10/05/2016

Lavera Lip Gloss inceleme

Ruj insanı olmadığımdan, sürekli elim lip glosslara gidiyor. Yapı olarak ama en önemli kriterim, yapışkan his vermemesi. Birde içeriği doğal olsa ne güzel olur diyenlerdenim. Ayışığı organik sitesinde keşfettiğim,  Lavera Lip Gloss inceleme yazımda aradığım kriterlerle birlikte sonunda bulduğum harika rengi okuyabilirsiniz.

lavera-lip-gloss-inceleme



Lavera Glossy Lips
Ben göz makyajı insanıyım. Bırakın ben göz makyajımı koyu tonlarda yapim siz koyu rujlarınızla renklendirin yüzünüzü. Elbette dudakların da renklenmesi hafifte olsa gerekli, çünkü göz makyajını daha fazla ön plana çıkartıyor.

İşte burada tercihim benim gloss formda fırçalı rujlar. Ama onların bir çoğu yapışkan his verdiği için, saçlarımı dudaklarımda bulmaktan ciddi sıkıldım.

Fakat sonunda aradığım gibi asla yapışkan bir his vermeyen bir gloss buldum desem?
Lavera markası NaTrue Sertifikalı, içeriği doğal hiçbir yabancı madde yok. Alerji yapmıyor.

lavera-lip-gloss-inceleme


Sertifikasını güvenerek tüm ürünlerinde logosunu gösterebiliyor.

Minicik derleşelim mi? Geçtiğimiz haftalarda bir markaya rastladım. Organik ürün cümlelerini kullanarak satış yapıyorlar. Merak edip onlara hangi sertifikaları olduğunu sorduğumda, içeriğinde kullanılan meyveler organikmiş ama organik sertifikası yokmuş. O zaman nasıl organik oluyor? Kozmetik ürünü satılıyor meyvenin organik olması ne demek? Sorusunu sorduğumda organik ürün tanımının bu olmadığını ve fiyat politikalarından dolayı insanları kandırdıklarını ilettim. Cevap alabildim mi? Hayır! Kısaca lütfen aşağıdaki logoyu görmeyi tercih edin, biz organik satıyoruz üretiyoruz diyen firmalardan.

Lavera Lip Gloss inceleme


Gelelim bu şeker rengindeki lavera gloss nasıl? Benim aldığım rengi Lavera Dudak Parlatıcısı Sweet Melon 10 numara.Yapısı çok güzel, belli belirsiz çok hassas burunların alabileceği çiçeksi bir kokusu var. Renk olarak hafif ten renginde pembelik ve bir parlaklık veriyor. Asla yapışkan bir his vermiyor dudaklarıma. Saçlarım özgürce uçuşabiliyor bu rüzgarlı sonbahar günlerinde. Dudaklarım saçlarımı korumaya almıyor.


lavera-lip-gloss-inceleme


İçeriğinde bir şey var dudaklarıma sanki bakım kremi sürmüşüm gibi pürüzsüz oluyor. Merak edip siteden incelediğimde organik tereyağı olduğunu gördüm. Buda dudaklarımı yumuşacık yapıyor. Hatta ben dudak bakım kremlerimi bi süredir bıraktım, bu şeker gloosu gece sürüyorum sabah yumuşacık dudaklarımla uyanıyorum. Bide benim gibi kemirme huyunuz varsa dudaklarınızı, bakın yeme demiyorum ben direkt kemiriyorum kanatıyorum, Lavera Glossy Lips ile kötü görünümümde geçti.

Eğer sizlerde yumuşacık dudaklara sahip olurken, doğal içerikli bir ürün arıyorsanız, Ayışığı Organik sitesinde bulabileceğiniz  Lavera Lip Gloss inceleme yazımda detaylarını okuduğunuz bu şeker renkli gloss ile dudaklarınızı renklendirebilirsiniz.
sevgilerrr

15 yorum:

  1. ürün güzel ama likit rujlarda mat tercih ediyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim gibi ince formda ve hafif renk versin yumuşak yapsın diyenler kesin bayılıcaklardır canım
      sevgilerimle

      Sil
  2. ellerine sağlık güzel bir inceleme yazısı olmuş canım sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Bu tip rujları yapış yapış bir his verdiği için tercih etmiyordum. Öyle olmadığını belirtmişsin, ilgimi çekti, sanırım deneyeceğim :9

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiçbir şekilde yapışkan his yok sanki dudak bakım kremi sürmüşüm gibi duruyor yapısı. bıktım artık gloss kullanınca yapışan saçlarımdan en ufacık rüzgarda
      her rengini almak istiyorum şimdi :)

      Sil
    2. Seni mimledim canım bilgin olsun :)

      Sil
  4. bende de var başka bir rengi organik tereyağı olduğunu bilmiyordum içinde ilginçmiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yumuşacık yapıyordu dudaklarımı bu yüzden inceledim. Güzel günlerde kullanın sizde
      sevgiler

      Sil
  5. Kıvamı ne güzelmiş Sevda. Doğal olması ayrı cezbetti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıvamı yüzünde lip gloss kullanmaya yeniden başladım :)
      sevgilerimle

      Sil
  6. Gloss pek sevmiyorum fakat köşede iyi bir tane olsun istiyorum ((:
    Denenecekler arasında yerini aldı teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Keşke kullandığımız ürünlerin hepsi temiz içerikli olsa diyorum,içlerinde hiç zararlı madde olmasa.Lavera markasınıda bir yere not ettim Sevda'cım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. temiz içeriğini geçtim canım, lip gloss istenilirse eğer o kötü yapış yapış his olmadanda üretiliyormuş. inan sanki ruj gibi pürüzsüz ama gloss formunda
      sevgilerimle

      Sil
  8. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim , bana da beklerim sevgiler. . www.zeynepöztürk.com

    YanıtlaSil