3/15/2016

DUDAK KALEMİ DOSYASI

Son zamanlarda ruj yerine dudak kalemi kullanmaya başladım.
Hem kalıcılıkları hem de uygun fiyatta olmalarıyla tercih sebebim oldular.
Burada elbette herkesin karşılaştığı en büyük sorun dudak kalemlerini kullandığımızda sürülmesinin bazen zor olması,dudaklarımızda çizgilere dolması.
Bu sorunumun çözümü için tıktık


dudak kalemi






Elimde olan dudak kalemleri sırasıyla ;


Emily 201 Numara
Çok hoş bir pembeliği olan günlük makyajlarda rahatlıkla kullanılabilicek bir ton. Emily kalemlerimin içerisinde en sık kullandığım. Klasik tüm Emily dudak kalemleri gibi yumuşacık sürümü var.

Emily 205 Numara
İçerisinde bordoluk barındıran bir gül kurusu rengi. Sadece rimel sürdüğüm hafif makyajlarımda beni kurtaran bir renk. Ton olarak benim gibi açık tenlilere çok yakıştığını düşünüyorum. Bu da yumuşacık sürümle gönlümü fethetti.

Emily 212 Numara
Mat bir sütlü kahve rengi. Kahve tonlarında makyaj yaptığımda mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Diğer Emily kalemlerimden bir tık sert nedenini anlayamadım belki tondan dolayı olabilir.

Flormar 203 Numara
İkinci en sevdiğim dudak kalemim. Tam bir gül kurusu. Dudağıma sürdüğümda çok çok hafif sedefli bir yapıya bürünüyor. Hergün bıkmadan rahatlıkla kullanabilirim yapısı yumuşacık sürümü mükemmel.


dudak kalemi renkleri



Şimdide sevmediğim ve sizlere de asla almamanızı tavsiye ettiğim marka
XP Dudak Kalemi
Her kim size harika mükemmel alın derse koşarak çıkın ordan. Hayatımda gördüğüm en sert kalem dudağıma sürerken bildiğiniz savaş vermem gerekiyor. Bendeki rengi 306 sözde waterproof deniliyor ama inanın sürdükten 10 dakika sonra yokoluyor ki yukarıda kullandığım diğer kalemlerde asla bu sorunu yaşamadım. Sürmek zaten işkenceyle eşdeğer. Sakın paranızı sokağa atmayın derim.

xp dudak kalemi



Benim şu anda severek kullandığım dudak kalemi ama ruj olmaya terfi etmiş ürünlerim bunlar.
Sizlerin sevdiği renkler neler? Belki onlarıda keşfetmeme yardımcı olursunuz.

sevgilerrr...


8 yorum:

  1. Emily'nin renklerine bayıldım, güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmene çok mutlu oldum. Flormar'da çok güzel amaaaaa 6,5tl çikartmışlar fiyatını 4tlye almıştım daha yeni aklmda bi kaç rengine bakmak almak vardı bu yüzden emilyde şansımı denemeye devam edicem canım

      Sil
  2. Bende dudak kalemi arıyordum Emily 203 alıcam kesin teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yardımcı olduğuma çok sevindim. Bildiğimiz karaborsa gibi alan 3,5 alıyor anlamyorum okadar dudak kalemini ne yapıcaklar :)
      umarım rahat bulabilirsiniz sizde

      Sil
  3. Emily'nin 201'i ile 212'yi geçen hafta aldım ve bu gün sende yazısını gördüm :D Kalp kalbe karşı mı desem, hoş bir tesadüf olmuş :D Bende o kahverenginin yapısını sert buluyorum ve rengi de daha silik geldi bana ama fiyatına göre gayet başarılı, bulan alsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben evin burda bi züccaciye satan yer var orda denk geldim ondada öyle fazla rengi yoktu. konuştum söz verdi getiricek daha fazla renk :)
      kalp kalbe karşıymış demekki aynı renklere sahip olmuşuz :) 205de muhteşem bir renk. flormarada denk gelirsen bi bak derim oda sanki içerisinde sedefler varmış gibi duruyo ama altını çizim geçen gün flormar ziyaretimde bikaç renge daha bakim dedim 6tlye çıkartmışlar bi dudak kalemini. bana ciddi pahalı geldi canım

      Sil
    2. Tamam o zaman ona da bir bakayım indirim zamanında düşürmek için çıkarmışlardır indirim girdiği zaman denk gelirse onu da alayım :D

      Sil
  4. ben xp den memnunum canım. ben ucunu hafif ısıtarak yumuşatıyorum kalemi.ayrıyeten dudak nemlendiricimi sürüp dudağımın nemlenmesini sağlıyorum .sonra da kalemi sürüyorum.yine de görüşüne saygı duyarım canım benim

    YanıtlaSil