5/25/2016

UYGUN FİYATLI FAR FIRÇALARI

Far fırçaları göz makyajımın olmazsa olmazı. Ancak Türkiye'de bir far fırçasına verebileceğim ücretin neredeyse üçte biri fiyatına, 5'li far fırçası seti aldım Wish internet sitesinden.

Uygun fiyatlı Far Fırçaları


Uygun-fiyatlı-Far-Fırçaları



Fiyatını en sona saklıyorum Uygun fiyatlı Far Fırçalarımın, duyunca çünkü çok şaşırıcaksınız.
Wish internet sitesi, Çin üzerinden satış yapan, tüm dünyaya gönderim yapan bir site. İçerisinde iğneden ipliğe ne ararsanız bulabilirsiniz. 

Benim ilk alışverişim takı üzerine oldu, riske girmek istemedim. Saat, kolye, yüzük ve benzeri bikaç şey aldım. Yaklaşık 25 günde tamamı, farklı satıcılardan olduğu halde geldi. 

Benimle beraber erkek arkadaşımda sipariş verdi. Bekliyoruz, süresi doldu gelmedi. Hemen Wish Destek ile iletişime geçtik. Süresi dolduğunu ve onun siparişlerinin gelmediğini belirttik. Bizden 3 iş günü süre istedi. 3 iş günü sonunda halen gelmediğini raporlayınca derhal onun sipariş miktarı tamamen kargo ücretleri dahil iade edildi. En sonda da bir not;
Ödemiş olduğunuz ücreti iade ettik, ancak postada bir gecikme olması söz konusu. Eğer ki ürünleriniz elinize geçerse bu bizden size hediyemiz olsun.

Bizim paramız iade oldu aradan 1 hafta geçti,ne görürüz? Siparişlerinin hepsi postaneden bir poşete koyulmuş kapısına bırakılmış. Hemen bildirdik ve tekrar ödemesini yapmak istedik. Kesinlikle kabul etmediler. Bildiğiniz adamlara zorla para vermek istiyoruz, onlar almadı. Bu güvenden sonra 3 kez daha sipariş verdik. Hiçbiri asla sorunlu olmadı. Belki şans belki de gerçekten güzel çalışıyorlar bilemiyorum.

Gelelim ilk yazımın konusu Uygun fiyatlı Far Fırçalarım

Far fırçası setim toplam 5 adet fırçadan oluşuyor. Yapıları yumuşacık. Sertlik yok, aldığım farı istediğim gibi göz kapağımda rahatlıkla kullanabiliyorum.

Bir de belki diyeceksiniz şu fırçayı yanlış kullanıyorsun. Ben mua diilim arkadaşlar. Bir makyaj ustası da değilim. Benim için uygun fiyat ve benim ihtiyacımı karşılaması her zaman yeterlidir. Okuyarak, izleyerek kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Uygun-fiyatlı-Far-FırçalarıUygun-fiyatlı-Far-Fırçaları


2 fırçam birbirine çok beziyor. Biri sadece daha fazla açıya sahip. Bu iki fırçamı crease bölgesine sürdüğüm farı dağıtmak için kullanıyorum. 

Bir diğer fırçam düz uçlu, bununla istediğim ikinci bir rengi göz kapağıma yayıyorum.

Uygun-fiyatlı-Far-Fırçaları


Küt uçlu diğer fırçamsa daha keskin hatlar belirlemek ve göz kapağıma alt zemin rengi sürmek için kullanıyorum.

Uygun-fiyatlı-Far-Fırçaları


Son olarak koni şeklinde olan sık uçlu fırçamla, keskin gölge üzerine hat çizmek için çok işe yarıyor.
Bu fırçam ayrıca kontür işlemi yapımında da kullanılıyormuş, ancak ben pek beceremediğim için hiç karışmıyorum.

Uygun-fiyatlı-Far-Fırçaları


Benim Uygun fiyatlı Far Fırçalarım bunlar. 5 kez yıkadım, 1 tek kıl bile kesinlikle dökmedi. Farımı uyguladığımda hiçbir zorluk çıkartmadı. Göz kapağımda istediğim tüm işlemi bu set ile çok rahatlıkla yapabiliyorum.
Uygun fiyatlı Far Fırçalarım Wish internet sitesinde 1 dolar artı 1 dolar kargo ücreti ile satın aldım. İnanılmaz bir fiyat ve inanılmaz bir performans diyorum sadece. Bana gelişi toplamda 6TL'ye maloldu. 
Sizde Wish internet sitesinden satın almak isterseniz

Ben cilt bakım ürünü veya kozmetik asla almadım, almayı da düşünmüyorum. Ancak fırça,takı, çanta, tırnak süslemesi ve birçok cildime birebir geçmeyecek herşeyimi bundan sonra Wish sitesinden almaya karar verdim. Ben bu fiyata Uygun fiyatlı Far Fırçaları asla Türkiye'de alamam imkansız. Bundan sonra da bir far fırçasına veya başka bir araca asla fazla paralar ödemem. 

Eğer sizlerde Uygun fiyatlı Far Fırçaları almak istiyorsanız ve çekinceleriniz varsa canlı örneği olarak sizlere hem başıma gelen kötü olayı anlattım sonucuyla beraber, hemde alışverişlerimin tamamını zamanla sizlerle paylaşarak sizinde fikir sahibi olmanızı sağlıyacağım.
Şimdi heyecanla beklediğim bir cilt üzerine makyaj yapmak için sadece yabancı bloggerlarda gördüğüm makyaj fırçası siparişim var. Oda geldiğinde hemen sizlerle paylaşıcam.
sevgilerrr...


10 yorum:

  1. Politikalari ve tutumlari tadir edilesi! Cok da uygun fiyata gelmis ve performansi güzelse daha ne olsun. Güle güle kullan canim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 dolar 5 fırça burada nerdeyse bir oje fiyatına:) artı yaklaşımlarıyla zaten benide kendilerine bağladılar canım.
      Çok teşekkürler
      sevgiler

      Sil
  2. sanki fırçalar çabuk bozulacak gibi duruyor:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inan bu 5 kez yıkanmış halleri. bozulma yapar ve benim kullanımım zorlaşırsa gene 1 dolar veririm alırım en kötüsü :) veya kıyarım 2 dolarlık olanlarıda vardı bu tarz setlerin :) buradan aldığım fırçalarım ilk yıkamadan itibaren sürekli tüylerinde dökülme sorunu yaşadım. artı verdiğim paralar yeter :)
      sevgilerimle

      Sil
  3. Ali expressten siparis verdim bende baya alan çok ve memnun kalıyolar şans vermek istedim oraya da bakabilirsiniz 2 dolar gibi bir fiyata aldım daha elime ulaşmadılar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aliexpress ten biraz çekindim. çok fazla memnun kalan var. ama olaki gelmediğinde site kendi destek birimini değil sen satıcıyla muhatap oluyor ve çözmeye çalışıyorsun diye okudum. acaba doğruluk payı varmı hiç kimsedende sağlıklı bi cevap alamadım. yoksa orda da çok güzel şeyler beğendim. mecburen ama riske girmemek için wishde muadillerini bulup alıyorum.
      gelince mutlaka paylaşımını beklicem. seninkiler nasıl acaba. ya ne komik paralar veriyoruz öyle. 1 dolar-2 dolar :)

      Sil
  4. Ne kadar uygun almışsın canım güle güle kullan.
    Böyle bir siteden haberim yoktu. Sayende duydum, çok teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 dolar+1 dolar (doları 3tl alıyor)=6tl canım, çok teşekkür ederim. ilgileride çok iyiydi. inşallah hiç değişmesinler.
      burada satılan su transferli tırnak süslerinin 1 tanesi yan 10 tane felan oluyor içinde 5liradan başlıyor.
      ben 11 tane=gene 1+1 dolara aldım. 6 siparişim var şimdi bekliyorum gelsinler hepsini yazıcam :)

      Sil
  5. güle güle kullan canım ben yabancı sitelerden alışveriş yapamıyorum maalesef :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım, eğer ödeme kısmından çekiniyorsan ptt ve migroslarda ön ödemeli kredi kartı satıyorlar. sen ne kadar yüklersen okadarlık alışveriş yapabiliyorsun.
      sevgilerimle

      Sil