6/06/2016

Herbital Saç Bakım Yağı

Saç bakım yağları, saçı kökten uca besleyen ve yapılandıran ürünler. Ancak benim gibi tembel olanlar bu yağları karıştırmaya üşendiklerinden dolayı, hep ertelediklerine eminim.
Ancak bizler için hazır karışım yağlarda var.

Herbital Saç Bakım Yağı



Herbital-Saç-Bakım-Yağı



İçeriğinde tam 18 çeşit saç için faydalı yağ bulunuyor.


Argan Yağı, Badem Yağı, Yılan Yağı, Sarımsak Yağı, Hint Yağı, Ceviz Yağı, Mersin Yaprak Yağı, Susam Yağı, Çam Terebentin, Fındık Yağı, Menekşe Yağı, Buğday Özü Yağı, Jojoba Yağı, Keten Tohumu Yağı, Isırgan Yağı, Leylak Yağı, Biberiye Yağı ve Defne Yağı içeriyor.

Herbital-Saç-Bakım-Yağı


Tüm bunları tek tek alıp karıştırmak ciddi bir rakama sahip saç yağımızın olmasını sağlar. Ama Herbital Saç Bakım Yağı ortalama 15TL civarında aktarlarda, eczanelerde veya sitesinden alabilirsiniz.

Pompalı 150ml bir ambalaja sahip.

Herbital-Saç-Bakım-Yağı


Herbital Saç Bakım Yağı Deneyimim

Ben saçlarıma çok ciddi önem veriyorum. Boya,maşa, düzleştirici gibi saça zarar vericek işlemleri toplasanız ömrümde boya hariç onu hiç yaptırmadım, 10 kez ancak kullanmışımdır. Ancak bu kadar dikkat etmeme karşılık elbette kırılma, sönükleşme, cansız görünüm sorunuyla ben de uğraşıyorum. Çünkü ben ne kadar dikkatli olsam da Haşimato hastasıyım. Bu hastalıkta saçlar kaş ve kirpikler dökülüyor. Hormonal bir rahatsızlık. Saçlar çok cılız, parlaklık deseniz asla eskisi gibi değil.
Bu yüzden neredeyse boyanın vereceği etkileri benim bedenim sağlıyor saçlarıma.
Herbital Saç Bakım Yağı haftada 1 kez uyguluyorum mutlaka. İyice saç diplerim dahil sıkıyorum, ağır bir yağ ve onu parmak uçlarımla tüm saçlarıma yediriyorum. Ortalama 1-1,5 saat bekletiyorum. Ardından 3 kez şampuanla duruluyorum.


Herbital-Saç-Bakım-Yağı


Sonrasında saçlarıma ne bir saç kremi nede bakım için başka bir ürün kullanmıyorum. Normal bir şekilde saçlarımı kurutuyorum fön makinesiyle. Sonrasında kendi haline bırakıyorum. Saçlarımdaki parlaklık, sağlıklı görünüm çok güzel. İçeriğindeki ağır yağlara karşılık, kokusunda defne ve menekşe baskın. Mis gibi defne ve menekşe karışımı kokuyor saçlarım.
Verdiği etkiyle saçlarım yumuşacık, parlak. Üzerinde haftada 2-3 kez yapılabilir yazılmış ancak, kişisel görüşüm bu kadar sıklıkla bir saç bakım yağı yapılırsa, saç ağırlaşır ve çok yağlanır. O yüzden kararında yapmakta fayda var.
1 aydır düzenli bir şekilde kullanmaktayım. Dökülme sorunum sanki azıcık miktarda azaldı diyebilirim. Ama mucize demiyorum asla, zaten firmanın tanıtımlarında mucizevi etkiler veriyor demiyor.
Burada biraz eleştiri yapmak istiyorum. Bana göre bir ürün pazarlanırken, cümlelerin içerisinde mucizevi, bu zamana kadar yaşadığınız bakım deneyimlerinden çok daha iyi, muhteşem bir ürün şeklinde kelimelerle süslü ise alacağımda varsa almıyorum o ürünü. Bana çok itici geliyor, sanki onu kullandığımda bambaşka bir ben mi olucam? Bir ürün tanıtımı sade ve ürün içerikleri belirtilmiş bir şekilde olduğunda zaten bana faydalarını zamanla ve sabırla kullanarak almaktayım.

Biz gene Herbital Saç Bakım Yağı düşüncelerime dönelim. Yağ olarak ilk deneyimim oldu. Saçlarıma çok fazla bakım uyguluyordum ancak, keşke yağ kullanmaya daha önce başlasaydım dedim. Yapı olarak saçlarım artık biraz daha parlak, kolaylıkla şekle giriyor, yağlanmıyor, kabarmıyor, daha sağlıklı gözüktüğünü düşünüyorum.
Eğer sizlerde saç bakım yağları kullanmak istiyor ancak kararsızsanız, Herbital Saç Bakım Yağı fiyat ve performans olarak sizi memnun edebilecektir.

sevgilerrr...

10 yorum:

  1. saç yağları ile çok anlaşamıyorum o nedenle kullanamıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde uzun zamandır kafamdaydı ama nasıldır nasıl olur diye diye bekletiyordum. iyiki kullanmaya başladım diyorum :) elbette ihtiyaç ve isteğe göre olması önemli.
      sevgilerimle

      Sil
  2. Herbital ürünlerinin bir kısmını denedim bende.Hiç fena değillerdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende beğendim, fiyat olarakda uygun görüyorum muadillerine göre.
      sevgiler

      Sil
  3. Bende yağları karıştırıp uyguluyorum 20 tlyi geçiyor tek tek alıp yapmak. Bunun içerisinde baya yağ mevcutmuş kesinlikle bakıyım çünkü saçlarımda hiçbir işlem olmasa da düzleştiriyorum yağlar çok işe yarıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende senin gibi alıp karıştırsammı dedim, hesap ettim istediğim yağları bide çeşit çeşit hangisini almam lazım tam emin olamadım. Bu en iyisi dedim, hem 18 çeşit yağ var zaten haftada 1 kez yapıyorum. Uzun sürede gider diye düşünüyorum
      sevgiler

      Sil
  4. Bence hazir olmasi çok iyi. Ben üsengeçimdir o islerde karistirmak için alsam da ihmal ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demekki aynıyız:) Ben özellikle duş almayı düşündüğüm günden 1 gün önce bilgisayarımın yanına alıyorum şişeyi. Sabah kalktığımda hemen sürüyorum. Hem bekleme süresinde internette oluyorum zamanda geçiyor.
      sevgilerimle

      Sil
  5. Ben herbitalın farklı bir yagini kullaniyorum kullanmaya ara vermistim şimdi tekrar başlıcam ama kullanım şeklini unuttum benimki beyaz paket kullanım şekli aynı mı olmalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Herbital markasının beyaz ambalajlı yağ çeşidinin olduğunu bilmiyordum. Bir bu var benim bildiğim. Sahte değildir değil mi? Google görsellere de baktım ama beyaz ambalajlı hiç bulamadım

      Sil