6/18/2016

AY IŞIĞI Organik Alışverişim

Bu hafta anneminde benimde Haşimato için doktor randevumuz vardı. Benim biraz tatsız geçti.Doktorumla sohbette "kullandığın diş macunun, saç boyasının bile sana zararı olabilir" cümlesi ile eve gelir gelmez internette araştırmaya başladım.
Saç boyalarında olan kimyasallar korkunç, diş macunu deseniz onlarla nasılsa dişlerimizi sadece fırçalıyoruz diyebilirsiniz ancak yutuyoruz ve dişlerimizin üzerine yerleşebiliyor kalıntıları. Bu yüzden güvenilir marka ve ürün ararken instagram da yakından takip ettiğim
  Ay Işığı Organik web sitesi aklıma geldi Bitmek bilmeyen sorularımı büyük bir sabırla cevapladılar. Diş macunu ve saç boyası için önerilerde bulundular.
Özellikle ilgileri için teşekkür ediyorum.

Ay Işığı Organik Alışverişim


Ay-Işığı-Organik-Alışverişim



Naturigin Saç Boyası
Sarakan marka diş macunu aldım.
Salı günü saat 4 civarı siparişimi geçtim
1 saat dolmadan telefonuma mesaj geldi siparişimin gönderildiğine dair
Ertesi gün sabah elimdeydi, hızlarına inanamadım.
Saç boyası ve diş macunu için elbette sizlere açıklamalı yazılarım olacak.
Özellikle Naturigin saç boyasının annemin saçlarındaki etkisini merak ediyorum. Onuda öncesi ve sonrası olarak sizlere ileticem.
Ancak özellikle benim gibi haşimato ve troid rahatsızlığı olan kişilerin, yedikleri içtikleri kadar kullandıkları ürünlere de dikkat etmeleri gerekiyor. Nasıl ki cilt bakım ürünlerinde çok dikkatli yaklaşıyoruz, bu saç boyalarında ve diş macununda da geçerli olmalı.

Ayrıca Ayışığı Organik sitesinden ilk alışverişlerde 25TL hediye çeki kampanyası süresiz devam ediyor. Tüm alışverişlerimde para puan kazanıyorum. Bu para puanımı 15TL biriktiğinde çeke dönüştürüp alt limitsiz olarak kullanabilme imkanım da oluyor.

Saç boyaları saç diplerimiz aracılığıyla direkt bedenimize giriyor. İçeriklerindeki tüm maddeleri bünyemiz alıyor. Diş macunlarında da aynı durum geçerli. İçeriklerini ve daha detaylı bilgileri yakında blogumda olacak aldıklarımın.
Sevgilerrr...

4 yorum:

  1. Geçmiş olsun, maalesef çoğu ürünlerde bu sıkıntı var site aklımda bulunsun teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, bir çok organik kozmetik sitesi var, aynı soruları hepsine birden sordum, sadece ay ışığı organik cevap verdi. bu bile benim için alışveriş yapmaya inanın yeterli bir sebep oldu.
      sevgilerimle

      Sil
  2. ayışığı organik çok ilgili, iyi niyetli bir firma gerçekten. ben geçen yıl tanıştım, bir lavera yüz kremi almıştım indirimde, markanın hastası oldum. biraz pahalı tabi ama kampanyaları takip edince iyi oluyor. naturigin in kızıl saç boyasından çok memnun kaldım şimdiye kadar 3 kutu kullandım. saçlarımı yıpratmayan ilk boya oldu resmen. umarım siz de memnun kalmışsınızdır =) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sante'yide denemeni tavsiye ederim. Minik testerları vardı bende kullanmıştım ,çok güzel tertemiz içerikli bir markadır.
      İnşallah bu hafta bizde deniycez annemde naturigin saç boyasını, bundan sonra bana organik boya al diyor annem başka bişey demiyor:))
      sevgiler

      Sil