10/20/2014

Alix Avien Sexy Black Maskara

Merhabalarr,

Bugün sizlere BAŞ AĞRISI YAPMAYAN MASCARAMI anlatmak istiyorum.Şimdi size saçma gelebilir, benim migrenim var biliyorsunuz migrende gözler çok önemli eğer ağır bir makyaj yaparsanız kirpikleriniz ağırlaşırsa bu gözlerin yorulmasına sebep oluyor ve baş ağrısını tetikliyor.Güzel olucam derken aniden başlayan migren atağıyla başetmek inanın ciddi anlamda çok kötü bir durum.
Şu anda makyaj çekmecemde yaklaşık 7 tane rimelim var bunların neredeyse hepsi kirpikleri ağırlaştırdı,topaklanma yaptı ve beni biricik migrenimle baş başa bıraktı.Düşünün sevgilinizle veya arkadaşlarınızla buluşmuşsunuz çok eğleniyorsunuz aniden ama önce gözlerinizde bir ağrı ardından başınız sanki üzerinde yüzlerce kg ağırlık varmışçasına zonkluyor.
Ben bu yüzden rimellerimin hepsini deneme yanılma yöntemiyle bırakmak zorunda kaldım.
Rimel sürmediğim günler gayet rahat geçiriyordum zamanımı ancak rimel bir makyajın en büyük tamamlayıcısı.Kirpiklerinizi uzatması gürleştirmesi topaklanmaması elbette bir rimelde aranılan en büyük özellik.Ancak bu aradığımız özelliklerin en başına eklememiz gereken madde kirpikleri ağırlaştırmaması.Bu sayede gün içinde isterseniz bilgisayar başında 10 saat geçirin isterseniz açık havada dostlarınızla vakit geçirin güneşin altında gözleriniz asla ve asla yorulmuyor.
Ben sonunda aradığım rimeli buldum.Alix Avien Sexy Black Maskara hem kirpiklerimi arzu ettiğim gibi ayırıyor kalınlaştırıyor gür gösteriyor,topaklanma durumu kesinlikle yok ve en büyük kabusum olan kirpiklerimi ağırlaştırıp beni migren ağrımla başbaşa bırakmıyor.
Kirpiklerimden temizlemesi de gayet kolay bebak makyaj temizleyici sütümle kirpiklerim pamuğun üzerine intihar etmeden temizleme imkanım oluyor.
Eğer sizlerde benim gibi yukarıda saydığım dertlerden muzdaripseniz mutlaka bir şans verin Alix Avien Sexy Black Maskara'ya kesinlikle pişman olmayacaksınız emin olun.

sevgilerrr...
Alix Avien Sexy Black Maskara

Alix Avien Sexy Black Maskara



















Alix Avien Sexy Black Maskara

2 yorum:

  1. merhaba,
    bende de aynı sorun var önerebileceğiniz göz kalemi var mı peki ve göz temizleyicisi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, göz temizleyici son zamanlarda çok severek kullandığım bee beauty çift fazlı olanı deneyebilirsniz. yakmıyor tahriş etmiyor aşırı yağlı his bırakmıyor.
      göz kalemi olarak golden rose asansörlü göz kalemini kullanabilirsiniz alerjik reaksiyon göstermedi.
      isterseniz bir tık üstüne çıkarım fiyat olarak derseniz, lavera marka likit eyeliner deneyebilirsiniz göz kalemi gibi çok rahat çekilebiliyor.
      sevgilerimle

      Sil