5/07/2018

Sante Organik Dudak Parlatıcı 02 Toprak Rengi

Renkli dudak parlatıcıları yazın sıklıkla kullandığım makyajımın tamamlayıcıları. Sante Organik Dudak Parlatıcı 02 Toprak Rengi, dudaklarımda yapışkan bir his bırakmadan, nemlendirmeye odaklı ve muhteşem bir renk vermesiyle herhalde 2 ay içerisinde bitecekler arasında. Hem rengini hem de yapısını öylesine sevdim ki ev içerisinde dahil kullanıyorum. Gün içerisinde dudaklarımı yumuşacık yapıyor, doğal tonlardaki rengi dudaklarımı olduğundan daha dolgun gösteriyor. Ben kalıcılığını arttırmak için Sante Lip Base kullanıyorum. Normalde çok hızlı siliniyor dudaktan ancak organik dudak bazı ile bu süre daha uzun oluyor.

Sante Organik Dudak Parlatıcı 02 Toprak Rengi

Renk olarak içerisinde hafif bakır, kızıllık barındıran bir toprak rengi diyebilirim Sante organik parlatıcının. İçerisinde sim yok, metalik efekt yok, oldukça doğal bir bitişi var. Bu yüzden günlük makyajlarda rahatlıkla kullanılabilir.

sante-organik-dudak-parlatici-02-toprak-rengi




İçerik bilgisi;

• NaTrue Ekolojik Sertifikalı

• Sentetik koruyucular, renk vericiler ve parfüm içermiyor

• Petrol kökenli hammaddeler, Silikonlar ve PEG’ler içermiyor

• Mineral yağlar içermiyor

• Organik tarımla elde edilmiş bitkisel yağlar ve özler içeriyor

• Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir

• Gluten içermiyor

• Laktoz içermiyor

sante-organik-dudak-parlatici-02-toprak-rengi


E Vitamini, organik sheabutter, organik aloe vera özü ve badem yağı ile dudaklara bakım yaparken renklendiriyor Sante organik kozmetik markasının bu dudak parlatıcı serisi. Hafif vanilyalı bir kokusu var. Bu kokuyu ama parfümden değil, bizzat bitki özünden alıyor.

sante-organik-dudak-parlatici-02-toprak-rengi


Yapısı oldukça kremsi, dudak üzerinde kat kat sürülse de soyulma yapmıyor.

Fırça sistemi oldukça yumuşak, dudak üzerinde kontür çizgileri boyunca taşırmadan rahatlıkla sürebiliyorsunuz.

Sante Organik Dudak Parlatıcı 02 Toprak Rengi Ayışığı Organik sitesinde 49.50TL ancak tanışma fiyatı %20 indirimde 39TL satılıyor. Seride toplam 6 renk var, tüm renkleri sizlere yukarıdaki görselde ekledim. Sizlerde içeriğinde kimyasal olmayan, yapışkan his bırakmayan, saçlarınıza yapışıp sizi rahatsız etmeyen bir dudak parlatıcısı arıyorsanız bu fiyata kaçırmayın.
Sevgilerrr.


1 yorum: