5/24/2016

Cyber Shine Yüz Temizleyici

Günlük cilt temizliği mutlaka olmazsa olmazım. Hiç makyaj yapmasam bile cildimi temizleme ihtiyacı duyuyorum. Bu yüzden hafif köpük formda temizleyiciler tercih ediyorum.
Kore menşeili ürünleri çok seviyorum. Kore’li kadınların cilt tipi benim gibi açık renk, hassas.
Limonian firması Kore’de en çok satılan yüz temizleme köpüğünü bizlere çok minimum bir fiyatla ulaştırdığını görünce alıp kullandım. Bu köpük formda günlük kullanıma uygun yüz temizleyici Kore'de 13 milyon adet satış rakamına ulaşmış.

Cyber Shine Yüz Temizleyici


Cyber-Shine-Yüz-Temizleyici




Bu temizleyiciyi diğer ürünlerden ayıran en büyük özelliği Köpük formda olması.
Cyber Shine Oksijen Yüz Temizleyici aslında bir jel temizleyici görünümünde, pompalı bir şişesi var.

Cyber-Shine-Yüz-Temizleyici


KURU CİLDE avucuma aldığım Cyber Shine Oksijen Yüz Temizleyici dairesel hareketlerle uyguluyorum. Hemen köpükler oluşmaya başlıyor. 30 saniye kadar bekliyorum sonrasında, temiz içme suyuyla duruluyorum cildimi. Yumuşacık, hiçbir kuruluk kalmıyor ardında. Cildimden arındırması çok kolay. Normal de cilt temizleme ürünlerini arındırmak biraz zaman alır. Ancak Cyber Shine Yüz Temizleyici hemen suyla cildimden akıp gidiyor.

Cyber-Shine-Yüz-Temizleyici


Limonian Cyber Shine Özellikleri


  • Minik köpükler cildi derinlemesine temizler.
  • Hava ile temas edince kendiliğinden köpürmeye başlar. Oksijen köpükler makyaj kalıntılar ve yüzde biriken yağları etkin şekilde temizleyerek yüzünüze canlılık kazandırır.
  • Siyah noktaları giderir ve sebum oranını kontrol ederek gözenek bakımını sağlar.
  • Gigawhite, Vitamin C,E ve niasinamit ile cildi besler. Cildinizde gerginlik hissi bırakmaz ve berraklık kazandırır.

Cyber-Shine-Yüz-Temizleyici


Ben makyaj yaptığım zamanlarda, gözlerimde kalan mascara, eyeliner artıklarını da Cyber Shine Yüz Temizleyici ile temizleyebiliyorum. Gözlerimi kesinlikle yakmıyor.
Cyber Shine Yüz Temizleyici, hava ile temas ettiğinde cilt üzerinde köpürmeye başlıyor. Bu köpükler cildin üzerinde birikmiş olan yağ, makyaj kalıntılarını temizliyor. Siyah nokta oluşumuna engel olduğunu düşünüyorum. Çünkü gözeneklerin içerisinde birikmeyi zamanla önleyecektir. Ancak kilit nokta, eller ve yüz mutlaka kuru olmalı. Eğer ıslak olursa köpük şeklini almıyor, içerisindeki aktif maddeler maalesef işlevselliğini yitiriyor.
Benim Oseque Cyber Shine deneyimim de cildimde bir aknelenme veya gerginlik kızarıklık olmadı. Cildimi hergün temizliyorum, ardından yüzüme uyguladığım cilt kremlerim bu sayede çok daha iyi cildimle bütünleşiyor. Ertesi sabah daha sağlıklı bir ciltle uyanıyorum.
Eğer sizlerde, cildinizi hergün temizleme ihtiyacı duyuyor, ancak istediğiniz gibi bir verim alamıyorsanız Cyber Shine Yüz Temizleyici ‘yi denemenizi tavsiye ederim.
Mayıs ayı boyunca da özel indirimde 25TL’ye satılıyor Limonian Web Sitesinde.

Sevgilerr…

16 yorum:

  1. çok güzel uygulamalı da anlatmışsın canım henüz kullanmaya başlamadım ama göz çevresi hassas ya göz çevremizde de kullanırsak eğer uzun vadede o bölgede kuruma ve kırışıklık yapar mı ki diye düşündüm?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. göz çevresi için ben sürekli bu işlemden sonra, göz kremimi ve cilt kremlerimi kullanıyorum. malum yaş 40'a yaklaşınca hatta koşar adım gidince hatta 1 yıl kalınca süreklilik kazanıyor krem kullanımı. bununla cildimi temizledikten sonra, göz kremim dahil çok daha sağlıklı anında emiliyor cildimde de göz çevremdede. Gözlerimde kalan makyaj artıkları şayet temizlenmezse o çok daha ciddi sorunlar getiricektir diye düşünüyorum canım. elbette bu ciltten cilde değişir. ben memnunken bir başkası göz çevremi gerdi kuruttu diyebilir. ben belki şans eseri iyi gelen kesimdenim. deneyerek yarar-zarar oranına göre cildindeki kararını rahatlıkla verebilirsin:)
      sevgilerimle

      Sil
  2. Ben de karma / yagli cildim oldugundan elimden geldigince makyajimi temizledikten sonra jel ile yikamaya calisiyorum yüzümü. Sonrasinda kurutmamasi güzel bir his gercekten. Ellerine saglik canim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o makyaj temizleyici sütler veya sular sanki cildimin üzerindeki tabakayı sadece temizliyor gibi hissediyorum. illa bir jel temizleyiciyle mutlaka üzerinden almam gerekiyor tembellik yapmadan canım.
      çok teşekkür ederim.
      sevgilerimle

      Sil
  3. Interesting post!!! Great product!!!
    Have a good week!!! and my g+ for you!!!:))))

    Besos, desde España, Marcela♥

    YanıtlaSil
  4. This great facial cleansing gel, Thanks dear marcela ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

    YanıtlaSil
  5. Kore'nin en çok satılanı dediğin için dikkatimi çekti onlar bakıma çok düşkün olduğu için ürünleri dikkatimi çekiyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 13milyon adet satılmış, çok ciddi bir rakam geldi banada. kore kozmetik ürünleri benim cilt yapıma çok güzel uyuyor. deneme imkanınız olursa yorumlarınızı bekleyeceğim.
      sevgilerimle

      Sil
  6. ilk defa duyduğum bir marka tavsiye ettiğine göre güzel bir ürün canım denenebilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok kolay kullanımı var o yüzden bile tercih edilebilir.
      sevgiler :)

      Sil
  7. Çok merak ettim bende ilk defa duyuyorum fotoğraflı anlatım cok güzel olmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazı yerlerde köpürmüyor gibi yorumlar duydum. ancak bu yanlış kullanımdan dolayı. klasik yüz temizleme jelleri gibi ıslak cilde değil kuru cilde uygulanması lazım. özellikle göstermek istedim. hoş istediğim resmi veremediğimi düşünüyorum. çünkü çekim beğenmediğim için 8-10 resim çektim. bu süredede köpüğü sönmeye başlamıştı.
      beğenmenize çok sevindim.
      sevgilerimle

      Sil
  8. Oksijen kelimesi beni benden alıyor görünce:)
    Oksijenli ürün kullanmak hep daha cazip geliyor bana. Ben de böyle biraz değişik markalı ürünler kullanmak istiyorum market markalarını bırakıp. Alışveriş sitelerini incelemem gerekicek sanırım :) Neyseki sende çok farklı markalar görüp fikir sahibi olabiliyorum canım. Güle güle kullan. Harika anlatmışsın ürünü, eline sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel bir ürün canım. İnan o tekli pakette satılanlardan çok daha iyi ve bereketli.
      teşekkür ederim.
      sevgilerimle

      Sil
  9. Son dönemde denediğim en şaşırtıcı ürünlerden biriydi.Etkisi de güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle haklısın. benim cildimde gayet güzel oldu. hem kolay uygulanıyor, hem kolay çıkıyor. sonrasında germiyor cildi.
      sevgiler

      Sil