10/18/2016

Mutlubi.com sitesi özel tasarım çiçek

Özel tasarım çiçekler görüntü olarak ve hediye olarak bana göre klasik buketlerden çok apayrı yerdeler. Özellikle teraryum denilen fanus veya özel haznelerin içerisinde minik hayal dünyaları yaratılıyor. Mutlubi.com sitesi özel tasarım çiçek çeşitlerinin içinde kaybolmadan önce, hem teraryum nedir nasıl bakılır hakkında bilgi vermek istiyorum.

mutlubicom-sitesi-ozel-tasarim-cicek



Teraryum nedir?
Teraryum fanus veya özel dizayn edilmiş saksıların içerisine hazırlanan minik canlandırma dünyalar. Orman içerisinde evler, minik ağaçlar, kısaca kişiye özel hazırlanan minik bahçeleriniz oluyor. Sevdiklerinize hediye çiçek göndermek için aranjman veya buket yerine daha kalıcı sürekli yanında olabilecek, kişiye özel tasarım çiçek göndermek çok daha anlamlı.

mutlubicom-sitesi-ozel-tasarim-cicek


Tasarım çiçek çeşitlerinden bazılarının muhteşem görsellerini, mutlubi.com sitesinin aşağıda sizlerde görebilirsiniz.

mutlubicom-sitesi-ozel-tasarim-cicek


Kişiye özel tasarım çiçeklerinin yanında kişiye özel takılar ve özel aranjmanlarıda var sitelerinde.
Bu özel tasarım çiçeklerin bakımları da çok kolay. Haftada 2 kez kendi özel bahçenizi sprey bir şişeye su koyarak az bi miktar ıslatıyorsunuz. Çok fazla güneş ışığını sevmiyorlar. Uzun ömürlü oluyorlar. Yani düşünün bir demet gül yerine, sevdiğiniz kişiye hayal ettiği masalını veriyorsunuz veya onunla beraber yapmak istediğiniz en özel hayalinizi paylaşıyorsunuz. Sonrasında onun evinde bu uzun yıllar boyunca kalıyor.

mutlubicom-sitesi-ozel-tasarim-cicek


Eğer sizlerde sevdiklerinize istanbul içi özel tasarım çiçekler göndermek için, Mutlubi.com sitesi özel tasarım çiçek çeşitleri arasında, masal dünyasında kaybolabilir, mutlu etmek istediğiniz kişiye kendi özel bahçesini hediye edebilirsiniz. 

7 yorum:

  1. Merhabalarrr Sevdanın Zillisi :) Tasarımları gerçekten çok güzelmiş,özellikle şu köy evi şeklinde olanı çok beğendim..Blogunuzu takibe aldım,ben de http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ sayfama beklerim sizi...Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok orjinal çeşitler vardı. özel günlerde artık butarz şetler göndermeyi düşünüyorum bende
      sevgilerimle

      Sil
  2. Ne kadar hoşmuş teşekkürler bilgi için ☺️

    YanıtlaSil
  3. Ben de bu minik tasarimlari çok begeniyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel ev dekoru için, klasik çiçekler gibide solma riski yok
      sevgilerimle

      Sil