11/02/2014

Gliss Million Gloss Şampuan

Ben bir aslan burcuyum.Haliyle nasılki aslanlar doğada yeleleriyle nam salmışlarsa bir aslan burcu kadınıda saçlarıyla nam salar.
Saçlarımın herzaman bakımlı ışıl ışıl olması kesinlikle kişisel bakımımda birinci sıramda yer alıyor.
Piyasada onlarca sizlere muhteşem parlaklık,muhteşem yumuşaklık göz alıcı görüntü  şeklinde vaadlerde bulunan maalesef bir çok markanın bir çok serisi var.
Ancak bu vaadlerini gerçekleştirebilen az sayıda marka bulunmakta.Gliss gerçekten saç bakımı konusunda uzman.İlk o muhteşem Turkuaz rengindeki  şişesinde gördüğümde Gliss Million Gloss Şampuan'a vurulmuştum.Daha sonra kokusuna baktığımda gerçekten harika bir çiçek buketi şeklinde gayet hafif beni mest eden notalarını keşfettim.
Saçlarımda ilk yıkadığımda olsun kuruturken olsun o harika kokuyu alabiliyordum.Kuruttuktan sonra  saçlarım ışıl ışıldı.Sanki üzerine simli bir sprey sıkmışım gibi gerçekten harika parlıyordu.Saçlarımı kuruttuğum halde mis gibi kokusu halen saçlarımdaydı.Saçlarım her zamankinden daha yumuşacık olmuştu.
Tabiki altını çizmemde fayda var benim saçlarımda boya yok.Ancak annemin saçlarında boya mevcut ve yaklaşık 30 senedir kendisi boyar saçlarını.
Annemde kıskandığım nokta onun saçlarında boya olduğu için ciddi bir şekilde boyanın da verdiği ışıltıyı saçlarına yansıtabiliyor Gliss Million Gloss sayesinde
Bundan sonra o harika turkuaz şişesindeki Gliss Million Gloss Şampuan benim vazgeçilmezim.Kimseciklere vermemmmmmmmmm
Bir dip not paylaşmak istiyorum;
Gliss Million Gloss Şampuan kullanan bazı arkadaşlarımın saçlarını nedensiz bir şekilde sertleştirdiğini öğrendim.Ben nerdeyse 1 yıl olucak kesinlikle böyle bir şeyle karşılaşmadığım için dikkatimi çekti.
Bu şampuan kremsiz bir şampuan ve eğer saçlarınıza uyguladığınız miktarı fazla tutarsanız saçlarınızdan ayrıştırma imkanınız azalır buda saçta kalan şampuan demektir sonucu saçlarınızı sertleştirmesidir.
Saçlarınıza ilk yıkamada az miktar ve ikinci yıkamada da banyonuzda az miktar şeklinde uygularsanız eğer Gliss Million Gloss şampuanınızı muhtemelen sertleşme sorununuzdan uzaklaşıcaksınızdır.
Saçlarınızı şampuanladığınız süreyi baz alın ve o sürenin en az 3 katı şeklinde saçlarınızı durulamaya ayırın.Özellikle benim gibi uzun saçlarınız varsa mutlaka durulama işlemine önem verin ki saçlarınızda şampuan artığı kalmasın saçlarınız banyodan sonra sertleşmesin.

sevgilerrr..

Gliss Million Gloss Şampuan
Gliss Million Gloss Şampuan





4 yorum:

  1. Ben boyalı saçta denedim çok memnun kaldımm :)

    YanıtlaSil
  2. mükemmel kokusu bide saçlara verdiği yumuşaklık deymeyin keyfimize :))
    sevgilerr gizemcim

    YanıtlaSil
  3. Yağlı saçlarda da kullanılabilir mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim saçlarım yağlı canım :) ama saçlarımda boya yok genede çok güzel parlaklık yakalıyorum bu şampuanda.Annemin saçlarında boya var oda benim gibi yağlı saç tipine sahip onda mesela belkide boyadan kaynaklıdır çok daha güzel ışıltı parlaklık oluyor saçlarını yıkadıktan sonra.Küçük boyunu alıp denemeni tavsiye ederim. sevgilerrr

      Sil