4/14/2016

GOLDEN ROSE MATTE VELVET OJE 106

Karşınızda Golden Rose Matte Velvet Oje 106
Ben açık tenli olduğum için veya sevmediğimden çok mat ojeleri kendime yakıştıramıyorum. yarı mat formda oje serisi ile ama Golden Rose bizleri de düşünmüş.

GOLDEN ROSE MATTE VELVET OJE 106



Golden Rose Matte Velvet serisinin 106 numaralı rengi tam bir pembe. Ben pembe mürdüm tonları aşığı olarak iyiki aldım dediğim ojelerimden.


GOLDEN ROSE MATTE VELVET OJE 106



Renk olarak yarı mat parlak değil, içerisinde gene pembenin tonlarında çok güzel ışıltılar var. Ancak bu ışıltılar sim gibi durmuyor. Işıkta harika bir pırıltılı görünüm oluyor.
Resimde gördüğünüz tek kat sürülmüş hali. Tek katta gayet güzel kapatıcılığa sahip. Klasik kalın uçlu değil, incecik bir fırçası var. Çok rahatlıkla tırnaklarınıza sürebiliyorsunuz.


GOLDEN ROSE MATTE VELVET OJE 106



Kalıcılığı için ortalama 3,4 gün tırnaklarım da tutuyorum 4.gün çok hafif uçlardan soyulmaya başlıyor.
Normalde mat veya ışıltılı ojeler tırnaklarımı havasız bırakıp, çıkarttığımda genellikle sararmış olur ancak Golden Rose Matte Velvet Oje tırnaklarıma zarar vermeden temizleyebiliyorum.
Renk olarak ve yapı olarak henüz yarı mat serisi farklı markalarda rastlamadım. Sadece Golden Rose üretiyor diye biliyorum, yanlışım varsa gözümden kaçmışsa özür dilerim.
Eğer sizlerde benim gibi tam mat ojeleri sevmiyor ama trendleri takip etmek adına mat ojeleri denemek istiyorsanız Golden Rose Matte Velvet serisinin renklerine bakmanızı tavsiye ederim.
Seride toplam 10 renk var.
Renkleri incelemek isterseniz Golden Rose web sitesine bakabilirsiniz.
Şu anda satış fiyatı 6,25 tl

Farklı renk ve yapıda ojeleri merak ediyorsanız Golden Rose Matte Velvet Oje serisine bakabilirsiniz. Hele lila tonlarında bir ojesi var nedense bir türlü bulamadığım bir renk. Onuda alışveriş sepetinize bulduğunuzda atmanızı tavsiye ederim.

sevgilerrr...

4 yorum:

  1. ben bu seriyi sevdim teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Henüz kullanmadığım hep almaktan vazgeçtiğim bir seri.Ben tamamen mat sanıyordum bu ojeleri,böyle olduğunu bilmiyordum güzel oldu yazınız, teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gratislerdede var aynı fiyat. bugün gezerken farkettim. renk olarak yarı mat madem sizde benim gibi tam mat ojeleri çok sevmiyorsunuz, denemenizi tavsiye ederim. çok güzel yazlık renkleride var serisinin içerisinde.
      sevgilerimle

      Sil