7/04/2018

Sante Organik Camouflage Concealer Kapatıcı

Kapatıcılar makyajımızın temel taşlarından. Cilt üzerindeki kusurları, göz altlarındaki morlukları gizlemek için elimde bir çok çeşidi var. Sante Organik Camouflage Concealer Kapatıcı kremsi yapısı pudralı bitişiyle tüm yüz üzerinde özellikle gözenekleri gizlemek konusunda oldukça başarılı. Vegan içeriğe sahip olması, yapısının cilt üzerinde istediğim bölgelerde kullanım kolaylığıyla bir süredir elimden düşmüyor. Ayışığı Organik sitesinde 34.50TL satın alabileceğiniz bu Camouflage Concealer Kapatıcı incelememde hem içerik bilgisine hem de kullanım deneyimimi okuyabilirsiniz.

Sante Organik Camouflage Concealer Kapatıcı 

Bendeki rengi 01 Bej Rengi, açık tenlilere uygun ayrıca 02 kum rengi de var. Natrue Organik sertifikasına sahip,

sante-organik-camouflage-concealer


Sertifika özellikleri;



NaTrue Ekolojik Sertifikalı
Sentetik koruyucular, renk vericiler ve parfüm içermez
Petrol kökenli hammaddeler, Silikonlar ve PEG’ler içermez
Mineral yağlar içermez
Organik tarımla elde edilmiş bitkisel yağlar ve özler içerir
Vegan
Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir
Gluten içermez
Karmin içermez
Laktoz içermez


İçeriği Dermatolojik olarak cilde uyumluluğu test edilmiş olduğundan en hassas ciltlerde dahil güvenle kullanılabiliyor.

Organik jojoba yağı ve badem yağına ilave olarak, içerdiği mikro iyonize mineraller ile cilt yüzeyindeki kusurları örtüyor.

sante-organik-camouflage-concealer


Yapısı ilk sürdüğünüzde oldukça kremsi ancak hemen sabitleniyor. En beğendiğim özelliklerinden birisi, burun ve yanak bölgesindeki geniş gözeneklerin üzerine geniş uçlu bir far fırçasıyla yuvarlak hareketlerle sürdüğümde o gözenek görünümünü tamamen örtüyor. Ardından mineral pudra ile sabitlediğimde gün içerisinde asla yerinden oynamıyor.

Göz altlarımda kullandığımda eğer mineral pudra ile sabitlemezsem gün içerisinde çizgilere dolabiliyor. Bu yüzden hem altını iyi nemlendirmeniz hem de sürdükten sonra mutlaka sabitlemeniz lazım. Göz altlarında kullanımım da grileşme sorunu olmuyor.

sante-organik-camouflage-concealer


Sante Organik Camouflage Concealer Kapatıcı İçeriği;
Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Silica, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Rhus Verniciflua Peel Wax, Tricaprylin, Coco-Caprylate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Mica, Myrica Cerifera (Bayberry) Fruit Wax, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Canola Oil*, Hydrogenated Lecithin, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Parfum (Fragrance)**, Tin Oxide, Alumina, Magnesium Oxide, [+/- CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77288 (Chromium Oxide Greens)]
*  Sertifikalı organik tarımdan, ** Doğal eterik yağlardan 

Sizlerde tüm yüzünüzdeki gözenekleri, renk eşitsizliklerini, göz altlarınızdaki morlukları görünmez yapmak istiyorsanız Sante Organik Camouflage Concealer Kapatıcı deneyebilirsiniz. Fiyat olarak çok uygun, kullanım sıklığınıza bağlı olarak minimum 7-8 ay rahatlıkla kullanabilirsiniz. Vegan renkli kozmetik ürünleri ülkemizde çok zor bulunuyor, kimyasal da içermeyen Organik Kozmetik markası Sante Naturkosmetik ürünlerini Ayışığı Organik sitesinden güvenle satın alabilirsiniz.
Sevgilerrr.

2 yorum: