4/29/2016

OSEQUE CREME MASK

Kore kozmetik ürünleri, gerek kalitesi gerekse içerikleri olarak benim gibi hassas ciltli kişilere uygunlar.
Daha önceki yazılarım da sizlere selüloz yani bizlerin anlayacağı dille kağıt maskeler hassas ciltlere uygun değildir demiştim. Burada ancak yanıldığımı itiraf ediyorum. Burada benim düştüğüm hata, kağıt maske içeriğinin hassas ciltlere uygun olması. Her kağıt maskede kullanılan selüloz bizlerin cildine uygun olmayabilir. İstediği kadar selülozun üzerine eklenen kremsi maske içerikleri cildi yatıştırır dense de, eğer ki kaliteli malzemeden yapılmamışsa bu ciltte tahrişe ve kızarıklığın artmasına neden olur.
Bu kısacık bilgiden sonra benim kağıt maskelerle barışmamı sağlayan Limonian firmasının ülkemize getirdiği;
Oseque Creme Mask

OSEQUE CREME MASK




Yukarıda kullanım şekli ve içeriğini görebilirsiniz.

Benim Oseque Creme Mask deneyimim;

Yapı itibariyle ciddi ıslak bir maske. Daha paketi açtığınızda niveanın kokusuna benzer bir kokusu var. Standart kağıt maskelerden farklı olarak çok yoğun bir kremsi dokuyla karşılaşıyorsunuz. daha önce fırtına kuşunun yuva özü içeren kremsi maskeleri görmüş ancak denememiştim. Bu öz cildi tamir ediyor, nemlendiriyor, beyazlatıyor ve eşit bir cilt tonu sağlıyor. kremsi yapısı cilde oturtma konusunda maskeyi hiçbir zorluk yaşatmadı. Temiz cildime yukarıda tarif edildiği şekilde maskemi uyguladım. Normal de ilk denediğim maskeleri maksimum sürede değil minimum sürede tutarken Oseque Creme Mask 20 dakika boyunca yüzümde kaldı. Çıkarttığımda süre sonunda kalan esansı yedirdim. Yapış yapış bir his oluşmadı cildimde.


OSEQUE CREME MASK


Nemlendirmesi başarılı, cildimde herhangi bir kızarıklığa neden olmadı. ortalama 3 gün boyunca verdiği canlı sağlıklı görünüm cildimde kaldı. 20 dakika sonunda maskeyi çıkarttığımda halen maske nemliydi hiç içim el vermeyerek attım. Tek kullanımlık çünkü Oseque Creme Mask.
İlerleyen zamanlar da mutlaka alıp devamlılıkla kullanabiliceğim bir kağıt maskem oldu Oseque Creme Mask.


OSEQUE CREME MASK


Ayrıca bir dip not olarak;
Aynı içerik, aynı vaadler ile farklı kore'den bu tarz cilt bakım ürünleri getiren firmalarda da gördüm Oseque Creme Mask. Fiyatı Limonianda satılan fiyatın 2 katı. Boşuna o kadar yüksek rakamlar vermeyin.
Limonianda Oseque Creme Mask sadece 5tl fiyatla satılıyor.
satın almak isterseniz Oseque Creme Mask

Eğer sizlerde hassas cildiniz için nemlendirmesi yoğun, uygulaması kolay, uygun fiyatlı, cildinizi minimum sürede maksimum seviyede besleyecek bir maske arıyorsanız Oseque Creme Mask denemenizi tavsiye ederim.

sevgilerrr...


4 yorum:

  1. Güzel bir ürüne benziyor, fiyatı da uygunmuş :) iyi günlerde kullanın <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, 5tl gibi bi fiyata çok güzel bir ürün ,
      sevgiler

      Sil
  2. Bu kore ürünleri çok övülüyor merak ettim ama henüz göremedim avusturyada. Bu markalara denk gelirsem deneyecegim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım denk gelirsin, kore menşeili ürünler, benim gibi özellikle hassas ciltlerde mucize tabir edebiliceğim sonuçlar veriyor. Artı fiyat olarak ciddi uygun.

      Sil