5/28/2016

Minik Bir Hediye

Ben bir çoğunuzun bildiği gibi, Güzel Bak Kendine platformunda yazan bir yazarım. hatta geçtiğimiz aylarda beni çok mutlu eden en çok okunan yazar ödülünü aldım.
Gratis en çok okunan yazarlara belirli periyotlarda hediyeler gönderiyor kullanalım, deneyimlerimizi farklı cilt tiplerine göre yazalım diye.
Geçtiğimiz hafta yanlışlıkla aynı ürün 2 kez kargolandı. Ben fazla olan şeylerin boş yere kenarda beklemesi taraftarı değilim asla. Bu yüzden elimde 2 şık vardı.

Minik-Bir-Hediye


  1. İnstagramda bir çekiliş yapmak
  2. Blogumda bir kişiye hediye etmek

Ben artık çekiliş yapmak istemiyorum. Çok ciddi bir vakit kaybı. Takipçi gelicek diye zamanımı harcıyorum, emek veriyorum. Hediyeyi kazanan kişi takipten çıkıyor bu büyük üzüntü veriyor bana.
üstüne çekiliş için takip edip sonradan çıkmakta benim açımdan yanlış bir durum. Bu verdiğim hediye doğru ve gerçekten isteyen bir kişinin olsun istiyorum.
Bu yüzden ara ara blogumda seçtiğim kişilere gerek bana gelen ve fazla olarak gördüğüm ürünleri, gerek kendi imkanlarımla aldığım minik hediye paketlerini vermek istiyorum. Bu sayede hem hediye ettiğim kişi ürünleri deneyimleyip bloguna fayda getiricek, hemde ben mutlu olucam.
Belki bu düşüncemi yadırgayacak kişiler olabilir, elbette onlara saygı duyuyorum. Ancak sosyal medya hesapları, ismi üstünde sosyallaştığımız yerler, bloglarımız ise kişilere deneyimlerimizi paylaştığımız yerler.

Şimdi gelelim benim elimde olan minik paketimi hediye etmek istediğim kişi;

http://caglagrmngl.blogspot.com.tr

Ona neden hediye etmek istiyorum?
Geçtiğimiz günlerde http://kahveyanimakyaj.blogspot.com.tr/ peelinglerinin karşılaştırmasını harika bir postla yaptı. Orada denemek istediği peelinglerle ilgili yorumlarını okudum sevgili Çağla'nın.
Şimdi benim elimde böyle bir imkanım varken neden dedim Çağla'ya verip denemesi ve yorumlaması blogunda yazması için imkanı olmasın.

Sevgili Çağla
Kargo ücreti dahil bana ait olmak üzere Himalaya Herbals markasına ait, peeling, yüz temizleme köpüğü ve yüz temizleme jelinden oluşan setin birini sana göndermek istiyorum. Lütfen bana instagram üzerinden veya blogumun üzerindeki iletişim formundan adres bilgilerini iletirmisin. Pazartesi günü bende sana bu minik hediyemi teşekkür olarak göndermek istiyorum.
sevgilerrr...

14 yorum:

  1. Ne kadar güzel, aslında böyle sürekli gelen takipçileri ödüllendirmek ya da ürün yazısını yazacağımız biriyle paylaşmak..

    Güle güle kullansın Çağla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilke Hn. artık inanın çekiliş yapmak istemiyorum. hediye için değil gerçekten hem kulanıp hemde insanları bilgilendiricek kişilere verebiliceksem hediye vermek istiyorum. Çekiliş süreçleri çok zorlu. insanları memnun etmek çok zor. liste yayınladığım halde yaptığım zamanlarda gene de memnun edemiyorum kimseyi, ben yıpranıyorum. bide üstüne takipten çıkıyorlar hediyeyi kazandıktan sonra. negerek var dedim böyle bir yol düşündüm.:)

      Sil
  2. Yaa gerçekten inanamıyorum size çok teşekkür ederim o kadar mutlu oldum ki elim ayağım titredi şuan! Böyle bir hediyeyi bana layık görmeniz bile çok gurur verici. Hemen bilgilerimi yolluyorum çok çok teşekkür ederim iyiki sizin gibi insanlarla tanışmışım, iyiki varsınız <3<3<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. estafurullah sevgili çağla, hep en güzelleri olsun inşallah diyelim. iyiki sende varsın.
      güzel günlerde kullan, sevgilerimle <3

      Sil
  3. Yayın yorumlarını okuyup yazarların ihtiyaçlarını aklınızda tutup sonra değerlendirmeniz... Bu düşünceli hareketinizi çok sevdim :) Çağla Hanım güzel günlerde kullansın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler güzel sözleriniz için. ara ara elimde olanları, fazla olanları, veya indirimde yanlışlıkla 2şer tane aldıklarım olabiliyor. bu şekilde verme kararı aldım. iyiki sizler gibi gerçekten anlayışla karşılayan kişilerle birliteyim. diğer türlü çekiliş neden yapmadın diyecek kişiler olmasından açıkça çekiniyordum.
      sevgilerimle

      Sil
  4. Ne kadar incesin ! Ayni düsünceyi ben de snapchatte paylastim, cekilis degilde zaten blogumu takip edenlerden birine vermeyi düsündüm. Böyle güzel bir kalpli birinin umarim tüm dilekleri gerceklesir, Cagla´yi da cok severek takipteyim zaten ona da güle güle kullanmasini diliyorum , Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demek kalp kalbe karşıymış:) ben çekiliş yapmayı da düşündüm. ancak geçmişteki yaptığım çekilişlerde yaşadığım zor süreç, kimseyi memnun edememe. Listeleri yaz yayınla.Birde çok üzüldüğüm nokta sahte olduğu bariz, kazananları sahte hesaplar olduğu bariz çekilişlere katılım miktarına bakıyorum. İnsanlar bu kadarmı rahat diyorum. Bundna sonra bu şekilde belki ara ara minik paketlerim olucak. ancak kesin kararlıyım, elbette istisnai bir durum olmadıkça blogum üzerinden belki birtakipçime belki bir blogger arkadaşa bu şekilde hediyeler vermeyi düşünüyorum.
      sevgilerimle

      Sil
    2. Canım ablam ya çok teşekkür ederim :) <3

      Sil
  5. Çağla çok şanslıymış diyorum güzel günlerde kullansın :)) sizinde yorumlardan okuyup hediye etmeniz çok hoşuma gitti çok düşüncelisiniz :) mutlu günler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim. ihtiyaca yönelik özellikle olmasını istedim. stalklamak pek adetim olmasada hepinizi stalkladım bol bol :)
      Sevgilerimle

      Sil
    2. Gözdecim ne tatlısınn! Teşekkür ederim <3

      Sil
  6. çok ince bir düşünce gerçekten tebrik ederim :)

    YanıtlaSil