4/03/2017

Minik Kurtarıcı Bebak Kremlerim

Çantamda duran acil durum kurtarıcı kremlerimi seviyorum. Her ihtiyacıma yönelik olmaları, küçücük boylarıyla kolay taşınabilir olmalarıyla Minik Kurtarıcı Bebak Kremlerim benim. 3 çeşidi de çantamda her zaman hazırda bekliyorlar. Her ihtiyaca yönelik oldukları için minik yardımcılarımı sizlere kısaca anlatmak istiyorum.

minik-kurtarici-bebak-kremlerim




Bebak Kremlerim


İlk sırayı mis kokusu ile Bebak Gül Özlü El Ve Vücut Nemlendirici Krem alıyor. Özellikle hani otobüslerde kötü kokularla karşılaştığımızda hemen ıslak mendile sarılırız. Ben Gül özlü kremime sarılıyorum. Kokusu muhteşem bir gül bahçesi. Ellerimi yumuşacık yapıyor. Anında kokusunu hissediyorsunuz. Öyle hemen de kaybolmuyor.

minik-kurtarici-bebak-kremlerim


Bebak Olive Oil Zeytinyağlı El Ve Vücut Kremi benim farklı kullanım alanlarını sevdiğim kremlerimden. Özellikle sertleşen dirseklerde kullandığımda pamuk gibi yapıyor. İçeriğinde bulunan zeytinyağı yumuşatıcı etkiye sahip. Peeling sonrası dirsek el ve vücutta kullandığımda ekstra bir yumuşaklık elde ediyorum.

minik-kurtarici-bebak-kremlerim


Son olarak Bebak Bademli Nemlendirici El ve Vücut Kremi itiraf ediyorum nemlendirici etkisi için değil çantamda. Tamam, nemlendirme etkisi de harika senelerdir değişmeyen yapısında ama benim için acil durum makyaj temizleyicisi. Hani yeni denemiş bir eyelineri veya dudaklarımıza sürdüğümüz rujumuzu sevmedik ama peçeteyle silince de cildimizi tahriş edicez. İşte oradaki yardımcım Bebak Badem özlü Kremi. Peçeteye minicik sürüyorum sonra gözaltımı veya dudaklarımı tahriş etmeden anında düzeltiyorum. Hem de iz bırakmıyor ardında.

minik-kurtarici-bebak-kremlerim


Benim Minik Kurtarıcı Bebak Kremlerim bunlar. Çantamda her birinin yeri apayrı blog yazımda okuduğunuz gibi. Fiyatları 1-2 lira arasında değişiyor. Özellikle benim gibi çantamda çok yer kaplamasın ama ihtiyacım olduğu her anda yanımda olsun diyorsanız Bebak çeşitlerine bakabilirsiniz.

6 yorum:

  1. Bebak' ın ürünlerini ben de severim ;)

    YanıtlaSil
  2. bu kremler çok kurtarıcı inan minnak da olunc at çantaya çık :)

    YanıtlaSil
  3. özellikle zeytinyağlı olanı çok merak ettim ama çok şirinler :)

    YanıtlaSil
  4. Bademliyi hep kullanirdim Istanbuldayken hiç eksik olmazdi evdwn.

    YanıtlaSil
  5. El kremlerine önem veriyorum mutlaka cantamda taşırım aklımda bulunsun ablam bu da :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  6. Bu aralar minnoş ürünlere takmış durumdayım :))

    YanıtlaSil