5/16/2016

Secret Age Aloe Vera Maske

Aloe Vera bitkisi, bir çok kozmetik ve sağlık alanında kullanıldığını sıklıkla okuyorum. Benim atopik cildim için iyi gelip gelmeyeceğini gözlemlemek adına bir kaç markanın aloe vera içeren jel ve kremlerini denedim.
Ancak burada da maalesef içerikleri doğal olmayan, parapen ve birsürü kimyasal madde koyulmuş markalar yüzünden gene sıkıntı yaşadım. Ancak yılmadım, doğru olan marka ve ürünleri bulmak istedim. İlk olarak sizlere Aloe Vera Maskesi deneyimimi paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 1 aydır düzenli olarak haftada 2 kez uyguladığım ;

Secret Age Aloe Vera Maske



Secret-Age-Aloe-Vera-Maske




Secret Age Aloe Vera Maske İçeriği

Secret-Age-Aloe-Vera-Maske
Yukarıda da görebileceğiniz gibi Secret Age Aloe Vera Maske parapen,sls,sles,silikon içermiyor. Hayvanlar üzerinde test edilen bir marka değil. Ayrıca %100 Türk firması. Cilt ile dost bünyesinde krem ve kozmetik ürünleri var. Benim gibi hassas cilde sahip kişilerin kesinlikle tanışmasını tavsiye ediyorum. Fiyat politikaları, aracısız satış olmasından dolayı, çok minimum bütçeyle maksimum cildiniz için faydalı bir çok kozmetik ve krem çeşitlerine sahip olabileceğiniz düzeyde.

Benim Secret Age Aloe Vera Maske deneyimim

Cildim, hassas, kuru, atopik, kızarıklık sorunu var. Bu kızarıklık sorunu yanak,alın ve burun bölgemde yoğun. Kuruluk her mevsim yaşadığım bir sorun. Bir de üzerine hassasiyet geldiğinde, cildime uygun marka ve ürünler bulmak ciddi zor oluyor.

Secret Age Aloe Vera Maske nemlendirme, cilt yatıştırma, cilt pürüzlerini giderme konusunda vaadlerini okuduğumda denemek istedim.

Secret-Age-Aloe-Vera-Maske


Secret Age Aloe Vera Maske kremsi bir yapıda. Bu kremsi maske yüzüme sürdüğümde buz gibi bir hisle karşılaştırıyor beni. Mis gibi bir aloe vera kokusu var. Hiçbir yapay başka bir koku yok. Cildime sürdüğümde 5 dakika içerisinde kurumaya başlıyor. Kremsi maskelerde, kuruma başladığında normalde cildimde gerilme hissederim, ancak Secret Age Aloe Vera Maske 'de bunu hissetmedim. Yaklaşık 20 dakika sonunda içme suyu ile, burada özellikle içme suyu diyorum, çünkü sizlere daha öncesinde anlattım. Çeşme suyunda olan maddelerden dolayı, özellikle maske ve peeling, temizleme işlemi sonrasın da cilt reaksiyon vermeye açık bir hale geliyor. Bu yüzden lütfen sizlerde içme suyu kullanmayı alışkanlık haline getirin. 20 dakika sonra cildimden arındırdığımda, cildim yumuşacık, nemli, kızarıklık çok ciddi şekilde azalmış bir görüntüyle karşılaşıyorum. Bunu sadece ben farketmiyorum, etrafımdaki herkes cildime ne yaptığımı soruyor bana.


Secret-Age-Aloe-Vera-Maske


Eskiden kıpkırmızı olan cildim, doğal içerikli ürünlere geçiş yaptığımdan beri, çok ciddi bir değişimde. Ancak Secret Age Aloe Vera Maske ile bu değişiklik artık en üst seviyeye taşıdığımı itiraf ediyorum. Bir çok maske elbette ek olarak kullanıyorum cildimde. Secret Age Aloe Vera Maske kadar cildimi ciddi anlamda yatıştıran başka bir marka olmadı.

Secret Age Aloe Vera Maske Fiyatı 30 ml 29TL
Şimdi hepimizin, maske ve cilt bakım ürünlerine özellikle, temiz içerikli ürünlere ayırdığımız bütçelerimiz belli. Fiyatlarının minimum olduğunu size özellikle en başta belirtme nedenim buydu. Kendileri bir Türk Firması, ayrıca aracısız satış yapıyorlar.
İncelemek ve Secret Age Aloe Vera Maske satın almak için 

Eğer sizlerde, cildinize dost içerikte, uygun fiyatlı, birde cildinizi nemlendiricek, hassas cildinizi yatıştırıcak bir maske arıyorsanız Secret Age Aloe Vera Maske 'yi denemenizi tavsiye ederim.

Haftada 2 kez uygulama yapıyorum. Cildimde hiçbir reaksiyon, sivilce, kızarıklık veya kabarma sorunu bir kez bile yaşamadım.

Yerli üretim yapan firmaların Secret Age markasından bana göre öğrenebileceği çok şey var. Bizler yerli üretim ve sağlıklı içerikli ürünlere gerçek anlamda minimum bütçeyle Secret Age sayesinde ulaşabiliyorsak eğer, diğer firmalarında aynı veya benzer içerikleriyle, benzer fiyatlarla dost ürünler üretmesi en büyük temennim.

sevgilerrr...





8 yorum:

  1. Bilgilendirme icin tesekkürler, ilk defa görüyorum bu ürünü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende fuarda tanıdığım tek marka oldu:) içerikleri, hayvanlar üzerinde test yapmamaları ve fiyatları çok uygun.
      sevgiler

      Sil
  2. İçeriğinde talc ve mica olması ne alaka acaba ? Maske, krem gibi ürünlerde ilk defa görüyorum genellikle renkli kozmetikte olan sevmediğim bir içrik.
    Markayı ilk defa duyuyorum , güzel günlerde kullan sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, ben secret age ile fuarda çok fazla detaylarla ürünlerini konuşma imkanım oldu.
      Sizin sorduğunuz gibi talc ve mika görünce sorduğumda, "Maskeye kıvam vermek amacıyla kullanılıyor.Kil kullanmadığımız için kile karşı güzel bir alternatif.Bizim kullandığımız Talc ve Mika İtalya'da üretiliyor.En sağlıklısını kullanıyoruz" cevabını aldım. Normalde farklı markalarda aloe vera içerikli ürünlerde cildimde reaksiyonla karşılaştım muhtemelen içeriklerde olan maddelere cildim reaksiyon verdi. Ancak 1 aylık ve haftada 2 kez kullanımda 1 kez bile reaksiyona sebep olm
      adığını gönül rahatlığıyla söyliyebiliyorum :)
      Teşekkür ederim yorumunuza yazımın içeriğine eklemeyi unuttuğum bir nokta için uyarınız oldu, sevgilerimle

      Sil
  3. Sounds like the mask was working for you, Sevda. Aloe Vera is always a good ingredient, so is qualene, it's very good for dry spots. Happy new week, doll.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. my very dry skin and aloe vera is good spectacular
      Happy new week too dear Lenya

      Sil
  4. Merhaba bloğunuzu yeni keşfettim takibe aldım. Ben de bloğumda Amerika notları, yemek tarifleri, çocuğumla etkinlikler gibi birçok alanda yazıyorum. Blog yorum kardeşliği grubumuza da beklerim. Yeni yayın ve yorumlar da görüşmek dileğiyle bloğuma da beklerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, pembeler içindeki blogunuz çok güzel.
      sevgiler

      Sil