğunuza göz makyaj temizleyicisi dökün ve fırçanızı bir miktar temizleyin. Ama tam temizlenmeyin, az bir şey üzerinde kalsın eyelineriniz. Bunu alt kirpik diplerinize sürün ve dağıtın. Bu sayede hem başka far kullanmamanız gerekecek, hemde kirpik dipleriniz de çok güzel gri siyah bir akmayan kaleminiz alacak.

Uygun-Fiyatlı-Kozmetiklerle-Mezuniyet-Makyajı


Şimdi sıra süsleme de. Bunun için eyeliner çektiğiniz fırçanızı iyice temizleyin. Maybelline Color Tattoo  03 Eternal Gold ile kirpik diplerinize ince bir şekilde diğer çektiğiniz siyah gri eyelinerin üzerinden geçin. özellikle göz pınarlarınıza daha yoğun uygulayın. Sonrasında dikkatli bir şekilde eyelinerinizin kuyruk kısmına paralel bir şekilde çekip sonlandırın.
Göz içinde farklı bir renkte elinizde hangi renk kaleminiz varsa kullanın, ten rengi dışında. Ben mürdüm rengi kalem biraz kullandım.

Şimdi kirpiklerinize az bir miktar Gosh Boombastic XXL volume maskara ile renklendirin ve kıvırın. Sonrasında en önemli yere geldik. takma kirpik. Burada benim tek yardımcım 1000 Hours Takma Kirpik Yapıştırıcısı. Kesinlikle kirpiklerim 24 saat boyunca gözümde kalıyor. Atma yapmıyor. Aşağıda kirpiksiz bir halde sadece maskara sürülmüş makyajımın resmini görüyorsunuz.

Uygun-Fiyatlı-Kozmetiklerle-Mezuniyet-Makyajı


Şimdide takma kirpik takılmış hali

Uygun-Fiyatlı-Kozmetiklerle-Mezuniyet-Makyajı


İşte fark ortada.
İlk kez takıcam takamam diyenler, kuaförünüze gidin kirpiğiniz ve yapıştırıcınızla 2-3 liraya sizin için gözlerine takarlar. 
İşte tüm malzemeler en minimum ve az bütçeyle, harika bir Uygun Fiyatlı Kozmetiklerle Mezuniyet Makyajı  oldu. 
Sevgilerrr...




10 yorum:

  1. Kirpik çok fark yaratiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle, hem de öyle kat kat maskara sürme sıkıntın yok. Akşamına zorlanarak temizleme sıkıntın yok :)

      Sil
  2. Çok güzel olmuş bayıldım :)

    YanıtlaSil
  3. Wow lovely color!!!! Great makeup!!!
    Have a good week, doll!! my g+ for you!!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. thank you dear marcela have a good week dear

      Sil
  4. elinize sağlık =) gosh un o maskarasını bulduğum yerde alacağım =) herkes çok övüyor =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim.
      eğer ki alırsan ama mutlaka sıvılık problemi için ya bir süre bekle ya da azıcık açık bırakmaya çalış kapağını. deneyimim vardı gosh maskarayla ilgili. ilk alındığında çok sıvı bilgin olsun
      sevgilerimle

      Sil