7/02/2018

SANTE Organik Likit Aydınlatıcı Highlighter

Likit yani sıvı aydınlatıcılar artık yaz kış kullanılıyor. Yepyeni makyaj akımında benim de en sevdiğim makyaj tamamlayıcım onlar oldu. Ancak sıvı aydınlatıcıların bir çoğu sim içerdiği için gelinin kız kardeşi gibi bir görüntü veriyor. SANTE Organik Likit Aydınlatıcı Highlighter içerisinde sim olmayan, uygulanılan bölgeyi aydınlatan bir aydınlatıcı. Fiyatı Ayışığı Organik sitesinde sadece 32TL satın alınabiliyor. Sıklıkla indirime giriyor 25TL civarına iniyor.

sante-organik-likit-aydinlatici-highlighter


SANTE Organik Likit Aydınlatıcı Highlighter



Organik kozmetik markalarında bana göre en yenilikçi markası Sante Naturkosmetik. Markanın 2018 yılı itibariyle tüm organik kozmetik markaları arasında en farklı ve en geniş organik makyaj çeşitlerini çıkarttı. Sıvı aydınlatıcı olarak çıkarttığı bu çeşidi, 10ml boyda, cam bir şişe içerisinde fırçalı bir süngere sahip.

sante-organik-likit-aydinlatici-highlighter


Fırçası yardımıyla yüzümde aydınlatmak istediğim bölgelere sürüyorum. Ardından bana göre en güzel dağıtma şekli parmakla pıt pıt hareketlerle oldu. Sanki fırça ile dağıttığım da likit formda olduğu için çok hızlı dağılıyor. Bu yüzden tavsiyem parmak ısınızla yüzünüzde dağıtın.

sante-organik-likit-aydinlatici-highlighter


SANTE Organik Likit Aydınlatıcı Highlighter tek tona sahip. İçerisinde metalik efekt olan bir krem rengi diyebilirim. Sürüldüğü anda sabitleniyor. Odunsu, baharatlı bir kokusu var. Ancak sürdükten hemen sonra eterik yağ olduğu için uçuyor.

sante-organik-likit-aydinlatici-highlighter
dağıttıktan sonra

sante-organik-likit-aydinlatici-highlighter
dağıtmadan önce


Gün içerisinde yüzümde aydınlattığım yerler asla oynamıyor. Tüm gün ben silene kadar sabit şekilde kalıyor. Kuru ciltli olduğum halde organik kozmetik markaları içerisinde artık beni de düşünen ve yüzümde pullanma yapmayan bir aydınlatıcıya sahip oldum.

SANTE Organik Likit Aydınlatıcı Highlighter sertifika bilgileri

NaTrue Ekolojik Sertifikalı
Sentetik koruyucular, renk vericiler ve parfüm içermez
Petrol kökenli hammaddeler, Silikonlar ve PEG’ler içermez
Mineral yağlar içermez
Organik tarımla elde edilmiş bitkisel yağlar ve özler içerir
Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir
Gluten içermez
Laktoz içermez

Organik aydınlatıcı içerik bilgisi

Aqua (Water), Alcohol denat.*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Glycerin, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Mica, Potassium Cetyl Phosphate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Palmitic Acid, Stearic Acid, Hydrogenated Palm Glycerides, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Isoamyl Laurate, Magnolia Biondii Flower Extract*, Caprylic/Capric Triglyceride, Xanthan Gum, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Sodium Lactate, Lactic Acid, Parfum (Fragrance)**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citronellol**, Citral**, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), CI 75470
*  Sertifikalı organik tarımdan, ** Doğal eterik yağlardan

İçerisinde kullanılan alkol bitkisel kökenli olduğu için dinimizce yasaklanan ve kullanmamız caiz olmayan alkol değil.

İstediğim yoğunluk eğer fazla ise 2.katı sürebiliyorum. Altta sürdüğüm kısmı parçalanmıyor. Aydınlık efekt daha yoğunlaşıyor o zaman.

SANTE Organik Likit Aydınlatıcı Highlighter fiyat performans olarak bana göre piyasada olan tek sıvı aydınlatıcı. Makyajınızda eksikliğiniz sizi simlere boğmayacak, aydınlık bir görüntü kazanmanızı sağlayacak bir aydınlatıcı ise mutlaka Ayışığı Organik sitesinden satın almanızı tavsiye ederim.
sevgilerrr.

5 yorum: