5/30/2016

Essence Ten Rengi Göz Kalemi

Gözlerim alerjik, haliyle kızarık görünüm her daim karşılaştığım sorunlardan. Bu yüzden ten rengi göz kalemi kullanarak, göz içindeki kırmızı görünümü kaybedebiliyorum.

Ten rengi göz kalemi ne işe yarar ?

  • Eğer benim gibi alerjik gözleriniz var ve kızarık görünümünü kaybetmek istiyorsanız,
  • Gözlerinize derinlik vermek istiyorsanız
  • Gözlerinizi  bir miktar daha iri göstermek istiyorsanız
  • Göz renginizin daha canlı gözükmesini istiyorsanız
  • Son olarak göz makyajınızda eyeliner çizginizin daha düz gözükmesini istiyorsanız ince bir hat uyguladığınız ten rengi göz kaleminizi hafifçe dağıtarak bu görüntüyü sağlayabilirsiniz.
Essence-Ten-Rengi-Göz-Kalemi



Ben günlük hayatımda,  Essence Ten Rengi Göz Kalemi kullanıyorum. Long Lasting serisine ait. Asansörlü bir göz kalemi. Ucu göz içine kalem çekilebilecek incelikte. Yapı olarak gözü tahriş etmiyor, yumuşacık.


Essence-Ten-Rengi-Göz-Kalemi


Kalıcılığı her ne kadar uzun süreli olarak geçse de, göz içinde kullandığım için 1 saatin sonunda silinmeye başlıyor. Elbette kişiden kişiye değişir bu süre. Benim gözlerimdeki hassasiyetten dolayı Essence Ten Rengi Göz Kalemim çok uzun süre dayanmıyor. Bir püf noktası da kirpik diplerine doğru sürmeyin. Aksi halde Essence Ten Rengi Göz Kalemi kirpik diplerinde toplanma yapabiliyor. Ancak böyle bir sonuçla karşılaşırsanız, rimel uyguladığınız alt kirpikleriniz de bu kötü görüntüyü kaybedebilirsiniz.
Ben Essence Ten Rengi Göz Kalemi Gratis mağazalarından aldım. Zor bulunan bir ton. Ten rengi göz kalemlerinde seçenekler çok fazla yok maalesef. Beyaz olarak bir çok markada mevcut. Ancak ben beyaz kalem kullandığımda uzaktan bile çok fazla fark ediliyor, bunu makyajım da istemiyorum.

Aşağıda görebileceğiniz gibi bu resimde aslında alt göz kapağım bildiğiniz kıpkırmızıydı. Alerji mevsiminde çektiğim bir resim. Ancak Essence Ten Rengi Göz Kalemi sayesinde o kızarık görünüm gitti yerine sağlıklı bir göz görünümü geldi.

Essence-Ten-Rengi-Göz-Kalemi

Makyajımda kullandıklarım;
Gosh Boombastic Maskara
Essence Ten Rengi Göz Kalemi
Garnier Göz altı kapatıcısı
Wet N Wild Nutty Far
Maybelline jel eyeliner
Wish sitesinden aldığım takma kirpikler

Essence Ten Rengi Göz Kalemi Fiyatı ortalama 5,5TL

Eğer sizlerde, hem uygun fiyatlı hem de gözlerinizi daha sağlıklı gösterebilecek ten rengi bir göz kalemi arıyorsanız Essence Ten Rengi Göz Kalemi deneyebilirsiniz.

sevgilerrr...



12 yorum:

  1. Koton'unkini alcaktım aynı fiyatmış buna bakıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gratis komple kaldırmış essence standını canım bilgin olsun, olaki şehrinde yakınında varsa muhtemelen ciddi indirimle kalanları satıcaklardır. uğramanı tavsiye ederim :)
      sevgilerimle

      Sil
  2. Ben de ayni kalemi severek kullaniyorum ama dedigin gibi kisiden kisiye degistigi icin ben kaliciligindan memnundum yani 5-6 saat dayaniyor benim gözlerimde, tesekkürler yazi icin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim gözlerim çok sıklıkla ıslanır, belki alerjik olduğumdan dolayı. özellikle bu yüzden belirtmek istedim bendeki kalıcılığı bu ama sizlerde farklı olabilir diye.
      sevgilerimle

      Sil
  3. gözlerim büyük olduğu için ben pek kullanamıyorum ama yapısı güzelmiş canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. göz içindeki kızarık görünümü kaybetmekte kullanıyorum canım bende. gözün rengini ayrıca daha açık tonda gösteriyor.
      çok teşekkür ederim
      sevgilerimle

      Sil
  4. essence i çok seviyorduk neden gitti ki :( bence standların bu denli yağmalanması onları bizim ülkede zarara soktu sanki, sattıklarından çok raftaki sıfır ürünler zarar görüyordu.. neyse, bu kalemi bir türlü bulamadım almayı çok istiyordum. keşke bulabilseymişim =) sen güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. essence bana göre gratisin isteğiyle çekilmiş olabilir. sleek evet çok güzel ve çok ciddi uygun fiyatlı bir marka. ama essence de aynı oranda uygun fiyatlı ve güzel bir markaydı. rossmann mağazalarında sadece ulaşabilicez. ancak onlardada kendi markalarını haklı olarak ön plana çıkarttıklarından. yani elimizde nerdeyse sadece olanları görebileceğimiz bir durumla ortada kaldık. ben açıkca essencey çok ama çok seviyordum en çok üzülenlerden biri oldum

      Sil
  5. Ten rengi kalemi ilk kez duyuyorum staj yapiyorum kozmetik bloglariyla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o hani özellikle çekimlerde hatunların gözleri ne güzel bembeyaz içi gözüküyorya işte hep bu hileyle:)

      Sil