2/05/2018

LOGONA Inca Inchi Özlü Onarıcı Saç Yağı

Saç bakım yağlarını seviyorum. Özellikle durulanmayan ve karışım olan yağlar hem saçlarımın ihtiyacı olan nemi sağlıyor, hem de saç kırıklarını önlemeye yardımcı. Ayışığı Organik sitesinde bulabileceğiniz LOGONA Inca Inchi Özlü Onarıcı Saç Yağı bir süredir kullandığım ve sevdiğim bir organik saç bakım ürünüm oldu. İçeriğinde Inca Inchi yağı, organik argan yağı ve üzüm çekirdeği yağı bulunuyor


logona-inca-inchi-ozlu-onarici-sac-yagi


LOGONA Inca Inchi Özlü Onarıcı Saç Yağı

Inca Inchi yağı faydaları çok fazla. Doğal yağ asitleri, A ve E vitaminleri, proteinler ve Omega 3, 6, 9 içeriyor. Hücre yenilenmesini destekliyor. Kuru yıpranmış saçlarda kullanıldığında saç yüzeyini pürüzsüzleştiriyor ve kırık oluşumunu engelliyor. Ayrıca saç yüzeyindeki keratin oluşumunu destekliyor. Yani gidip yüzlerce liraya aldığınız keratin bakım yağlarının işlevini tek başına gerçekleştiriyor.



Çok güçlü bir EFA kaynağı. EFA nedir derseniz, vücudumuzun üretemediği çok güçlü bir yağ asidi. Vücudumuzun ihtiyaç duyduğu dışarıdan alınması gereken temel yağ asitleri bu kategoriye giriyor. EFA oranı Inca Inchi yağında %85.

Inca Inchi sadece Amazon bölgesinde yetişiyor. Hatta Antik Mısır görsellerinde kullanılan bu bitki görüntüsü, o zamanlarda bile faydaları bilinerek kullanıldığını gösteriyor. Sizleri çok fazla sıkmak istemiyorum ama bana kalsa bu mucizevi yağ için sayfalarca yazı yazabilirim.

logona-inca-inchi-ozlu-onarici-sac-yagi


LOGONA Inca Inchi Özlü Onarıcı Saç Yağı, Saç yüzeyindeki etkilerine gelecek olursak,


  • Saçın elektriklenmesini alıyor
  • Saçı düzleştiriyor ve gereksiz kabarmasını önlüyor
  • Saç yüzeyinde koruyucu bir tabaka oluşturarak ısı ve fönden etkilenmemesini sağlıyor
  • Dalgalı saçların kıvrımlarını açıyor ve daha sakin bir görünüm almasını sağlıyor
  • Kuru veya nemli saça uygulanabiliyor.
  • Saç uçlarındaki kırıkları önlüyor, yeniden yapılanmasını sağlıyor.
logona-inca-inchi-ozlu-onarici-sac-yagi


Ekstra etki isterseniz benim gibi fazla sürüp saç onarıcı bakım yağı olarak kullanıp sonra yıkayabilirsiniz. Çok çok az kullanılması yeterli. Kullanırken ekstra bir bakım yağı kullanırsanız etkisi azalıyor, çünkü çok güçlü bir yağ. Saça kesinlikle ağırlık vermiyor. Çok güzel bir ışıltı bırakıyor. Saç diplerimde kullanmıyorum, saç boyu ve uçlarında kullanmam yeterli.

EcoControl, BDIH ve NaTrue Ekolojik Sertifikalarına sahip. Silikonlar, parafin yağları gibi petrol kökenli zararlı ham maddeler içermiyor.

Sizlerde saç bakımınız için temel bir ürün arıyorsanız Doğal yağ asitleri, A ve E vitaminleri, proteinler ve Omega 3, 6, 9 bakımından dünyadaki en zengin EFA içeren LOGONA Inca Inchi Özlü Onarıcı Saç Yağı mutlaka denemelisiniz. 75ML boyu Ayışığı Organik sitesinde 71.50TL satılıyor.
Sevgilerrr.



4 yorum:

  1. elektriklenmeyi alıyorsa tam benlikmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. alıyor, benim tepe kısmımda özellikle böyle havaya kalkmış tel tel saçlarım vardır. Normalde sprey sıkıyordum. şimdi saç uçlarıma yağımı sürdükten sonra elimde kalanı o bölgeye sürüyorum hemen indiriyor.

      Sil