6/13/2016

Bioderma Hydrabio Eau de Soin spf 30 Nemlendirici

Bioderma Hydrabio serisine ait nemlendiricisinden memnuniyetimi daha önceki incelememde okumuştunuz.
Bu yaz için termal su kullanmaya başlamayı düşünüyordum. Hatta  2 markanın ürünlerini almak ve denemeye başlamak uygun demiştim. Ancak eczaneme gittiğimde, bana termal su yerini yepyeni hem de benim memnun kaldığım Bioderma Hydrabio serisine ait, SPF 30 koruma faktörlü cilt koruyucu ve nemlendirici spreyi önerdi.

Bioderma Hydrabio Eau de Soin spf 30 Nemlendirici


Benim cildimi, daha önceki yazılarımı okumayanlar için hatırlatmak istiyorum
Kuru
Hassas
Atopik Dermatit
Kızarıklık sorunu olan bir cilde sahibim.

Bioderma-Hydrabio-Eau-de-Soin-spf-30-Nemlendirici




Bu yüzden benim inceleme kriterlerim bu cilt yapısına göre bir görüştür. Yağlı ve karma ciltlerdeki etkilerini maalesef bilmiyorum.

Bioderma Hydrabio Eau de Soin spf 30 Nemlendirici ilk kullanım;

Eve geldim merakla şişemi açtım ve yüzüme sıktım. Gayet güzel bir şekilde nemlendirdi dedim. Ancak yarım saat geçmeden aynada kendime baktığımda, pütürlenme ve parça parça duran bir ciltle karşılaştım.
Önce ürün bozuk demek istemedim, bu yüzden İnternet üzerinde araştırdım. Benim hatam, çünkü bu ürün termal sular gibi sabit bir forma sahip değil. Bioderma Hydrabio Eau de Soin spf 30 Nemlendirici iyice çalkalanmak ve sonrasında yüze nokta atışları yapıp sabit bir sıkmak yerine, daha sakin bir şekilde sanki kendimize parfüm sıkıyormuşçasına bir şekilde yüzüme püskürtmem gerekliymiş.
Bu yüzden en önemli kriter Bioderma Hydrabio Eau de Soin spf 30 Nemlendirici
Yüze sıkmadan önce mutlaka çalkalamak. Bu sayede içerisinde bulunan aktif korumalar birbirlerine karışıyor ve ciltte sağlıklı bir görünüm sağlıyor.


Bioderma-Hydrabio-Eau-de-Soin-spf-30


Benim Bioderma Hydrabio Eau de Soin spf 30 Nemlendirici Deneyimim

Ben her iki türlüde kullandım Bioderma Hydrabio Eau de Soin spf 30 Sprey'i
Öncelik tabii ki yüzüme makyajımı tamamladıktan sonra, iyice çalkaladığım Bioderma Hydrabio Eau de Soin spf 30 ile güzelce nemlendirdim ve sakinleştirdim. Ayrıca içeriğinde bulunan 30 koruma faktörü güneşin zararlı ışınlarından beni korudu. İçeriğinde bulunan aktif cilt sakinleştirici maddeler ile de cildim gün boyunca sakin bir şekilde kaldı.
Ayrıca kollarıma ve boyun bölgemde de kullandım. Herhangi bir güneş koruyucudan farklı olarak, Bioderma Hydrabio Eau de Soin spf 30 Nemlendirici cildimi beyazlatmadı, yapışkan bir his vermedi. Güneş alerjisi olan cildim, dışarıda kızarmadı ve kabarmadı.

Bioderma-Hydrabio-Eau-de-Soin-spf-30-Nemlendirici


Termal su almadığım için asla beni pişman etmedi Bioderma Hydrabio Eau de Soin spf 30 Sprey. Çünkü termal sular ile sadece cildimi sakinleştirme ve rahatlatma imkanım olacakken, Bioderma Hydrabio Eau de Soin spf 30 Nemlendirici ile hem cildimi sakinleştirdim, hem nemlendirdim hemde 30 koruma faktörü ile cildimi güneş ışınlarından korudum.
Tek eksi yanı boyutu. sadece 50ml 
Elbette bu çantaya atmak için çok güzel bir boy ancak, deniz kenarında veya tatillerde kullanıldığında çok hızlı bir şekilde bitebilecektir.

Bioderma-Hydrabio-Eau-de-Soin-spf-30-Nemlendirici


Bioderma Eau de Soin spf 30 fiyat 45-55 TL arasında değişiyor. Ben 50TL'te almıştım.

Eğer sizlerde benim cilt yapımda ve cildinize termal sular kadar bakım yapacak ve rahatlatacak, ayrıca güneşin zararlı ışınlarından koruyacak yazın ve kışın değişen hava şartlarına karşılık cildinize iyi bakabilecek bir ürün arayışındaysanız Bioderma Hydrabio Eau de Soin spf 30 Sprey 'i denemenizi tavsiye ederim.

sevgilerrr...





10 yorum:

  1. çok çok beğendiğim bir ürün hem güzel nem veriyor hem de makyajı süper sabitliyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyiki termal su almadım dedirtti banada :)
      sevgiler

      Sil
  2. çok merakla okudum, beğenmenize sevindim. benim de merak ettiğim bir ürün ama elimde çok güneş ürünü ve termal su var. bitince mutlaka bakacağım. çalkalamak gerektiğini de unutmayacağım =) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben açıkça termal suyum yok diye bu yıl için aldım. Bu hem termal su işlevini görücek hem de güneşten koruma. ama tabii ki şuda var. ben 50SPF altı korumayı özellikle temmuz ağustos döneminde tercih etmiyorum. Bu yüzden güneşli günlerde ek korumada gerek duyucam kullanmaya
      sevgiler

      Sil
  3. En merak ettiğim ürün. Fiyatı biraz pahalı geliyor bana elim gitmiyor. Bu yazıdan sonra mutlaka bakıcam teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım deneme imkanın olsun çağlacım, ben çok memnun kaldım.
      sevgilerimle

      Sil
  4. Merak ettim. Benim cildim de çok kuru.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh nedir bu kuru ciltlerin çektikleri. benim haşimatodan sonra iyice kuruluk son dereceye çıktı. ne yapsam fayda etmiyor kesinlikle :(

      Sil
  5. Güle güle kullanın, Bioderma ürünlerini ben de severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim. Hem güneş koruması hem nemlendirme etkisi oldukça güzel.
      sevgilerimle

      Sil