6/28/2016

Himalaya Herbals Arındırıcı Peeling

Cildimizdeki ölü deri kir ve siyah noktalar için peeling yapıyoruz. Son zamanlarda kullandığım ürün;

Himalaya Herbals Peeling


Aslında Himalaya Herbals Arındırıcı Peeling normal ve yağlı ciltler için ancak, kuru ciltlerinde peeling ihtiyacı çok fazla. Bu yüzden dikkatli bir şekilde kullanıldığında, çok güzel sonuç alabiliyorum.

Himalaya-Herbals-peeling




Himalaya Herbals Arındırıcı Peeling köpürmeyen,kremsi bir yapıya sahip. İçeriğinde minik kayısı  tanecikleri var. Bu tanecikler cildi çizmiyor, cilt üzerindeki ölü deriyi çok güzel bir şekilde temizliyor. Ayrıca içeriğinde parapen, SLS, SLES bulunmuyor

Himalaya-Herbals-peeling


Banyo esnasında haftada 1 kez kullanıyorum. Islak yüzüme bir miktar Himalaya Herbals Arındırıcı Peeling alıp bunu yüzüme dairesel hareketlerle sürüyorum. Sonrasında bir dakika kadar masaj yaparak taneciklerin iyice yüzümde dolaşmasını sağlıyorum. Ancak ben hassas bir cilde sahip olduğum için, çok fazla bastırmamaya özen gösteriyorum.Şimdi de bir sırrım, elimde kalan ürünü ellerime bir güzel yediriyorum. Bu sayede ellerimin de yumuşacık olduğunu itiraf ediyorum. Ardından ılık su ile cildimi duruluyorum.

Himalaya-Herbals-peeling


Himalaya Herbals Arındırıcı Peeling etkisiyle cildim ardından yumuşacık oluyor. O pütürleşmiş görünüm gidiyor.
Kremsi bir yapıda olduğu için de cildimde herhangi bir gerginliğe neden olmuyor. Peelingin ardından cildime yaptığım maskelerim ve cildime uyguladığım kremlerim çok daha sağlıklı nüfuz ediyor.
Sizlerde cildinize , cildinizin ihtiyacına göre mutlaka peeling yapma alışkanlığı kazandırın. Bu sayede hem yaptığınız makyajınız, çok daha iyi tutunacak ve pütürlenme olmayacak, hemde cildiniz hava alacaktır.
Himalaya Herbals Arındırıcı Peeling gratis mağazalarında bulabileceğiniz bir seri.

sevgilerrr...

7 yorum:

  1. Ablam bende bayıldım yüzümde pütürlük vardı anında gitti bundan dolayı oldugunu düşünüyorum bence cok basarılı. Elimde kalanla da ellerime peeling yapma fikri cok iyi olmus bosuna gitmesin dimi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi canım, çok güzel pamuk gibi yapıyor benim cildimide. yağlı ve karma ciltler haftada 1 kereden fazlada kullanabilir. hem sebum kontrolü için hem de ciltteki pürüzleri için
      ben bütün yüzüme yaptığım peelinglerimde kalanı ellerime mutlaka yediririm. ellerimde yumuşacık oluyor o zaman
      sevgilerimle

      Sil
  2. Siyah noktalar için gerçekten başarılı mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öncelikle, siyah noktaların kaynağı cildin üzerinde biriken gün içerisindeki kötü hava şartları ve kirin onları tıkamasıyla, bu siyah nokta tabir ettiğimiz görüntü ortaya çıkıyor.
      Cilt üzerindeki ölü deri tabakası temizlenmezse eğer cilt hava alamıyor.
      Bu yüzden bayanlar ve erkekler eğerki cilt bakım rutinlerinde peeling yapma alışkanlığı kazanırlarsa bu zamanla minimuma iner. Ancak ilk kullanımda mucizevi etkiler beklemek çok yanlıştır.
      İlk kullanımda ama görebileceğiniz bariz bir fark vardır ciltte. Önemli olan süreklilik. eğerki cildiniz yağlı ve karma ise haftada 2 kez bu peelingi öneririm. bu sayede gözenekleriniz temizlenir cildiniz ölü derilerden kurtulur ve hava alıcaktır. Buda siyah nokta oluşumunu engelleyecektir.

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim.Konu hakkında çok Başarılısınız.

      Sil
  3. Benim çok kuru cildim. Simdi bronzlastim da ancak çok minik ztanecikli kullanabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu o zaman senin cildini çizicektir canım.
      doğal bi şekilde güneşten yanan cildini aslında temizleyebilirsin.
      klasik türk kahvesi peelingi yapabilirsin ama toz kahveyi eğer bulabilirsen ince çekilmiş almalısın. normal türk kahvesi çünkü iri tanelidir. veya bi pişirimlik evinde eğer değirmenin varsa çekilmiş kahveyi bi daha orda çek. o zaman tanecikler toz gibi olur. pişirince minik şişer. onunla peeling yapabilirsin.
      sevgilerimle

      Sil