9/05/2017

Essence 18 Black as Berry ile Göz Makyajı

Tek minicik 6TL alınabilecek bir far ile hem far, hem eyeliner bir arada olabilir mi? Daha doğrusu şöyle sormak istiyorum siz farlarınızı sadece göz üzerini renklendirmek için mi kullanıyorsunuz. O zaman Essence 18 Black as Berry ile Göz Makyajı yazımda size senelerdir aradığım mürdüm rengindeki eyelinerimle birlikte muhteşem tondaki göz farımı bol resimlerle anlatmak istiyorum. Sonrasında bakalım kimler elindeki göz farlarından rengarenk eyelinerler yapacak benim gibi.

essence-18-black-as-berry-ile-goz-makyaj

Essence 18 Black as Berry ile Göz Makyajı


Öyle bir ton düşününki kuruyken sürdüğünüzde kahverengi, hafif ıslak fırçayla sürünce yanar döner mürdüm kahve tonu, baz üzerine sürdüğünüzde çok koyu mürdüm, baz üzerine ıslak fırçayla sürünce muhteşem metalik mürdüm rengi.



Essence 18 Black as Berry minicik bir refill far görünümünde olabilir ama elimdeki tüm eyelinerlerimi artık gözüm görmüyor. Tek başına ıslattığım eyeliner fırçamla sürdüğümde o en sıcak günlerde, dışarıda fırtına kasırga koparken yüzüm gözüme karışmışken bile yok ben burada iyiyim dağılmıyorum diyor.

Göz farlarını eyeliner olarak kullanmayı herkese ve özellikle far inceleme yazılarımda sizlere söylüyorum. En yağlı göz kapakları da dahil olmak üzere kullandığınız tüm eyelinerlerden çok daha kalıcı sonuçlar alabilirsiniz.

essence-18-black-as-berry-ile-goz-makyaj


Farı ıslatma amaçlı isterseniz makyaj sabitleme spreyinizi isterseniz de içme suyu kullanabilirsiniz. Ben genellikle içme suyu kullanıyorum.

İlla ıslak kuru kullanıma uygun ibaresi aramayın far paletlerinin üzerinde ben tüm farlarımı ıslak kullanabiliyorum. Önemli olan fırçayı çok fazla ıslatmamak, aksi halde far üzerinde çok fazla su birikiyor.

Essence 18 Black as Berry ile Göz Makyajı yapmak benim için çok kolay oldu. Tek bir far ile yapılabilecekler sınırsız sadece hayal gücümüz devreye girsin yetiyor. Fiyatı indirimlerde daha düşüyordur ben 6TL Rossmann mağazalarından aldım.
sevgilerrr.

8 yorum:

  1. Ayy özellikle ıslak haline bayıldım, çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. essence tekli farlarında en beğendiğim benimde bu oldu :)
      sevgiler

      Sil
  2. farları eyeliner olarak kullanmayı hiç denemedim bu yazıyı okuduktan sonra kesinlikle deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir alışınca göz kalemi vs asla kullanmak istemeyeceksin
      Far preslenmiş ürün olduğu için ıslatarak hafif fırçayla sürünce tamamen pudralı bir bitiş veriyor. En yağlı göz kapağında bile asla solmuyor rengi bozulmuyor farların. en kötüsünden en iyisine hepsinde denedim hepsinde aynı sonuç oldu
      önemli olan çok ıslatma fırçanı yoksa çamur gibi oluyor asla sürülmüyor
      sevgiler

      Sil
  3. Sen bu makyaj isini biliyorsun Sevdacim bu renkler de çok yakisiyor güzel gözlerine 😊

    YanıtlaSil
  4. sizin güzel gözlerinize çok yakışmış mürdüm rengi Sevda hanım, farı eyeliner olarak hiç kullanmadım hep fırçalı eyeliner kullanıyorum, deneme çalışmalarına başlamalıyım bir an önce :)

    YanıtlaSil
  5. Far olarak da harika bir renk ve eyeliner olarak da muhteşem olmuş ki, eline sağlık...

    YanıtlaSil