4/26/2016

Institut Esthederm Cellular Water Spray

Institut Esthederm Cellular Water Spray namı diğer Hücresel Su bir süredir kullandığım ve memnun kaldığım bir cilt hazırlama ürünüm.

Institut Esthederm Cellular Water Spray nedir?

Rakipsiz Cellular Water Spray (Hücresel Su Sprey ) cildinize tazelik, parlaklık ve canlılık sağlayarak  “enerji bombası” gibi çalışır. Mükemmel şekilde biyoasimile edilmiş (renklendirici, parfüm veya koruyucu madde içermeyen, %100 biyomimetik) bu ürün, diğer Institut Esthederm ürün ve bakımlarının etkisini optimize etmenin yanı sıra, cildin hayati fonksiyonlarını ve hücresel faaliyetlerini arttırmayı hedefler.  Yeniden canlanan cilt sağlık ve tazelikle ışıldar. Hücrelerin yaşam kalitesini arttırmaya yardımcıdır. Cilt ile mükemmel uyum sağlayan hücre bakım spreyi.

Institut Esthederm Cellular Water Spray




Institut Esthederm Cellular Water Spray klasik termal sulardan farklı bir yapıya sahip. Hücrelerde doğal olarak bulunan suyu taklit eden Hücresel Su cilt ile bütünleşebiliyor. Herhangi bir reaksiyona sebep olmuyor. Cilde sıktığınız da 2 dakika içerisinde yok oluyor.

Benim deneyimim;

Ben Institut Esthederm Cellular Water Spray ‘ı çok farklı yerlerde kullandım.


  • Cilt bakımım da ilk kullandığım ürün oldu. Ardından nemlendiricimi serumlarımı uyguladım. Bu sayede cildim çok daha rahat bir şekilde üzerine uyguladığım kremlerimle bütünleşti.
  • Maskelerimi uygulamadan önce cildime sıktım. Maskelerim cildime çok daha rahat uygulandı.
  • Makyajıma başlamadan önce sıktım. Ardından bazımı uyguladım cildime. Çok daha güzel berrak bir cilt tonum oldu.
  • Makyajımı bitirdikten sonra Institut Esthederm Cellular Water Spray ‘den bir iki fıs tüm cildime sıktım. O pudralı görüntü anında gitti. Makyajım çok daha uzun süre dayandı.
  • Peeling sonrası ilk Institut Esthederm Cellular Water Spray kullandım. Peelingden sonra kızaran cildim çok daha hızlı sakinleşti.


Kısaca ben Institut Esthederm Cellular Water Spray ile bayağı vakit geçirdim. Oldukça bereketli bir ürün. Bendeki boyu mini boy olduğu halde yaklaşık 2 aydır tüm ısrarlarıma rağmen bitmedi.
Tek kötü yanı Institut Esthederm Cellular Water Spray fiyatı. 100ml şişesi ortalama 100 tl civarında.
Fiyat olarakta uygun olsaydı, sürekli alınabilicek harika bir cilt bakım ürünü olurdu.

Sevgilerr…

2 yorum:

  1. Makyajı daha dayanıklı hale getirmesi çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle, benim gibi özellikle ciddi kuru cilde sahip kişilerin sorunu pütürleşmeyi kaldırıyor ortadan.
      teşekkürler yorumunuz için

      Sil